Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 55

Téma: (Skoro)Vše o VGA

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    S VGA to není příliš jednoduché a navíc zde panuje mnoho nedorozumění a fám. Ani majitelé zařízení s VGA mnohdy pojmy kolem něho nechápou.

    Server PocketPC Thougths zveřejnil článek se spoustou podrobností o tomto rozlišení. Vysvětleny jsou pojmy SE VGA, jak se liší od Real VGA, co můžete očekávat od aplikací typu OzVGA a SE_VGA. Na konci článku jsou užitečné odkazy.

    http://www.pocketpcthoughts.com/foru...c.php?p=365279
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja bych doporucil pro QVGA/High-DPI rozliseni, tedy to, co je po hard-resetu, nazyvat MS VGA rezim, protoze SE VGA nema daleko od SE_VGA a pak to lidi mate... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ja bych doporucil pro QVGA/High-DPI rozliseni, tedy to, co je po hard-resetu, nazyvat MS VGA rezim, protoze SE VGA nema daleko od SE_VGA a pak to lidi mate... :yes:
    Uf...... Asi som prilis sprosty (neznali vo veci) na to aby som chapal co si napisal :> . Preto sa opytam jednoducho. Ak mam Loox 720 co je podla teba najlepsie pre mna? Co si mam naisltalovat a kde to najdem? Dik :>

    PS dnes som videl recenziu an ACER n300 a porovnanie s mojim looxom
    asta tak tie dve ked boli vedla seba tak ten acer bol nadhernucky malilinky a mal VGA rozlisenie . Skoda. Chcel by som ho tento moj je fakt dost velky. Ale akoze pohode ja to nosim na puzdre na opasku :> . I tak ten acer ma len 400mhz procak
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od markjag
    Ak mam Loox 720 co je podla teba najlepsie pre mna? Co si mam naisltalovat a kde to najdem?
    Pokud dobre vidis, ozVGA a prepnout do RealVGA rezimu, pokud spatne, tak pouzivej MS VGA rezim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    a ako to prepnem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Stahnes si toto:
    http://oz.sciox.org/VgaRes.zip
    http://oz.sciox.org/OzVGA053.zip

    Obsah VgaRes.zip prekopirujes do adresare \windows a v ten .exe co je v tom ozvga053.zip das nekde do PDA a pak pustis. No a stisknes tlacitko, na kterem je napsane ozVGA!
    A po resetu se budou dit veci...

    PS: Doporucuji pred tim zazalohovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Stahnes si toto:
    http://oz.sciox.org/VgaRes.zip
    http://oz.sciox.org/OzVGA053.zip


    A po resetu se budou dit veci...

    PS: Doporucuji pred tim zazalohovat...
    uz som chcel ist spravit aby sa diali veci ale tie odkazdy nefunugju

    TECHNICKY DODATOK: Vliezol som na tu stranku a od tial to uz islo
    oki idem otestovat :>

    zalohu nemam cas robit takze dufam ze ten proces pojde nejako navratit :>
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak pak stahnout tady http://oz.sciox.org/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Tak pak stahnout tady http://oz.sciox.org/
    ROFL
    toto jak vypada?
    Toto aj niekto pouziva? Sak je to prilis mrnave. Take ako tycoon pre PPC. A ten tycoon sa mi koli tej mrnavosti prave nelubi :>
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Vypada to naprosto normalne, ja v RealVGA funguju porad...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    49

    no ja ked som mal minule konecne tu cest hrat sa real VGA hrackou (hx4700) tak ma skoro vystrelo 640*480 je ganialita inak povedane zacal som setrit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    43

    tak jsem si dle návodu pohrál s regisrama, ale nedá se to moc používat - doporučuji ozVGA.

    když si jenom pohrajete s regisrama, tak se sice zvětší rozlišení, ale nějaký ikony zmizí, nekterý nefungujou atd.

    ozVGa by to měl vše vyřešit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dle jakého návodu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    TO RMASEKto si to musíš přečíst celé - bod 2 - DLL resource loading a tam to máš celé popsané

    TO ZDENEK MALINSKY: ten, co je jsi sem postnul v prvním příspevku v této diskuzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ops:
    No jo, to bylo včera, to jsem už zapomněl.

    Jinak já používám režim RealVGA "pomocí" softu ozVGA. Ale chce to určitě vyzkoušet a vyladit si dle svých očí, vkusu a potřeb.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC P3470 Pharos nyní (skoro) oficiálně, nabízí pouze EDGE a GPS
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 06:02
  2. MDA Compact I - skoro nefunkční zvuk
    Od jan_bar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 21:19