DRBÁRNA :: HTC Wizard - další Pocket PC Phone edition od HTC
http://www.pocketpcitalia.com/cms.....222&zoneid=1
V posledních dnech je trochu zmatek v informacích o novinkách z dílny HTC. Nicméně jak se to které zařízení bude jmenovat je asi to nejméně důležité. Mnohem důležitější je, že různá zařízení začínají konečně nabývat reálnou podobu. Takže je jedno, jestli má nástupce populárního HTC Magician (MDA Compact) kódové označení Wizard či Galaxy, mnohem důležitější jsou jeho parametry. A ty by podle výše uváděného serveru měly být následující:
Tato specifikace se mi tedy velmi zamlouvá, nejinak je tomu i pokud jde o vzhled zařízení. Snad se k nám dostane hodně brzo...
V posledních dnech je trochu zmatek v informacích o novinkách z dílny HTC. Nicméně jak se to které zařízení bude jmenovat je asi to nejméně důležité. Mnohem důležitější je, že různá zařízení začínají konečně nabývat reálnou podobu. Takže je jedno, jestli má nástupce populárního HTC Magician (MDA Compact) kódové označení Wizard či Galaxy, mnohem důležitější jsou jeho parametry. A ty by podle výše uváděného serveru měly být následující:
- Windows Mobile 5
- QuadBand GSM/E-GPRS (EDGE) 850/900/1800/1900 MHz
- Procesor Texas Instruments OMAP 850
- 128MB ROM a 64MB RAM
- Displej TFT LCD 2,8" QVGA
- Bluetooth
- Wi-Fi 802.11b
- IrDA
- Integrovaný foťák 2.1MPix
- Dvojice reproduktorů (systémový a pro telefonování)
- Vysouvací QWERTY klávesnice
- Mini USB konektor
- Mini SD slot
Tato specifikace se mi tedy velmi zamlouvá, nejinak je tomu i pokud jde o vzhled zařízení. Snad se k nám dostane hodně brzo...
Ad uvedeni na trh: asi Q1/2006 (to jsem nekde cet)...
Jinak nevim proc, ale pripomina mi to Sidekick od T-M USA... ;)
Jinak nevim proc, ale pripomina mi to Sidekick od T-M USA... ;)
- priznam se, ze reseni klavesnice me neprijde prave "user friendly" a ze mam s klavesnicemi par zkusenosTi :)
No, ona ta klávesnice dost připomíná klávesnici Nokie 9500 a 9300, která je otřesná. Zkoušel jsem na ní (na Nokii) napsat delší text a je to fakt strašlivý. Každý písmenko je potřeba kontrolovat (jestli se vůbec napsalo).
Ale třeba jde o lepší technologii ... rád bych se mýlil.
Ale třeba jde o lepší technologii ... rád bych se mýlil.
No, parametry bomba, to se mi líbí. Ale design v porovnání se současným MDAC je dost děs. A co rozměry? Víte někdo? Není to větší než MDAC?
[QUOTE="xp"]A jak jinak než palci by jste na tom chtěli psát?.. Všemi deseti???? :O :D [/QUOTE]
Vsema deseTi by to bylo super :), ty dva palce byla takova neuvazena poznamka no :)
Vsema deseTi by to bylo super :), ty dva palce byla takova neuvazena poznamka no :)
vypada super ale nechapu proc tam cpou mini sd...zmensovani je hezka vec ale kupovat zase novy karty...nevim nevim :?
No, vysuvny nic pro me - pripomina mi to vic N 7650. To radeji Universal:o))) - oh boze, kez by byl price-friendly;o)
[QUOTE="phaeton_esc"]vypada super ale nechapu proc tam cpou mini sd...zmensovani je hezka vec ale kupovat zase novy karty...nevim nevim :? [/QUOTE] No, na necem vydelavat musi, ne? ;) :D
Tak jo, at ke kazdymu pocketu nacpou v cene BT skladaci klavesnici a bude to hezci a bude moznost volby:o)