Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

MDA Compact a paměťová karta

Domin_ce4you (10)|13.3.2006 11:05
Chlapi, co jsem si přečetl tuhle diskuzi, tak jsem zjistil, že mi vlastně nejde MDA Compact vypnout vůbec. Používám v něm 512 Mb kartu Kingstone a co akorát jde, tak to, že když stisknu tlačítko vypnutí jen jednou, tak mi vypne osvětlení displeye, když jej přidržím, tak se neděje nic, taky se pouze vypne displey. Dokážu akorát vypnout telefon tím, že tapnu na ikonu zobrazující sílu signálu a zvolím mód do letadla. Ale PDA zůstane zapnuté. Nevíte co s tím? A taky pokud mi někdo poradíte, jakým způsobem se dá bezpečně vyjmout paměťová karta z MDA Compact? Děkuji!!!
GeorgeCZ_ce4you (141)|13.3.2006 11:29
Pokud Vam pri jednom stisku tlacitka jen zhasne osvetleni dospleje, tak je neco spatne. To se ma stat az pri dlouhem stisku. Paklize Vam ale po jednom stisku zhasne displej, tak je to uplne v poradku. MDAC (a pokud vim kazde PDA) se da uplne vypnout jen vyndanim baterie (coz vede ke ztrate dat). Jinak se po jednom stisku uvede do "suspend" stavu, kdy (pokud se nepletu) bezi jen procesy, ktere zajistuji jen nezbytne funkce jako notifikace udalosti z kalendare, budik, telefon, pravidelne stahovani posty, ...
Uz se to turesilo nekolikrat. MDAC zkratka neni to same, co telefon, ktery se da uplne vypnout. Kazdopadne bych si s tim nelamal hlavu, protoze to tak proste je.
Ganja_ce4you (324)|13.3.2006 15:52
vymnit kartu za pochodu = no problem = bezpecne ,atakze nelamat si s tim hlavu
Domin_ce4you (10)|13.3.2006 16:10
FOR GeorgeCZ: Takže abych byl úplně přesný:

Jeden krátký stisk "vypínacího tlačítka" - displej zhasne a rovněž na není na displeji vidět nic, tzn. že je černá. Ale dioda blíká žlutě!

Dlouhá stisk, tj. cca vteřinku až dvě: - zhasne pouze osvětlení displeje, ale je normálně vidět obrazovka dnes a dá se normálně dále pracovat, ale displej je stále zhasnutý, tzn. při každém doteku na displej. Dioda bliká zeleně.

FOR Ganja: To znamená, že není třeba někde vjíždět do menu a tapnout tam někde na "bezpečně odebrat....." ????
GeorgeCZ_ce4you (141)|13.3.2006 16:49
Vypinaci tlacitko se ma chovat presne tak, jak popisujete. Zhasinani podsviceni displeje pouzijete asi jen malo. Regulaci jasu resi docela pekne napriklad GPRS monitor (ikona v horni liste), ktery je na CD od T-Mobile.
Trochu me mate ta dioda. Zlute ma blikat tehdy, paklize mate nejakou aktivni upominku (nova sms, zmeskany hovor, pripomenuti blizke udalosti v kalendari, budik apod.) S upominanim je obcas v 2003SE trochu problem a nekdy se mi stane, ze dioda blika zlute bez nejakeho zjevneho duvodu. To pak ale blika i pri normalne zapnutem a bezicim MDACu. Mozna hloupa otazka, ale jste si jist, ze zlute blikani diody se objevi vzdy po "vypnuti"?
Zelene blika v pripade, ze mate zapnutou telefonni cast. Pri zapnutem Bluetooth muze jeste dioda blikat modre a pri vybite baterii cervene :-)
Domin_ce4you (10)|13.3.2006 17:13
FOR George CZ: Jojo, je to přesně tak! :-), je to žluté blikání...ještě jsem se radši přesvědčil! A s tou paměťovkou to teda je tak jak popsal výše Ganja, ano? Nemusím nikde nic !odtapávat" abych pak mohl bezpečně vyjmout kartu?
Tom007_ce4you (76)|9.10.2006 16:31
Nastavil jsem si u SMS, příloh mailů a poznámek, aby se mi vše ukládalo na kartu. Teď jsem koukal na staré MMS..chybí jim zvuk a nemůžu najít, kam zmizel, jestli nezmizel nenávratně. Poradí mi někdo, kde přílohy - zvuk najdu ?
U nových MMS je již vše OK....