Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

3,5 jack na 2,5 MDA Compact

William Edgar Coyotte (71)|30.3.2006 17:50
Já použil obyč stereo redukci, která mi zbyla od IPAQ h1940 a jede to v pohodě :-) ... zvuk pěkný .. mikrofon zařízení funkční stále a po připojení k zesilovači a repro, nebo v autě na zesík to funguje stejně jako hlasitě handsfree ... žádná alchimie.
milan.smart (268)|9.4.2006 22:15
[QUOTE="Surgical"]Proprietary 4 conductor PocketPC phone jack obsahuje krom vedeni do sluchatek i vedeni od mikrofonu. Tady o te redukci tvrdi, ze prevadi stereosignal do standartniho 3,5" jacku a soucasne umoznuje pouzivat interni mikrofon PDAcka, ktery se jinak normalne vypina zastrcenim dodavaneho headsetu s tim, ze se prepina na externi mikrofon v tom headsetu. [/QUOTE]

Tak sem si ji taky koupil a me to spis prijde ze to funguje obracene!!! :O
Kdyz mam pripojenou tu starou redukci mikrofon nahrava, s novou redukci mikrofon nenahrava - je disabled. Ale divne je hlavne to, ze kdyz mam na pustenou muziku do sluchatek skrz tu 4polovou redukci a nahravam zvukovou poznamku, tak se slabe nahraje do pozadi ta pisnicka kerou posloucham. to fakt nechapu jak je to mozny?? Nevite nekdo co to je a taky proc se ta redukce chva jinak nez ma?

Predem diky za vysvetleni.
karlitos_ce4you (43)|18.4.2006 23:37
Zdravím vespolek

Strávil sem dnešní večer tím , že jsem se snažil najít správné zapojení headsetu co se dodává k MDAc a .... po pravdě už sem úplně zmatenej :dead:
Mám zájem si udělat obdobu tohoto headsetu stím že chci mít 3,5 stereo vývod na sluchátka (Koss TD85) , mono 3,5 zdířku na mikrofon ,abych si mohl směrovým mikrofonem domácí výroby nahrávat přednášky ;) a zárověň chci mít i regulaci hlasitosti + tlačítko na příjem hovorů.

Ze schématu na http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Connectors
moc moudrý nejsem. Pominu li velikost schématu ,nechápu zcela co chtěl autor říci.

Z hledání na německém webu mám jen zmatek : Předně už sem úplně mimo co se týče všech těch označení xDA , takže nevím často které schéma je pro co , za další co člověk to názor.

Krabičku headsetu se mi podařilo poškrábat nožem ,ale neotevřel sem jí , nechci si ho zničit.

Mohl by někdo uvést nejlépe jendoznačný a správný popis zapojení toho 2,5 - 4 pól konektoru , popř. kdyby byla fotka toho vnitřního plošňáku z headsetu nebo nějaké srozumitelné zapojení. Můžu nabídnout že pokud vyrobím víc funkčních adaptérů dám je za láci na prodej. :yes:
díval jsem se - ten 4pól 2,5 jack mají v katalogu GSE , s výrobou-letováním bych problém mít neměl.

Dík za pomoc Karel
karlitos_ce4you (43)|19.4.2006 11:30
Zda se ze problem je vyresen:

http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=46120

tedy predevsim : http://forum.xda-developers.com/files/headset_wiring.jpg

Doufam jen ze si to nevycucali z prstu. Udelat si krabicku s dvema zdirkama , tlacitkem a nejakym miniaturnim potakem by nemel byt zase takovy problem.

Nahodou hodnotu toho potaku na regulaci hlasitosti sluchatek .... to uz asi chci moc zejo :D ?
karlitos_ce4you (43)|22.4.2006 18:03
Po promereni - minimalni odpor na tech slcuhatkach je 30 Ohmu - , maximalni 1K. Tech 3ohmu je pravdepodobne odpor sluchatek. Tak doufam ye to nekomu pomuze
milan.smart (268)|22.4.2006 18:11
:?: Nevite nekdo prosim neco o tom mem probemu co jsem popisoval o kousek vyse?