PocketBreeze - help
Rozhodilo se mě zobrazení v Pocket Breeze a nemohu si nějak poradit s níže uvedenými nectnostmi
V zobrazení dnů nepotřebuji zobrazovat úkoly které jsou průběžné.
Nechce se mě zobrazovat delší přehled dnů s aktivními událostmi.
Jak zajistit delší sled dnů s aktivními událostmi třeba za jeden měsíc?
Jak se zbavit čísel v závorkách u dnů?
Díky za pomoc Neo J.
V zobrazení dnů nepotřebuji zobrazovat úkoly které jsou průběžné.
Nechce se mě zobrazovat delší přehled dnů s aktivními událostmi.
Jak zajistit delší sled dnů s aktivními událostmi třeba za jeden měsíc?
Jak se zbavit čísel v závorkách u dnů?
Díky za pomoc Neo J.
Kontrolní otázečka: PocketBreeze je co? No program... Kde založím nové téma k programu? No v části software... Co udělám před tím, než založím novétéma? No zadám vyhledávání, ať nezakládám něco duplicitně, že ano... tak pro příště, jo.... ať to máme k jednotlivým programů trochu na jednom místě a ne v rozcamrané po všech koutech ;) :D
Jinak, já PocketBreeze používám necelé dva měsíce, ale možnosti nastavení jsou tak široké, že se s programem musím seznamovat postupně a stále zjišťuji další a další varianty nastavení a zobrazení ... není tu někdo zkušenější pro napsání stručné kuchařky, co udělá to či ono apod.??
Jinak, já PocketBreeze používám necelé dva měsíce, ale možnosti nastavení jsou tak široké, že se s programem musím seznamovat postupně a stále zjišťuji další a další varianty nastavení a zobrazení ... není tu někdo zkušenější pro napsání stručné kuchařky, co udělá to či ono apod.??
nechtěl jsem ho hned kárat, ale samozřejmě máš pravdu, takže poprosíme XP aby to eventuelně přesunul do správné sekce
a co se týče toho návodu, tak jsem mrkal na origo návod a mělo to něco kolem 30 stránek, takže zatím se do překladu asi nikdo nepustil i když bych za to byl taky dost vděčný, protože moje English = bída, téměř nic
a co se týče toho návodu, tak jsem mrkal na origo návod a mělo to něco kolem 30 stránek, takže zatím se do překladu asi nikdo nepustil i když bych za to byl taky dost vděčný, protože moje English = bída, téměř nic
[QUOTE="jval"]nechtěl jsem ho hned kárat, ale samozřejmě máš pravdu, takže poprosíme XP aby to eventuelně přesunul do správné sekce
a co se týče toho návodu, tak jsem mrkal na origo návod a mělo to něco kolem 30 stránek, takže zatím se do překladu asi nikdo nepustil i když bych za to byl taky dost vděčný, protože moje English = bída, téměř nic[/QUOTE]
Jasňačka, já ho nesprdnul, jen upozornil ...Já mám ten *.pdf manuál sosnutej taky, přeloženej překladačem, ale to je překlad na p**.. vždy před spaním si kousek přečtu a testuju, určitou nevýhodou je, že pokud nemáš něčím naplněné všechny položky, tak často po úpravě nastavení nevidíš žádný rozdíl :D, no prostě se tím stále prokousávám... co mne fascinuje, to je funkce sekvenčního vyhledávání v ContactBreeze, to je přesný nástroj pro sklerotiky na jména...
PS: Koukám, že si můžeme někdy udělat soukromej sraz v Písku, já mám chalupu v Drahonicích (Putim > Ražice > Drahonice), cinkneme do atomovky a TheMelin se může dostavit taky ;)
a co se týče toho návodu, tak jsem mrkal na origo návod a mělo to něco kolem 30 stránek, takže zatím se do překladu asi nikdo nepustil i když bych za to byl taky dost vděčný, protože moje English = bída, téměř nic[/QUOTE]
Jasňačka, já ho nesprdnul, jen upozornil ...Já mám ten *.pdf manuál sosnutej taky, přeloženej překladačem, ale to je překlad na p**.. vždy před spaním si kousek přečtu a testuju, určitou nevýhodou je, že pokud nemáš něčím naplněné všechny položky, tak často po úpravě nastavení nevidíš žádný rozdíl :D, no prostě se tím stále prokousávám... co mne fascinuje, to je funkce sekvenčního vyhledávání v ContactBreeze, to je přesný nástroj pro sklerotiky na jména...
