O kom píšeme nejvíce
Genius (1)Google (1)HP (16)HTC (24)Kingston (1)Lenovo (3)LG (2)Logitech (1)
Microsoft (1)NEC (1)Nokia (2)O2 (1)OPPO (1)Palm (3)Samsung (12)
Kingston MobileLite Wireless G2: KPZ pro cestovatele?

Kingston MobileLite Wireless G2: KPZ pro cestovatele?

Vybitá baterie v telefonu, mizerné Wi-Fi v hotelu či paměťová karta přeplněná fotkami. To jsou některé z komplikací, které vás mohou na cestách potkat. Dokázali inženýři z Kingstonu najít řešení a vytvořit doslova Krabičku Poslední Záchrany?
4.8.2014,  recenze,  Jakub Doležal,  7 komentářů
Samsung Galaxy S5 a Gear 2: sehraná dvojka?

Samsung Galaxy S5 a Gear 2: sehraná dvojka?

Nastává doba, kdy budou chytré hodinky nezbytnou výbavou telefonu, nebo je toto příslušenství jen pro pár nadšenců? Abychom to zjistili, pozvali jsme do redakce to nejnovější ze stáje Samsungu. Přivítejte Galaxy S5 a Gear 2.
30.6.2014,  recenze,  Jakub Doležal
Agentem 007 snadno a rychle: špiónské brýle s kamerou

Agentem 007 snadno a rychle: špiónské brýle s kamerou

Nedávno jsme se podívali na problematiku špehování pomocí běžně dostupných prostředků, ať už jde o odposlechy, kamery nebo napíchnutí PC. V dnešní recenzi jsme pro vás vyzkoušeli špiónské brýle s kamerou.
5.6.2014,  recenze,  Milan Šurkala
Oppo Find 7a: konec starým pořádkům?

Oppo Find 7a: konec starým pořádkům?

Když chceme na Androidu to nejlepší, díváme se na velikány jako Samsung, Sony či HTC. Co takhle se ale podívat do Číny na značku Oppo a její zbrusu nový model Find 7a? Má se snad Galaxy S5 nebo HTC One čeho bát?
29.5.2014,  preview,  Jakub Doležal,  15 komentářů
HTC One (M8): první ohlasy ze světa

HTC One (M8): první ohlasy ze světa

Společnost HTC se po příchodu nového telefonu Samsung Galaxy S5 chovala uštěpačně, ze svého rivala si dělala legraci a slibovala, že její nová verze telefonu One bude daleko lepší. Nyní je již HTC One (M8) na trhu a my jej můžeme prozkoumat podrobněji.
25.4.2014,  preview,  Jan Vítek
Samsung Galaxy S5: pokrok, nebo stagnace?

Samsung Galaxy S5: pokrok, nebo stagnace?

O telefonu Samsung Galaxy S5 se toho v posledních měsících namluvilo až moc. Spekulovalo se především o displeji s rozlišením 2K, který odstartuje další kolo zvyšování rozlišení, ovšem Samsung tentokrát zůstal při zemi. Co to tedy znamená?
6.3.2014,  preview,  Jan Vítek,  3 komentáře
Upgrade notebooku na USB 3.0, vyplatí se?

Upgrade notebooku na USB 3.0, vyplatí se?

Máte-li doma starší notebook s USB 2.0, pak by vás nejradši výrobci viděli na cestě do obchodu pro nový. Co takhle mu dát šanci a skrze slot ExpressCard doplnit kartu s novým řadičem USB 3.0? Bude nárůst rychlosti úměrný nákladům?
4.3.2014,  recenze,  Jakub Doležal,  8 komentářů
LG G Flex: první ohlasy ze světa

LG G Flex: první ohlasy ze světa

Společnost LG G Flex dostala na český trh první chytrý telefon se zahnutým displejem, ovšem vedle toho i s jinými zajímavými vlastnostmi. Mezi ně patří zadní povrch, který se dokáže sám zhojit, takže případné škrábance po chvíli zmizí.
20.2.2014,  preview,  Jan Vítek,  2 komentáře
Genius LuxePad 9100: BT klávesnice a stojan v jednom

