Pinochio a ...........?
[QUOTE="Pinochio"]No se uvidí, asi budu muset hlasovat ve škole kde se mi neukládá cookies.[/QUOTE]
Kolik chceš poslat hlasů proti? ;)
(aby ses ve škole nenudil? :D :D :D )
Kolik chceš poslat hlasů proti? ;)
(aby ses ve škole nenudil? :D :D :D )
[QUOTE="CommanderZ"]...nebo mi driv gamestar posle procesor na ktery cekam uz dva mesice:D [/QUOTE]
To jsem na tom lip. Ja cekam 2 mesice nez mi poslou Gamestar:))
To jsem na tom lip. Ja cekam 2 mesice nez mi poslou Gamestar:))
posta z 28. unora:
[QUOTE]
Hezký den,
1. Záruku můžete řípadně uplatnit u nás.
2. Procesor bohužel ještě nemáme, ale měl by nám dorazit tento týden.
Obratem jej pošleme.
S pozdravem
Libor Vacata
GameStar
On 26.02.2005 18:00:46 "Matej" wrote:
>Omlouvam se ze otravuju, ale mam par dotazu:
>1)Jak je to se zarukou?
>2)Kdy by tak zhruba mel prijit?
>
>Matej Zabsky
[/QUOTE]
:D :no:
A pro Pinokia:
vsadim se ze takovejchhle dopisu mas taky plnej mailbox:?: :))
[QUOTE]
Hezký den,
1. Záruku můžete řípadně uplatnit u nás.
2. Procesor bohužel ještě nemáme, ale měl by nám dorazit tento týden.
Obratem jej pošleme.
S pozdravem
Libor Vacata
GameStar
On 26.02.2005 18:00:46 "Matej" wrote:
>Omlouvam se ze otravuju, ale mam par dotazu:
>1)Jak je to se zarukou?
>2)Kdy by tak zhruba mel prijit?
>
>Matej Zabsky
[/QUOTE]
:D :no:
A pro Pinokia:
vsadim se ze takovejchhle dopisu mas taky plnej mailbox:?: :))
Těch 1000 mailů myslíš nabídky mobilních operátorů, prodejců MDA C a poskytovatelů připojení k internetu nebo odpovědi ze seznamek? :O
Mě píše akurát Pavel Koza ze ce4you a SPAM.:( :(( :mad: :evil: :dead: :no:
Mě píše akurát Pavel Koza ze ce4you a SPAM.:( :(( :mad: :evil: :dead: :no:
Nejaky ty eobchody, Damokles, Strata, Legion, Fresh Devices, Blueboard a Yeti Sports. Pak taky nepravidelne, a vsak vsudypritomne errory z Jana Proxy Serveru, tuny "vyzadanych" mailu a svete div se zadny spam :D
Třeba zase něco vyhraješ. Na podzim bude MDA IV. s EDGE, VGA, 1,1GHz procesor, 40 GB HDD, DVD vypalovačka, 15" displej. Už se taky těším. :D :yes:
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]Tak schválně, co bude dřív? Padne vláda, odstoupí Standa Gyross nebo bude mít Pinochio Compacta? :? [/QUOTE]
Kolik jsem vyhrál??? Strojvedoucí šel do.... a máš cihlu? Nemáš.
Kolik jsem vyhrál??? Strojvedoucí šel do.... a máš cihlu? Nemáš.
Další anketa:
Kolik lidí se z těch, kteří Pinochia znají z 2.srazu nebo PPS a vědí, že pojedeš na sraz do Bzence, z obavy před HR, výmazy karet ap. raději odhlásí?
A. Nikdo - všichni věří, že historie se opakovat nebude
B. Cca půlka
C. Všichni
D. Ipf to raději zruší sám
E. Sraz se nebude konat, protože v okolí Bzence se probudí sopka
Tak se snaž, ať tentokrát vyhraješ a nemusíš mi nic platit.:yes:
Kolik lidí se z těch, kteří Pinochia znají z 2.srazu nebo PPS a vědí, že pojedeš na sraz do Bzence, z obavy před HR, výmazy karet ap. raději odhlásí?
