Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak
1.7.2010, Pavel Koza, aktualita
Dva měsíce po představení nové verze Dynavix 9 pro PNA zařízení představila společnost Dynavix a.s. devátou verzi své navigační aplikace i pro mobilní telefony a PDA. Současně s tím spouští kampaň pro všechny zájemce, kteří si chtějí navigační software nejprve vyzkoušet, a umožňuje možnost stažení čtrnácti denní zkušební verze zcela zdarma na těchto stránkách.
weszter (1) | 9.7.201017:44
Hm... asi jsem po šesti letech užívání WM furt trotl... trial jsem si stáhnul. při pokusu o instalaci mi to lehlo. druhý pokus lepší, jen se to odmítlo nahrát na kartu (nenačetlo kartu, i když ji systém viděl). Třetí pokus s vyndáváním a zandáváním karty dopadl lépe - napsal že nakopíroval. po vložení karty do přístroje píše že "Cannot find the DYNAVIX folder on the storage card." Při pokusu o spuštění přímo z karty se sice spustí, ale není možné zadat licenční klíč - vytuhlo to. Kdysi před léty jsem kupoval trial Dynavixu za 125,- Kč, abych na základě zkoušky rozhodl o nákupu navigací. No tenkrát jsme koupili jiné. Lákají mne popisná čísla, ale nějak mi opravdu není dopřáno... Prosím, můžete mi někdo poradit, co dělám blbě? už se tomu věnuju čtyři hodiny A UŽ MĚ TO FAKT NEBAVÍ... děkuji za pomoc zkušenějších...
Odpovědět0  0
Grachus_ce4you (2) | 10.7.20101:02
To je pekny vopruz :) U me to probihalo uplne v pohode na HTC HD. I kdyz podle toho co pises je problem spise uz u samotneho pocitace a jeho HW ci SW. Z toho co pises me napada ze muze byt spatna karta. Nekdy se mi stavalo obzvlaste se starsimi SD kartami a Win XP, ze i kdyz jsem tam neco nakopiroval tak po zandani do zarizeni to nic nenaslo, v kompu to ale videt bylo. Zkusil bych jinou kartu a pred samotnou akci bych ji naformatoval klasicky s 32kB alokacnimi bloky (cim vice tim lepe). Pokud to nezabere zkus kartu zandat do zarizeni a pripojit cele zarizeni pres kabel s ActivSyncem. Zapni Dynavix manager a on uz identifikuje zarizeni a umozni ti instalaci pres kabel v rezimu mass storage (coz je mimochodem rychlejsi nez klasicky kopirovani pres activsync). Jeste me napada zkusit instalaci pres jinej komp ;) Zkus napsat co mas za operacni system. Ja mam Windows 7 a vsechno byla s Dynavix managerem automatika... co chybelo se mi doinstalovalo tak nejak samo. Po prvnim spusteni byl Dynavix trosku pomalejsi, ale po vypnuti a zapnuti Dynavixu uz vsechno v pohode a spokojenost... a popisny cisla maj fakt asi vsude :) Hodne zdaru.
Odpovědět0  0
maldo (1) | 2.7.201012:11
Tak jsem nainstalil, trvalo to trochu déle a lituju ty co nemají čtečku karet.... instalace jim zabere spoustu času. I tak počítejte nejméně s hoďkou. Jak je psáno výše jde instalace z PC natvrdo do PPC kde si to identifikuje přístroj i paměťovou kartu! Jinak já tvrdý TomTomista musím říct, že gafika vypadá dobře našlo to i můj dům podle č.p. což zatím žádný jiný prg. neumí. Zadávání adresy i různé volby mají zbytečné potvrzovací kroky..... ale je to pořád pohoda proti neintuitivnímu IGO. Dnes testnu cestu cca 220 km a uvidím jak to bude fungovat, No hoši na XDA s chutí do toho, ať má Tomík konkurenci aby byl tlačen rychle něco udělat s mapou a čísly popisnými (mapové podklady TeleAtlasu)
Odpovědět0  0
Docent (20) | 2.7.201013:35
Ta čísla popisná umí např. polská AutoMapa.
Odpovědět0  0
Docent (20) | 2.7.20109:19
Z důvodu porušení pravidel tohoto webu byl tento komentář administrátory odstraněn.
Odpovědět0  0
Pavel Koza (555) | 2.7.201015:42
Tak jsem tady to hnojiště trochu promazal. Jestli má autor komentáře problém s aplikací, ať ho laskavě prezentuje znovu, slušně a bez napadání. Zbytek diskuze se už jen odvíjel od prvního příspěvku, pouze forma gradovala směrem k nevkusu a hulvátství, kdo to nečetl, o nic nepřišel:)
Odpovědět0  0
Grachus_ce4you (2) | 1.7.201021:35
Nahodou super design, uz stahuju.... jde to ale pomalu. Nu uvidime v realu, jak se cesky vyrobce vytahnul.
Odpovědět0  0
AdamiX (29) | 1.7.201016:04
Prvá veta "Dynavix 9 pro PNA" PDA :) Ale aj tak by som radsej pouzival iGO (8 alebo Primo) ci GMXT, celé to rozhranie sa mi nepáci :)
Odpovědět0  0
Pavel Koza (555) | 1.7.201016:41
Ta věta je OK:) Napřed byl Dynavix 9 pro PNA a ode dneška je i pro PDA.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.