Podle náhledů v diskuzi "Co se zobrazuje na Today..." a podle dotazů v jiných částech fóra to vypadá, že je zde dost uživatelů PocketBreeze a ContactBreeze... Od února probíhá i testování nové verze PocketBreeze 4.3 (dnes byla na SBSH uvolněna beta 3). Nastavení programu je pro mnohé z nás poměrně složité a pro předávání zkušeností jsem proto založil toto téma, ať máme poznatky k nové verzi včetně integrovaného programu ContactBreeze soustředěné na jednom místě.
Úvodem vkládám dvě vylepšení pro ContactBreeze. Tento program umožňuje tzv. sekvenční vyhledávání a zjistil jsem, že pro kvalitní využití na základě češtiny stačilo upravit "AbcBarValues", tzn. vyházel jsem nepotřebná písmena jiných abeced a doplnil naše specifické znaky a program to při sekvenčním vyhledávání akceptuje.. stačí pouze v cihle přepsat původní soubor AbcBarValues.txt.
Druhé vylepšení je určeno pouze pro uživatele B&W ikon a *.tsk od Juniho. Na SBSH byl se souhlasem Juniho dán k dispozici soubor abecedních tlačítek v odpovídajícím barevném provedení, tzn. černý podklad + zlaté písmo. Po rozbalení doplňte v cihle příslušný soubor B&W v programu PocketBreeze > Skins, pokud to nenaběhne ihned, zadejte SR...pozor, není určeno pro VGA!