update sqlce2 na sqlce3
prosim o radu jak provest update pomoci update.exe db sqlce2 na db sqlce3 - melo by se to provadet na ppc - ja nevim jak na ppc spustit program formou prikazoveho radku - v pruzkumniku mi to nefunguje
dik paco
dik paco
Mohl byste byt trochu konkretnejsi? SQLCE2 jsem jeste pochopil, ze se jedna o MS SQL Server CE 2.0, ale co to je SQLCE3 vazne nevim... Dalsi verzi je totiz MS SQL Server 2005 Mobile Edition...
omlouvam se samozrejme to chapete dobre - jedna se o upgrade.exe starych sqlce2 db na sql mobile 5 db
je to mozne zkusim to - podle helpu mi to pripadalo ze to mam spoustet z ppc - bylo to taky v adresari pro arm s cabem - jak se vubec spousti prikazy formou prikazoveho radku v ppc - diky richarde
No, tak to je jeste vic nez jasnejsi, ze ten update.exe je pro PC, protoze pomoci AS nahraje ten .CAB do PDA a ten .CAB se az nainstaluje...
Na spousteni se musi pouzit nejaka utilita... Treba tato: http://www.phm.lu/Products/PocketPC/TaskMgr
Ale nemyslim, ze to budes nejak nutne potrebovat... ;)
Na spousteni se musi pouzit nejaka utilita... Treba tato: http://www.phm.lu/Products/PocketPC/TaskMgr
Ale nemyslim, ze to budes nejak nutne potrebovat... ;)
richarde neni to pro pc - hlasi jednoznacne upgrade.exe neni platna aplikace typu Win32 - na ppc chodi ( v pruzkumniku -> otevrit -> upgrade /s sqlold /d sqlnew ) skonci spravne v qanalyzeru 3 ale s chybou path cesty - zkousim ruzne moznosti ale porad stejna pisnicka - tzn. musi se to spoustet na ppc asi ve win adresari ? ale ted babo rad jak .......
Pujdeme postupne .)
Abyste mohl spustit upgrade.exe, ujistete se, zze mate na svem zarizeni nainstalovany tyto caby.
sqlce.dev.wce4.armv4.CAB
sqlce.wce4.armv4.CAB
sqlce30.dev.ENU.ppc.wce4.armv4.CAB
sqlce30.ppc.wce4.armv4.CAB
sqlce30.repl.ppc.wce4.armv4.CAB
Abyste mohl spustit upgrade.exe, ujistete se, zze mate na svem zarizeni nainstalovany tyto caby.
sqlce.dev.wce4.armv4.CAB
sqlce.wce4.armv4.CAB
sqlce30.dev.ENU.ppc.wce4.armv4.CAB
sqlce30.ppc.wce4.armv4.CAB
sqlce30.repl.ppc.wce4.armv4.CAB
Mate nainstalovan i SQLCE 2.0?
Jak vypada vas prikaz ke spusteni upgrade.exe?
Je opravdu spravne zadana cesta ke zdrojovemu a vyslednemu souboru?
Mate na zarizeni dost mista pro obe databaze?
Jak vypada vas prikaz ke spusteni upgrade.exe?
Je opravdu spravne zadana cesta ke zdrojovemu a vyslednemu souboru?
Mate na zarizeni dost mista pro obe databaze?
sqlce2 mam radne dodnes v nem a cf programuji
vsechny soubory dam do root upgrade.exe + sql2.sdf + sql3.sdf
cesta v pruzkumniku -> spustit -> upgrade /s sql2.sdf /d sql3.sdf
prostor nevim ale mam 12 + 12 mb
v logu nic neni jen popis pouziti upgrade.exe ( usage )
ale v query analyzeru 3 ktery se otevre je tato hlaska:
error: 0x800004005 E_FAIL
native error: (25009)
description: the path is not valid. Check the directory for the database. [,,,Path,,]
param ...
vsechny soubory dam do root upgrade.exe + sql2.sdf + sql3.sdf
cesta v pruzkumniku -> spustit -> upgrade /s sql2.sdf /d sql3.sdf
prostor nevim ale mam 12 + 12 mb
v logu nic neni jen popis pouziti upgrade.exe ( usage )
ale v query analyzeru 3 ktery se otevre je tato hlaska:
error: 0x800004005 E_FAIL
native error: (25009)
description: the path is not valid. Check the directory for the database. [,,,Path,,]
param ...
Podivam se na to kdyztak vecer, vim, ze mi to chodilo
Zkuste zadat cestu ve tvaru
upgrade /s \sql2.sdf /d \sql3.sdf
Zkuste zadat cestu ve tvaru
upgrade /s \sql2.sdf /d \sql3.sdf
velmi dekuji za ochotu - ani tato path mi nefunguje - prosim o priklad polopatisticky - krok za krokem - vytvorim si presne stejny model i stejne db - kdyz tak i na soukr. postu - diky
Takze 100% funkcni postup ( a jednoduchy)
Soubor sql3.sdf na cilovem zarizeni NEsmi byt
Spustte Command prompt, ale ne z pruzkumnika
Zmacknete tlacitko se smerovymi sipkami (Action button) a klinete na hodiny, pustte tlacitko a z menu zvolte run (spustit, otevrit)
Zadejte prikaz
upgrade /s "\sql2.sdf" /d "\sql3.sdf"
Tohle chodi
Soubor sql3.sdf na cilovem zarizeni NEsmi byt
Spustte Command prompt, ale ne z pruzkumnika
Zmacknete tlacitko se smerovymi sipkami (Action button) a klinete na hodiny, pustte tlacitko a z menu zvolte run (spustit, otevrit)
Zadejte prikaz
upgrade /s "\sql2.sdf" /d "\sql3.sdf"
Tohle chodi
[QUOTE="RStein"]Zmacknete tlacitko se smerovymi sipkami (Action button) a klinete na hodiny, pustte tlacitko a z menu zvolte run (spustit, otevrit)[/QUOTE] Sisikliste, to jsi nasel kde? :O
Tak jsem myslel, ze jsem videl uz vsechno, ale tohle... :yes:
Nemas plz nekde nejaky seznam, co kouzelneho lze takto ve WM vyvadet? ;)
Tak jsem myslel, ze jsem videl uz vsechno, ale tohle... :yes:
Nemas plz nekde nejaky seznam, co kouzelneho lze takto ve WM vyvadet? ;)
Procetl jsem dost dokumentace a to i vyvojarske - nektera je dostupna jen v ramci MVP programu, i kdyz to asi nebude pripad tohoto triku. :)
Jestli bude zajem, tak bych vyhledove mohl par triku k WM sepsat...
Jestli bude zajem, tak bych vyhledove mohl par triku k WM sepsat...
moje hluboka poklona rene - db je jiz v sql mobile a chodi - stacila jedna kratka veta s prikladem a je to - tomu rikam superhelp - za tu vasi nabidku triku predem dekuji a jiz ted se nesmirne tesim na pokracovani - jeste jednou velmi dekuji za vasi velkou ochotu pomoci - na tohle bych neprisel sam NIKDY