Genius LuxePad 9100: BT klávesnice a stojan v jednom

Genius si nedávno připravil pro náš trh nové klávesnice LuxePad 9100, které nabízejí rozhraní Bluetooth a k tomu také cestovní pouzdro. To má za účel ochránit samotnou klávesnici a vedle toho poslouží také jako stojan pro tablet. To vše za přívětivou cenu.
25.11.2013,  recenze,  Jan Vítek,  1 komentář
Google Nexus 5: první ohlasy ze světa

Google Nexus 5: první ohlasy ze světa

Dlouho očekávaný Google Nexus 5 vyráběný firmou LG Electronics se konečně dostal na trh a kromě slušné hardwarové výbavy také přinesl i nový software. Tím je operační systém Android 4.4 přezdívaný KitKat. My se nyní podíváme, co od této novinky můžeme čekat.
13.11.2013,  preview,  Jan Vítek
Sony Xperia Z1: první ohlasy ze světa

Sony Xperia Z1: první ohlasy ze světa

V dnešním díle se podíváme do Japonska, odkud přichází nový model řady Xperia. Co nabízí tato skleněná kráska oproti konkurenci a hlavně, v čem se liší oproti minulé generaci? Vrátilo se Sony natrvalo mezi současnou technologickou špičku?
16.10.2013,  preview,  Jakub Doležal
Apple iPhone 5C: první ohlasy ze světa

Apple iPhone 5C: první ohlasy ze světa

Nový iPhone 5C dlouho před svým vydáním vydatně zaměstnával komunitu. Poprvé se totiž mělo jednat o levnou edici jinak velmi luxusního, a tím pádem drahého přístroje. Nakonec jsme se dočkali, avšak je cena opravdu výrazně nižší?
11.10.2013,  preview,  Jakub Doležal,  2 komentáře
Apple iPhone 5S: první ohlasy ze světa

Apple iPhone 5S: první ohlasy ze světa

Král je zpět a v plné síle. Legendární iPhone se dočkal nové generace a hned po svém uvedení na trh stanovuje vysokou laťku, za první víkend se totiž prodalo 7 milionů kusů. Je však iPhone 5S natolik zázračný, nebo jen Apple zvládl marketing na jedničku?
2.10.2013,  preview,  Jakub Doležal
Asus P1801-T: Android na 18"

Asus P1801-T: Android na 18"

Asus před několika týdny ohlásil příchod velkého přenosného tabletu. Ten je stejně jako jeho menší alternativy založen na architektuře ARM a operačním systému Android. Nyní si jej můžeme podrobně prozkoumat a zjistit, co v něm vězí.
30.9.2013,  recenze,  Jan Vítek,  1 komentář
Nokia Lumia 1020: první ohlasy ze světa

Nokia Lumia 1020: první ohlasy ze světa

Zabiják kompaktních fotoaparátů kombinovaný s telefonem se sice již nějaký ten týden prodává, avšak k nám se teprve chystá. Jaké jsou první recenze a dojmy uživatelů? Je Lumia 1020 bezchybný stroj, nebo naopak krabička plná problémů?
19.9.2013,  preview,  Jakub Doležal
Samsung ATIV Book 8: výkon i kvalita

Samsung ATIV Book 8: výkon i kvalita

Samsung si k notebooku ATIV Book 8 vymyslel heslo Slow is Simply Not an Option. Očekávat bychom od něj tedy měli slušnou výbavu, kterou zastupuje displej PLS, procesor Core i7 nebo grafická karta Radeon HD 8870M. A to je pro začátek velmi dobré.
5.9.2013,  recenze,  Jan Vítek
Dell XPS 12: originální hybrid