A. Nikdo - všichni věří, že historie se opakovat nebude
B. Cca půlka
C. Všichni
D. Ipf to raději zruší sám
E. Sraz se nebude konat, protože v okolí Bzence se probudí sopka
Tak se snaž, ať tentokrát vyhraješ a nemusíš mi nic platit.:yes:
hm, že by padl další premiér???? No pokud při každé změně výběru cihly padne jeden, tak to by se mi i líbilo :D
Pinochio, Pinochio - doufám, že se jednou všichni dočkáme Tvého nového PDA či MDA IV :D
dříve než budou WIN 2007 ;)
dříve než budou WIN 2007 ;)
Přátelé, v brzké době chystám další soutěž! Pinochio zůstává, MDAC nahrazuje FSC Pocket Loox 720. Ještě musím domluvit s dalším účastníkem soutěže. Standu Grosse tentokrát nahradí známější a populární osoba (bezkrký premiér to opravdu, ale opravdu není).
no už by bylo na čase, aby jsi překvapil :D
tedy, tak to jsem zvědav co si máš "fajnšmekr" pořídil ;-)
ale pěkně nás trápí, co? ;)
tedy, tak to jsem zvědav co si máš "fajnšmekr" pořídil ;-)
ale pěkně nás trápí, co? ;)
[QUOTE="dort"]ale pěkně nás trápí, co? ;) [/QUOTE]No ,mne to zrovna vůbec, ale vůbec netrápí..;) A i kdyby si koupil nakonec třeba Nokii 5110, už mne to ani v nejmenším nepřekvapí..:)
S tím mobilem se netrap, prý bude jeho sestry.
Jinak s Pinochiem je to dlouhá historie. Stručně - Kdysi vyhrál na Invexu v soutěži Sunnysoftu nějaké PDA, které mu zkolabovalo a za něj dostal jako náhradu tuším Loox 600. Pak chvilku laboroval s Motorolou MPx200 (říjen-listopad 2004, II.sraz ce4you v Malé Úpě) a od té doby stále na něco čeká. Nejdříve to byl MDA Compact, teď ho uhranul na IV.srazu Milan Švec svým Looxem 720 a všelijakými vychytávkami k němu. Takže toto téma sleduj pro zábavu, stejně jako výměnu premiérů ve Strakově akademii. ;)
Jinak s Pinochiem je to dlouhá historie. Stručně - Kdysi vyhrál na Invexu v soutěži Sunnysoftu nějaké PDA, které mu zkolabovalo a za něj dostal jako náhradu tuším Loox 600. Pak chvilku laboroval s Motorolou MPx200 (říjen-listopad 2004, II.sraz ce4you v Malé Úpě) a od té doby stále na něco čeká. Nejdříve to byl MDA Compact, teď ho uhranul na IV.srazu Milan Švec svým Looxem 720 a všelijakými vychytávkami k němu. Takže toto téma sleduj pro zábavu, stejně jako výměnu premiérů ve Strakově akademii. ;)
[QUOTE="Uni"]N2600 mi prijde jako podivny partner k PDA, pokud se nepletu, nema sand ani IR:O [/QUOTE]
JJ, ta přijde sestře a nastoupí nejspíše N6230i jako dáreček k 18-tinám od otce.
Cihlu mi bohužel nedá, ale moíilek možná.
JJ, ta přijde sestře a nastoupí nejspíše N6230i jako dáreček k 18-tinám od otce.
Cihlu mi bohužel nedá, ale moíilek možná.
[QUOTE="Pinochio"][QUOTE="Uni"]N2600 mi prijde jako podivny partner k PDA, pokud se nepletu, nema sand ani IR:O [/QUOTE]
Cihlu mi bohužel nedá, ale moíilek možná.[/QUOTE]
Aha, tak uz asi vim, proc takove preletavani z modelu na model a nerozhodnost. Ona je to mladicka nerozhodnost:)......
Cihlu mi bohužel nedá, ale moíilek možná.[/QUOTE]
Aha, tak uz asi vim, proc takove preletavani z modelu na model a nerozhodnost. Ona je to mladicka nerozhodnost:)......