Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 84

Téma: Jak nastavit ActiveSync pro synchronizaci přímo s Exchange serverem?

  1. #46
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    při pokusu o nastavení synchronizace se serverem se mi po odkliknutí konfigurace připojení vždy objeví hláška: "Změny nastavení synchronizace pomocí aplikace Server ActiveSync nelze momentálně provést."
    neví někdo jak tento problém obejít? nastavení serveru mám vpořádku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od janskoda
    Jinak, pokud bys netrval přímo na synchronizaci, můžeš zkusit přístup přez textové rozhraní na stránce "stdexc.std.fbm.vutbr.cz/oma" budeš mít alespoň online přístup do své schránky
    Diky za odpoved, ale uz jsem to vyresil pres normalni AS na PC - neni to vzdy zarucene cerstve a tak o hlavni vyhodu Exchange vlastne prichazim, ale to uz mi staci ke stesti Nicmene jeste jednou diky za tip
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Citace Původně odesláno od jeenik
    při pokusu o nastavení synchronizace se serverem se mi po odkliknutí konfigurace připojení vždy objeví hláška: "Změny nastavení synchronizace pomocí aplikace Server ActiveSync nelze momentálně provést."
    neví někdo jak tento problém obejít? nastavení serveru mám vpořádku...
    opravdu se s tím nikdo nesetkal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To vypada jako by ten server v dany moment nebyl dostupny...
    Nejake cislo chyby by nebylo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    problem je ten, ze zadny cislo chyby neni a ze se vlastne jedna o nastaveni ty sluzby, zadny spojeni se serverem asi ani neprobehlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    když provedu hard reset a zkusím se připojit, tak vše funguje bez problemů, takže problém dělá nejspíše nějaký nainstalovaný soft, zřejmě mi nezbyde než postupně instalovat jednu aplikaci po druhé a testovat, zda-li spojení s exchange serverem stále funguje. nenapadá někoho který soft by to mohl způsobovat? (česká lokalizace od sunnysoftu? pocket informant? sbsh pocketweather? ...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    Diky za super clanek. Mam jeden, mozna velmi laicky dotaz. Synchronizuji primo s Exchange serverem pres AS a notebook napojeny do LAN. Pokud jsem mimo kancelar, vyuzivam k pripojeni notebooku do LAN OpenVPN (ne tedy klasicka VPN od Microsoftu). Ve firme mame Linux firewall a teprve za nim Exchange server. Dotaz zni: Jak se pripojim bez notebooku napojeneho pres OpenVPN do vnitrni site, smartphonem s WM5 primo na Exchange server (napr. pres GPRS/EDGE). V nastaveni profilu synchronizace na smartpohne je pouze IP adresa Exchange serveru a te je diky typologii nasi site samozrejme "neviditelna" primo z venku. Diky za jakykoliv typ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Administrator by vam mel dat nejakou verejnou adresu, kdy po pripojeni k ni dojde interne diky nastaveni firewallu k preneseni pozadavku na server Exchange (respektive na cast MIS).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    Adresu naseho firewallu mam. Vyzkousim prolinkovat pres naky port primo na Exchange server. Diky za tip! Co ale nastavit na telefonu? Nebude se hadat synchronizace pres PC kdyz zmenim adresu Exchange serveru? Navic menit to pri kazde synchronizaci prec PC ci GPRS mi prijde trochu neprakticky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pokud je ta adresa verejna, tak vam bude fungovat, i kdyz jste pripojen do VPN - nic menit nemusite. Proste se vzdy pripojite pres verejnou adresu a co je za ni, vas uz netrapi - klidne tam muze dojit treba k port forwardu, ale to bam jako uzivateli musi byt jedno.

    Na ISA serveru je to nastavene hned
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    Moc diky. Posledni info pred testem: Myslite, ze bude stacit na komunikaci jeden port po kterem data do Exchage pujdou? Nebo je ta komunikace mezi zarizenimi slozitejsi? To by totiz celou paradu pekne zkomplikovalo:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    AFAIK staci jediny port - 80
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    THX. Dam vedet jak jsem dopadl:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Dejte Misto 80 ale pak urcite pouzivejte SSL - 443
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    33

    Jen mi ted docvaklo. Jaka bude pote syntaxe v nastaveni cesty do Exchange na smartphone? Neco ve smyslu: \\VNEJSI.ADRESA.FIREWALLU:PORT\\VNITRNI.ADRESA.EXC HANGE ? Nerozhodi prepsani puvodni adresy Exchange serveru synchronizaci? Nerad bych zdvojil v Outlooku svoji prehrsel polozek:-) Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 6 PrvníPrvní ... 23456 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vice mailovych uctu pri pri synchronizaci s Exchange serverem
    Od Stevik v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-07-2009, 19:38
  2. Html email pri synchronizaci s exchange serverem?
    Od Rhinos_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 15:24
  3. Activesync nespustí synchronizaci s Exchange GRPS
    Od rihak v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-11-2006, 16:56
  4. nastavení activesync v ppc pro synchronizaci s exchange serverem
    Od jeenik_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-01-2006, 11:43
  5. AS4.1 a synchronizace přímo s exchange serverem
    Od hujahu_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 15:46