Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 23 z 25 PrvníPrvní ... 132122232425 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 331 až 345 z 372

Téma: Nové Acery - N310 a N311 - poprvé s VGA

  1. #331
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    81

    SWS.cz - podle slov kamarada maji skladem cca 60 kusu, muj jiz ted lezi u nej na stole. Pokud stihnu vecerni autobus, nafotim fotecky.

  2. #332
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Díky PAVLE recenze je na stole http://www.ce4you.cz/



  3. #333
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    No me ta recenze tedy potvrdila co sem od toho ocekaval a moc se mi to libi uz jen aby byly skladem. Ta kocicka jako prislusenstvi by byla taky super :-)

  4. #334
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, ja toho ocekaval vic... Ze konecne bude mit Dell X51v nejakeho poradneho konkurenta... :?

  5. #335
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    ja ne ... nechci propadat prilisnemu optimismu, ale Acer n311 je pro me idealni zarizeni v rozmezi 10.000-15.000, kolik bych byl ochotny dat za zarizeni, ktere se mi libi i designem (coz treba neni Dell, Asus, Loox, ...)

    Teoreticky je tam graficky chip, coz byla jedna z velkych vytek recenze a asi si poridim jeste vysokokapacitni baterii, pokud bude mit stejnou velikost.

    Mel jsem strach o rychlost, ale to udajne neni takovy problem.

    Ale uprimne receno, moje nejpouzivanejsi aplikace jsou ToDo, Kalendar, Excel a Explorer. Ten, kdo ma vyssi naroky, bude mit mozna trosku odlisny nazor.

    Takze shrnuto a podtrzeno, nejasam nadsenim, ale jsem zatim pozitivne naladeny

  6. #336
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ad prehravani videa v te francouzske recenzi: Jelikoz je pouzito prehravani pribalene Pocket TV Pro, tak to video, co bezi na Aceru, je klasicke MPEG-1 video, coz pri trose vule a stesti prehraje i vase kalkulacka...
    Horsi to bude s FullCD DivX...

  7. #337
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Ale né, pan Koza t napsal v recenzi chytře, nepopřel přítomnost grafického čipu, ale jen výkonného grafického čipu, s čímž myslím můžeme souhlasit, ne?



  8. #338
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ty jsi to asi nepochopil, ze? Jde o to, ze MPEG-1 format, kteryzto jako jediny zvlada Pocket TV Pro, ma tak nizky datovy tok, ze to kdysi zvladala 486/66 MHz.

  9. #339
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Kdo co kde nepochopil? To bylo na mě? Já o tomhle ale nemluvil, jen jsem opravoval tu výtku v recenci, znělo mi to, jako narážka, že čip v recenzi popřeli. O formátech videa a jejich zvládání jsem ale nehovořil?

  10. #340
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Aha, tak to jsem zase nepochopil ja...

  11. #341
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    63

    Hmm, Chtěl bych se zeptat jestli n311 ma Infra v recenzy se píše ,že ne ,ale na PDACentru ano : Komunikace: IrDA, Bluetooth, Wi-Fi, USB HOST

  12. #342
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od Malek
    Hmm, Chtěl bych se zeptat jestli n311 ma Infra v recenzy se píše ,že ne ,ale na PDACentru ano : Komunikace: IrDA, Bluetooth, Wi-Fi, USB HOST
    Nema..



  13. #343
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    ..ale ten iRDa už se nepoužívá... už se nedává skoro do žádných nových zařízení..je to už minulost..vždyť si vemte jeho přenosovou rychlost.. :no:

  14. #344
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    257

    no, používá... hlavně dost mobilů co nemaj BT se najde, takže lidi v okolí budou mít třeba smůlu... ale upřímně, kdo má PDA a nemá mobil s BT??

  15. #345
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    a co treba dalkove ovladani? nebo rychla synchronizace s PC? stale dost notebooku nedisponuje BT.

    IrDA jeste neodzvonilo, ja osobne bych ho u N300 privital, ale co se da delat

Strana 23 z 25 PrvníPrvní ... 132122232425 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 450
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 10:51
  2. Rozdíly mezi n310 a n311
    Od tomas.lizner v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 20:36
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 13:28
  4. Novy Acer n310 n311
    Od neoxo v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-11-2005, 12:36