PS: Koukám, že si můžeme někdy udělat soukromej sraz v Písku, já mám chalupu v Drahonicích (Putim > Ražice > Drahonice), cinkneme do atomovky a TheMelin se může dostavit taky ;)
Omlouvám se za nevhodné umístění mého dotazu.
V poslední beta verzi je již mnohem lepší rozlišení všech nastavení, tím pádem orientace v nich.
Neo J.
V poslední beta verzi je již mnohem lepší rozlišení všech nastavení, tím pádem orientace v nich.
Neo J.
[QUOTE="Jarouš"]
PS: Koukám, že si můžeme někdy udělat soukromej sraz v Písku, já mám chalupu v Drahonicích (Putim > Ražice > Drahonice), cinkneme do atomovky a TheMelin se může dostavit taky ;) [/QUOTE]
Jasně,až budeš dělat weekendovou seanci u věží, dej vědět a já zajedu ;)
PS: Koukám, že si můžeme někdy udělat soukromej sraz v Písku, já mám chalupu v Drahonicích (Putim > Ražice > Drahonice), cinkneme do atomovky a TheMelin se může dostavit taky ;) [/QUOTE]
Jasně,až budeš dělat weekendovou seanci u věží, dej vědět a já zajedu ;)
Jasna vec.
Co se tyce te seance, tak (snad) dneska mam sraz s jednim chlapkem tady z Pisku, ktery je cerstvym majitelem Compacta, takze z Pisku uz jsme minimalne 2. No vlastne 3, ale ten 3 nevim jestli by se ucastnil.
BTW: Ja na strankach produktu vidim jen DOC manual. Kde jsi stahl ten PDF??
Aha uz to vidim u ContactBreeze.
Co se tyce te seance, tak (snad) dneska mam sraz s jednim chlapkem tady z Pisku, ktery je cerstvym majitelem Compacta, takze z Pisku uz jsme minimalne 2. No vlastne 3, ale ten 3 nevim jestli by se ucastnil.
BTW: Ja na strankach produktu vidim jen DOC manual. Kde jsi stahl ten PDF??
Aha uz to vidim u ContactBreeze.
Jinak to nastavení těch čísel v závorce je zde.
Calendar-> Settings Page 2->Append day numbering count to day tittle
je třeba odškrtnout a čísla jsou pryč
Calendar-> Settings Page 2->Append day numbering count to day tittle
je třeba odškrtnout a čísla jsou pryč
Volám help. Stáhnul jsem si ContactBreeze a nainstaloval pomocí exe nejdříve na PC a potom pomocí CAB do PDA. A nic. Nemohu SW spustit. Pouze se mi zobrazilo přes vyhledávání přes Total Comander možnost vložení jména a hesla ale rozjet nějaký spuštění, nebo objevit v Programech ikonu na spuštění nebo spustit v today obrazovce nelze. Kde dělám asi chybu? Díky za radu.
Jiří
Jiří
To nechápu, proč to instaluješ 2x. Pomocí .exe se to instaluje do PC, ale na závěr se tě AS zeptá, kam to chceš nainstalovat, tak nevím, proč jsi to instaloval znovu z .CABu. Není toto důvod? Také si nejsem zcela jistý.,zda běží Contact Breeze bez Pocket Breeze. :?
Problm je ale niekedy v tom, ze ked sa pripojis k starsej diskuzy, ktora sa potom objavi navrchu a chces pokracovat, tak nic. Mne sa to stalo uz 2 krat. Ale ked som ten problem nenasiel v existujucich diskuziach a zalozil novy prispevok, vzdy sa vsetko poriesilo. Ale jasne, ze pravidla treba dodrziavat.
Jeden dotaz:pri instalaci pocket breeze se mi vypise toto: "nemohu nalezt soubor windows appmgr install sbsh na pocketbreeze.cab" vse funguje ok ale nevim co to ma znamenat kdyz mi toto pise a udajne setup selhal.zna nekdo odpoved?