Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 84 z 84

Téma: Jak nastavit ActiveSync pro synchronizaci přímo s Exchange serverem?

  1. #76
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jake mate PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Mám problém s nastavením push emailu, synchronizace s exchange servrem mi jede bezchybně, ale pokud chci nastavit push email tak, dle stránek microsoftu, mám jít v AS do menu/schedule a tam kliknout na "Set up device to sync when new items arrive" jenže ouha, žádnou takovou položku tam nemám. Ještě dodám, že mám vario rom 2.17 od qteku, která push email podporuje.Co dělám špatně?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A kde to nastavujes? Na PC nebo na PDA?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    na pda

    edit: tak ani z pc mi to tu možnost nenabídne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Na PC: Menu->Tools->Schedule
    Na PDA: AS->Menu->Schedule

    Jinde to byt nemuze... Pokud to tam nemas, tak tam asi neni Push E-mail implementovany...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    2

    Dobrý den, je nutné mít při synchronizaci s exchange na PDA verejnou IP? Nechce se mi to s vnitrni spojit :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, mne to funguje i na vnitrni IP adresu na PDA smerem na server mimo firmu i na server uvnitr firmy.
    Dulezite je, aby PDA pod nazvem serveru, ktery je zaregistrovany pro synchronizaci, videlo spravnou IP adresu a melo na ni pristup...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    130

    Ahoj,
    nainstaloval jsem si všechno podle návodu. Na exchange2003 jsem si vytvořil certifikát, když se na exchahge dostávám přes web, tak to po mě certifikát chce. Je ověřen a správně. ( Mám na serveru vlastní certifikační úřad ). Uložil jsem si tento certifikát do souboru, uložil do PDA ( mám Qtek 9100 ) a importoval ho do zařízení. Když se podívám přes nastavení, tak ten certifikát tam je v root. Ale když dám připojit se na server, tak mi to napíše, že je certifikát na serveru neplatný. Spojení bez SSL mi jde v pohodě. Jenom ten certifikát mě pořád zlobí. Nevíte kde dělám chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1

    zdravim.muzete mi nekdo poradit jak se da nastavit outlook v MDA Compact III? Ve firme pouzivame Win Server 2003 Standart Edition a mame Exchange.Potrebuji stahovat postu z myho PC do MDA pres BlackBerry(ten je na serveru).Muj pocitac je soucasti vnitrni site.Zkousel jsme asi vsechno-vpn,pop3/smtp,outlook,... .Vzdycky to napsalo bud nelze navazat spojeni nebo potize se serverem VPN. Heslo,uz. jmeno, IP mam zadane spravne, internet, volani mi funguje, certifikat v MDA nainstalovany mam.Zkousel jsem volat operatorovy(t-mobile) a nerekli mi nic co bych nevedel dokonce jeden rekl ze nevi co s tim. Nekde jsem slysel ze pro spojeni s BlackBerry je potreba nejaky program(jednou jsem nastavoval blackberry-pda a fungovalo to bez problem.bylo tam potreba akorat zadat heslo blekberovske a uz to jelo).Ohledne toho manualu na http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=152 vsechno co je do Nastaveni Desktopu mam ale u "Standard partnership" vubec nevim kde to je hledal jsem na serveru a u sebe.
    Muze mi nekdo poradit prosim?Uz se s tim trapim asi tejden.ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. Vice mailovych uctu pri pri synchronizaci s Exchange serverem
    Od Stevik v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-07-2009, 19:38
  2. Html email pri synchronizaci s exchange serverem?
    Od Rhinos_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 15:24
  3. Activesync nespustí synchronizaci s Exchange GRPS
    Od rihak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 16:56
  4. nastavení activesync v ppc pro synchronizaci s exchange serverem
    Od jeenik_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-01-2006, 11:43
  5. AS4.1 a synchronizace přímo s exchange serverem
    Od hujahu_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 15:46