Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 57 z 57

Téma: MDA Compact a paměťová karta

  1. #46
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    130

    Všem kteří sledovali problém s 1GB SD PQI. Reklamace trvala, ale pomohla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    To ja troskarim, zatim jsem pouzival jen nonames - 128 SD a 256 MMC, oboji plne v poradku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    jaky je vlastne rozdil mezi sd a mmc?co by jste doporucovali koupit a proc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49

    InI InI je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od dr.roman
    jaky je vlastne rozdil mezi sd a mmc?co by jste doporucovali koupit a proc?
    tak treba http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=159
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od dr.roman
    jaky je vlastne rozdil mezi sd a mmc?co by jste doporucovali koupit a proc?
    MMC nema cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    Chlapi, co jsem si přečetl tuhle diskuzi, tak jsem zjistil, že mi vlastně nejde MDA Compact vypnout vůbec. Používám v něm 512 Mb kartu Kingstone a co akorát jde, tak to, že když stisknu tlačítko vypnutí jen jednou, tak mi vypne osvětlení displeye, když jej přidržím, tak se neděje nic, taky se pouze vypne displey. Dokážu akorát vypnout telefon tím, že tapnu na ikonu zobrazující sílu signálu a zvolím mód do letadla. Ale PDA zůstane zapnuté. Nevíte co s tím? A taky pokud mi někdo poradíte, jakým způsobem se dá bezpečně vyjmout paměťová karta z MDA Compact? Děkuji!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Pokud Vam pri jednom stisku tlacitka jen zhasne osvetleni dospleje, tak je neco spatne. To se ma stat az pri dlouhem stisku. Paklize Vam ale po jednom stisku zhasne displej, tak je to uplne v poradku. MDAC (a pokud vim kazde PDA) se da uplne vypnout jen vyndanim baterie (coz vede ke ztrate dat). Jinak se po jednom stisku uvede do "suspend" stavu, kdy (pokud se nepletu) bezi jen procesy, ktere zajistuji jen nezbytne funkce jako notifikace udalosti z kalendare, budik, telefon, pravidelne stahovani posty, ...
    Uz se to turesilo nekolikrat. MDAC zkratka neni to same, co telefon, ktery se da uplne vypnout. Kazdopadne bych si s tim nelamal hlavu, protoze to tak proste je.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    325

    vymnit kartu za pochodu = no problem = bezpecne ,atakze nelamat si s tim hlavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    FOR GeorgeCZ: Takže abych byl úplně přesný:

    Jeden krátký stisk "vypínacího tlačítka" - displej zhasne a rovněž na není na displeji vidět nic, tzn. že je černá. Ale dioda blíká žlutě!

    Dlouhá stisk, tj. cca vteřinku až dvě: - zhasne pouze osvětlení displeje, ale je normálně vidět obrazovka dnes a dá se normálně dále pracovat, ale displej je stále zhasnutý, tzn. při každém doteku na displej. Dioda bliká zeleně.

    FOR Ganja: To znamená, že není třeba někde vjíždět do menu a tapnout tam někde na "bezpečně odebrat....." ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    141

    Vypinaci tlacitko se ma chovat presne tak, jak popisujete. Zhasinani podsviceni displeje pouzijete asi jen malo. Regulaci jasu resi docela pekne napriklad GPRS monitor (ikona v horni liste), ktery je na CD od T-Mobile.
    Trochu me mate ta dioda. Zlute ma blikat tehdy, paklize mate nejakou aktivni upominku (nova sms, zmeskany hovor, pripomenuti blizke udalosti v kalendari, budik apod.) S upominanim je obcas v 2003SE trochu problem a nekdy se mi stane, ze dioda blika zlute bez nejakeho zjevneho duvodu. To pak ale blika i pri normalne zapnutem a bezicim MDACu. Mozna hloupa otazka, ale jste si jist, ze zlute blikani diody se objevi vzdy po "vypnuti"?
    Zelene blika v pripade, ze mate zapnutou telefonni cast. Pri zapnutem Bluetooth muze jeste dioda blikat modre a pri vybite baterii cervene :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    10

    FOR George CZ: Jojo, je to přesně tak! :-), je to žluté blikání...ještě jsem se radši přesvědčil! A s tou paměťovkou to teda je tak jak popsal výše Ganja, ano? Nemusím nikde nic !odtapávat" abych pak mohl bezpečně vyjmout kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    76

    Nastavil jsem si u SMS, příloh mailů a poznámek, aby se mi vše ukládalo na kartu. Teď jsem koukal na staré MMS..chybí jim zvuk a nemůžu najít, kam zmizel, jestli nezmizel nenávratně. Poradí mi někdo, kde přílohy - zvuk najdu ?
    U nových MMS je již vše OK....
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-09-2008, 19:45
  2. Paměťová karta
    Od kleslajiri v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-02-2007, 09:10
  3. Pametova karta + GPS
    Od radka73_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 29-05-2006, 21:19
  4. Paměťová karta na MDA II
    Od paveluh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 31-07-2004, 17:39