Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 84

Téma: Jak nastavit ActiveSync pro synchronizaci přímo s Exchange serverem?

  1. #61
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ne ne, pouze vnejsi adresa (IP nebo URL) - preklad na vnitrni adresu klienta NEZAJIMA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    A ":" s portem za IP bude?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    Tak mi to nak nejde. Chybova hlaska: "Server is busy. Code error: 85010017
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    Ha. A kdyz pridam za IP adresu :CISLO PORTU tak to napise Ze nemam prava k sychronizaci s timto nastavenim. Code: 85010004
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    na Exchangi zkontrolujte nastaveni - System Manager -> Global Settings -> Mobile Services.

    Musite take povolit iniciaci synchronizace mobilnim zarizenim, jak popisoval Pavel Koza v clanu, ke kteremu patri tato diskuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    Zkontrolovano, bylo zapnuto. S jediny rozdil je v tom, ze v clanku je na screenu Outlook mobile Access Disable a ja mam ve svem profilu Enable. Je nutny psat za IP cislo toho portu? Tusite, proc je chyba pokazde jina? Nastavil jsem port 8089 ne klasicky 80, to snad problem nebude a je nalinkovan primo na IP pocitace s MS Exchange. Nema smerovat nekam jinam do "utrob Exchange"? Omlouvam se da zmet dotazu a tusim ze jsme blizko:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Zkuste na Exchangi v Device Security zrusit vsechny volby - abyste mel jistotu, ze nejde o bezpecnostni omezeni ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    atomik_ce4you
    Guest

    Zdravím,

    prosím o radu. Zkusil jsem nastavit podle článku, Exchange je přístupný, kontrolu certitikátů jsem vypnul (certchk hlásí OFF). přesto při pokusu o sync to vyhodí chybu INTERNET_44. našel jsem někde, že je to problém právě s certifikáty.
    nevíte prosím jak na to ?
    díky
    Tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    IMHO INTERNET_44 znamena, ze nekde na serveru je potreba vase prihlaseni. Nevyadujete nekde na serveru (v IIS) prihlaseni uzivatele? Zapnete anonymni autentizaci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    atomik_ce4you
    Guest

    Děkuji.

    problém je, že stejný přístup (tedy SSL komunkaci (port 443) používám i pro OWA a jde to přes reversní proxy... takže budeme muset ladit...
    v jaké části toho webu bych měl vypnout autentifikaci ?

    ještě jednou díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    6

    Ahoj,
    nemáte nekdo zkusenost s instalaci certifikatu do HP 6515? Pri pokusu o instalaci se zepta, zda instalovat a pote hlaska " Bezpecnostni opravneni je nedostacujici pro aktualizaci zarizeni". Diky za info kdo se s tim setkal.

    Kulhac

    HP 651 T-Mobile
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    1. v rootu PDA vytvořit adresář storage
    2. náhrát do něj certifikát
    3. pustit z PDA přiložený soubor SpAddCert.exe (měl jsem ho taky nakopírovaný v tom adresáři)
    4. odklepnout souhlas s importem certifikátu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    46

    Ahoj už týden bojuji, ale zatím bez úspěchu. Snažím se vzdáleně synchronizovat MDÄ Vario se Exchangem, koř. certifikát jsem nainstaloval dle návodu,nicméně výsledek: !V poli hostitele je nesprávný běžný název certifikátu SSL. Možná jste zadali například www.tailspintoys.com, přičemž běžný název na certifikátu je ve skutečnosti www.wingtiptoys.com.Zkontrolujte, zda je název serveru zadán správně."
    Nevíte někdo kde dělám chybu? Název serveru mám správně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    88

    Ahoj, jakym zpusobem si si vygenerovaval ten certifikat? Ja mel podobny problem kdyz jsem si vygenerovaval certifikat na vnitrni siti. Tedy zadaval jsem https://nazevserveru.domena.local. Jenze v pripade pristupu z vnejsi adresy je misto local cz. Kdyz jsem si to uvedomil a vygeneroval si novy certifikat pro vnejsi pristup, informace o spatnem nazvu byly ty tam a vse jelo jak ma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    Zdravim. Dle navodu jsem nastavil PDA proti serveru s exchangem a vsechno funguje az na to, ze se mi synchronizuje pouze dorucena posta, ale slozky v ni uz ne. Pri prvni synchronizaci se tam slozky objevily, ale jsou prazdne. V activesync v PDA synchronizace podlozek nastavit nejde. Jde toto nastavit nekde na serveru?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 6 PrvníPrvní ... 3456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vice mailovych uctu pri pri synchronizaci s Exchange serverem
    Od Stevik v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-07-2009, 19:38
  2. Html email pri synchronizaci s exchange serverem?
    Od Rhinos_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 15:24
  3. Activesync nespustí synchronizaci s Exchange GRPS
    Od rihak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 16:56
  4. nastavení activesync v ppc pro synchronizaci s exchange serverem
    Od jeenik_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-01-2006, 11:43
  5. AS4.1 a synchronizace přímo s exchange serverem
    Od hujahu_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 15:46