Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 55 z 55

Téma: (Skoro)Vše o VGA

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ono staci dostat WM5 QVGA DLLka (96dpi) a trochu postelovat ozVGA a nemel by byt problem...

    AD btw: Trapny edit...
    Toto vlakno uz nejaky cas stoji, ale mezdi tym si uz upgradoval aj ty na WM5. A pred tym si spomynal, ze si stale isiel na RealVGA. Ako je to teraz s Tebou na WM5 ? MsVGA ci RealVGA ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zatim MS VGA, co se da delat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Po prostudování celé této diskuse včetně angl.odkazů jsem pochopila, že jsou 2 cesty, jak získat možnost změny vzhledu obrazovky. Oba zmiňované SW (ozVGA i SE_VGA) však v poznámkách uvádějí to, co v předchozí diskusi nezaznělo, že se nemají aplikovat na jinou, než doporučovanou jazykovou lokalizaci ROM. Není mi ve všech případech jasné, zda jste tuto podmínku aplikace dodrželi, domnívám se,že pokud mám velkou lokalizaci od Sunnysoftu, nemohu uváděné programy použít. Je to pravda? Pokud ano, existuje ještě nějaká jiná cesta, která je korektní? Pokud ne, co použít,abych se vyhnula práci s knihovnami a jinými manuálními zásahy do registru? Ještě poznámka - mám Nyditot Virtual Display, který jsem odinstalovala, protože zjevně nespolupracoval s ostatním SW, a nyní konečně nevím,co je HR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Omlouvám se, v profilu není uvedeno, že mám LOOX 718, WM2003SE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od 8daniela
    ...že se nemají aplikovat na jinou, než doporučovanou jazykovou lokalizaci ROM.
    ano, ale prakticky vsetku u nas predavane pda maju anglicku ROM a lokalizacia od sunnysoft je len "nalepka". takze pouzivanie tychto SW je OK.
    HR=Hard Reset, cize uplny vymaz pda, po ktorom ktorom ho mas v stave, ako si ho kupila
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Děkuji, ale z tvé logiky vyplývá, že PDA s VGA se vyrábějí v portugalské,španělské,italské atd. jazykové mutaci (viz program ozVGA pro příslušné lokalizace). Nechci tvrdit, že nemáš pravdu, ale má zkušenost mi říká, že výroba např. v italské mutaci ROM je málo pravděpodobná.To, že jsi věnoval energii,abys mi vysvětlil pojem HR, mě skutečně dojalo.Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, vyroba PDA s ruznymi jazyky OS je plne v rezii vyrobcu PDA, Microsoft jim poskytuje vsechny jazykove verze OS (tech je napr. u WM5 uz kolem 40). Co je mi ale znamo, tak jsou zarizeni urcite vyrabeny v techto jazycich: Anglictina, Francouzstina, Nemcina, Italstina, Spanelstina, Cinstina (zjednodusena), Japonstina.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    No, vyroba PDA s ruznymi jazyky OS je plne v rezii vyrobcu PDA
    ale to bohužel neřeší můj dotaz-mohu s velkou lokalizací od Sunnysoftu bez obav nainstalovat jeden ze dvou zmiňovaných programů pro real VGA, když tvůrci důrazně upozorňují,že se dá použít pouze v případě příslušné jazykové lokalizace ROM? Mám FSW LOOX 718 s WME2003SE. Děkuji znalým za řadu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    ANO, můžeš. Lokalizaci, kterou ty tam dáváš, je jen další program.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    24

    Díky. Na jiném místě jsem se dozvěděla, že nainstalovat novou verzi lokalizace bude nejlépe po HR, takže si na ni počkám, a pak budu směle s VGA experimentovat.Zdravím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. HTC P3470 Pharos nyní (skoro) oficiálně, nabízí pouze EDGE a GPS
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 07:02
  2. MDA Compact I - skoro nefunkční zvuk
    Od jan_bar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 22:19