Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 74 z 74

Téma: Chci koupit PDA Acer n50.Jsou Acery kvalitní nebo jsou spíše poruchové?

  1. #61
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Tak ja si myslim , ze kdyz chces nejaky slusny pda do 11000 vc.dph tak bych ti doporučil acera n50 , ma jak wifi tak bluetooth. A za zbyle korunky muzes dokoupit pametovku a nejake lepsejsi pouzdro folii apod.
    Ja jsem si ho poridil taky , sice jsem s nim mel nejake malicke problemy , ale bez jakychkoli problemu mi ho vymenili za novy a ten slape uplne vpohode . Da se rict ze jsem na tom jeste vydelal , protoze jsem na nem zezacatku nemel folii a jaksi se mi na displeji objevil maly skrabanec i kdyz jsem si na to daval velky pozor, proste se tomu neda zabranit na stylus se nalepila nejaka mala spinka a ryha byla na svete. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Takhle by ten stitek mel vypadat... Ja tam to FCC ID vidim...
    Můžu ti odpřísáhnout, že já to tam nemám. Mám tam jen ten Rating a je zarovnaný na střed.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Barbados
    Tak ja si myslim , ze kdyz chces nejaky slusny pda do 11000 vc.dph tak bych ti doporučil acera n50 , ma jak wifi tak bluetooth. A za zbyle korunky muzes dokoupit pametovku a nejake lepsejsi pouzdro folii apod.
    Ja jsem si ho poridil taky , sice jsem s nim mel nejake malicke problemy , ale bez jakychkoli problemu mi ho vymenili za novy a ten slape uplne vpohode . Da se rict ze jsem na tom jeste vydelal , protoze jsem na nem zezacatku nemel folii a jaksi se mi na displeji objevil maly skrabanec i kdyz jsem si na to daval velky pozor, proste se tomu neda zabranit na stylus se nalepila nejaka mala spinka a ryha byla na svete. :yes:
    On když není Premium, tak je i za 8300 s daní :-). Neukvapujte se, a dobře zvažte, zda za to Premium stojí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od Hit
    Tak už už jsem chěl jít nakupovat,ale asi budu mít nakonec více korunek a vyždímu se.
    Nevím jestli jsem to psal tady nebo jinde,ale rozhodně nedoporučuju vytřískat se ze všech peněz hned při koupi pokud na obzoru nebudou jiné.Prootže koupí PDA investice začínají(pouzdro,kabely,stylus(pokud si ho rozsedneš jako já ),fólie,paměťovka,sluchátka.....).To říkám z vlastní zkušenosti,ale je to věc názoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    14

    Rozhodně nekupuij N50 a N50 Premium - viz ostatní vlákna na téma N50 a moje vlastní zkušenost! Nechí na něm Alturion, Navigon ani TOM TOM vše končí Hard resetem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    365

    VYzkoušen Tom tom navigator 5 a chodí bez prolémů,nevím co máš a navigon(ten starší) nechodil pokud vím se všemi acery.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Hard reset jsem neměl, a používám SmartMaps, které běží na 100%. Tadytěm extrémistům nevěřte, kecají v momentálních záchvatech zlosti :-). Mě zatím fungovaly všechny aplikace.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    191

    Presne tak , chce to jenom vice trpelivosti, taky mam obcas trapeni s nejakym programem . Dej si panaka a zeptej se zde zkusenejsich urcite ti radi poradi
    Mam n50 a jde zatim vsechno co jsem potreboval .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    37

    Presne tak! V zachvatu prvni euforie jsem byl taky nasrany na A50 a Acer obecne, ale vsechni se podarilo na vybornou odstranit.

    TomTom 5 - porad se vypinal - vyresilo to smazani pois.dat puvodnich
    Ceska lokalizace na CD - byla vadna neukazoval se stav baterie - vyresila to aktualizace na 8.6
    Neslo mi pripojeni k netu pres BT z notasu - to bylo asi nejhorsi, ale vyresila to aktualizace Active sync na 3.8 + jeste prirazeni BT v kompu na COM2 a bylo to ....
    myslim ze problem neni v Acerech ale v lidech, a jejich lenivosti problem vyresit, pokud nekomu ten, ci onen problem jde, tak pak se nelze vymlouvat na to ze je Acer na hovno
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    Acer n30 je bezva !!!

    Pokud pominu, že je nejlevnějším PDAčkem dnes na trhu, má výhodu, která ho žene na vrchol:

    USB Host na přístroji (bacha n50 ho má na synchro. kolébce). Jen si dávej bacha na verzi USB 1.1 a pak budeš spokojený. A zákon ti dává právo ho v případě opakované reklamace v dvouleté záruce (a to jsou i ty neuznané) odstoupit od smlouvy a koupit jiný, nevadný. To jen pro případ smůly.
    Já jsem s ním nadmíru spokojený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Muzu se zeptat, kterej zakon a paragraf rika o tom, ze ma zakaznik pravo odstoupit od kupni smlouvy i v pripade neuznanych reklamaci? Mel jsem za to, ze pokud neni reklamace uznana dle zakona, jedna se o vadu nezpusobenou vyrobcem, nebo prodejcem (v priapde dodatacnych instalcnich sluzeb).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    29

    ja sem pouzival ACER asi mesic a pak jsem ho dal pryc kvuli MDAc ale jedine co mi vadilo na N50 byl 312Mhz procesor obcas to bylo znat(da se to resit pretaktovanim-pak uz pohoda)-jinak jeste pred tim sem mel del x3i a to zas bylo uplne o necem jinym -celkove stabilnejsi,lepe spracovany,akorat slaba baterka-hold si nevyberes (jinak Acer n50se da vklidu sehnat jetej za 5tis a kdyz nebudes spokojenej tak se dat strelit i za 6tishaug
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Ja ted resim problem s GPS modulem do SD slotu SD-501 od Navilcku. Nahodne mi TT pise "chybi zarizeni GPS", jako by se gps sama vypla, pritom kontrolka blika v poradku, jako ze jede a ma signal. Po spouste pokusu sem prisel na to, ze je nekde chyba v kontaktech v SD slotu, napajeci piny jeli OK, datovy jsou asi KO. Ale pouzil jsem gumu, pak WD-40 a zatim jede OK, tak uvidime . Ale ACER uz bych znovu nekoupil, zpracovani pristroje za 10k+ (ve sve dobe) je priserne, vse vrze, kryt je evidentne nepovedeny kus plastu, proste ja mam jasno, uz ACER nechci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    37

    Já jsem si koupil před dvěma dny N50, zjistil jsem, že líp jsem si nemohl vybrat, když to porovnám s Loox720 co má kámoš, tak jsem naprosto za vodou, za 1/2 ceny mám jenom horší procesor a nemám VGA, což nevadí, navíc velmi si libuji nad tlačítkem hold, při poslechu mp3 ideální! Myslim, že tohle vydrží!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Chci si koupit sve 1. PDA - poradte jake..
    Od jenik82 v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-01-2007, 16:09
  2. Acer N310 - jaké jsou výhody nové ROM?
    Od Tomas.Petlach v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-11-2006, 21:05
  3. Je pravda, ze PDA Acer jsou nejvic poruchove?
    Od Paia_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 21:59
  4. Kuchyně jsou jen pro MDA?
    Od frogale_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-06-2005, 09:36