Dell XPS 12: originální hybrid

Dell samozřejmě nemůže zůstat za ostatními pozadu, takže také nabízí své verze hybridních zařízení s dotykovými displeji. My si dnes vyzkoušíme model XPS 12, který se řadí mezi konvertibilní ultrabooky a nabídne originální zpracování i kvalitní materiály.
2.9.2013,  recenze,  Jan Vítek
HTC One Mini: první ohlasy ze světa

HTC One Mini: první ohlasy ze světa

Menší verze úspěšného HTC One se pomalu dostává do prodeje po celém světě. Jaké jsou první reakce recenzentů a uživatelů? Kde se HTC vytáhlo a kde naopak udělalo chybu? Pojďme si udělat stručný přehled.
29.8.2013,  preview,  Jakub Doležal
Sony Xperia Tablet Z: dotykový obojživelník

Sony Xperia Tablet Z: dotykový obojživelník

Elektronika a voda se dlouhodobě nemají příliš v oblibě a pád zařízení do mokrého prostředí měl prakticky vždy fatální následky. Sony však nabízí tablet, kterému voda nevadí a můžete se s ním i potopit. Jaké jsou další klady Xperia Tablet Z?
12.8.2013,  recenze,  Jakub Doležal
Lenovo ThinkPad Helix: podnikový hybrid

Lenovo ThinkPad Helix: podnikový hybrid

Po recenzi Fujitsu Stylistic Q702 tu máme další zařízení stejného ražení - ThinkPad Helix od Lenova. Těšit se tedy můžeme také na hybrid mezi ultrabookem a tabletem, přičemž značka ThinkPad slibuje velmi kvalitní zpracování i funkčnost.
1.8.2013,  recenze,  Jan Vítek
Samsung Galaxy Note 8.0: kreativní tablet s telefonem

Samsung Galaxy Note 8.0: kreativní tablet s telefonem

Pokud byste rádi vlastnili tablet, z nějž si můžete i zatelefonovat, či prostě jen rádi využijete možnost mobilního připojení, možná vám padne do oka model Galaxy Note 8.0. Ten nabídne 8" displej a slušnou výbavu, kde nebude chybět ani GPS či zadní fotoaparát.
29.7.2013,  recenze,  Jan Vítek
HTC One vs. Galaxy S4: bratrovražedný souboj?

HTC One vs. Galaxy S4: bratrovražedný souboj?

Oba nabízí to nejlepší ze současných technologií a jsou vybaveni populárním Androidem. Měli by tedy bojovat bok po boku, jenže domů si můžete odnést jen jeden. Bude to multifunkční Korejec, nebo hliníkový hezoun z Taiwanu?
19.7.2013,  recenze,  Jakub Doležal
Asus FonePad: telefonní tablet

Asus FonePad: telefonní tablet

Hybridní zařízení jsou dnes v kurzu, takže i my se podíváme na jedno takové, a sice Asus FonePad. Z jeho názvu už můžeme snadno vyčíst, že půjde o hybrid telefonu a tabletu, přičemž ten je založený na procesoru Intel Atom a nabídne nám 7" obrazovku.
16.7.2013,  recenze,  Jan Vítek
HTC One: poslední mohykán?

HTC One: poslední mohykán?

Kdysi silnému výrobci smartphonů se v poslední době vůbec nedaří a prodeje by měl opět nakopnout vlajkový model One. Dokáže však tento špičkově vybavený telefon prorazit v tak silné konkurenci, nebo je to jeden z posledních kousků od HTC?
10.7.2013,  recenze,  Jakub Doležal,  2 komentáře
Sony VAIO Duo 11: především dotykově

Sony VAIO Duo 11: především dotykově

Po recenzi hybridního tabletu od firmy Fujitsu se nyní podíváme naopak na hybridní ultrabook v podání Sony. Můžeme se těšit na 11" obrazovku s rozlišením Full HD, ovládání pomocí aktivního stylusu a rovněž využití coby notebooku a tabletu.
2.7.2013,  recenze,  Jan Vítek