Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 60

Téma: MapFactor - rady, tipy, zkušenosti

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Citace Původně odesláno od petr22
    Neopravili to

    Program, u ktereho se muze exportovat jen cast mapy a tudiz kdyz chci nekam jet tak sebou jeste vlacet pocitac - no to fakt ne.

    Chteli jsme to koupit ve firme pro navigaci, jenze je to k nicemu. Ja chci mit moznost jet kamkoliv, ne si dopredu exportovat trasy.
    Máš pravdu, dokonalé to není. Ale vláčet PC přece nemusíš. Uděláš si z ČR čtyři výřezy, které budeš mít na kartě a pak jenom otevřeš jinou část mapy.

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od richard2
    Citace Původně odesláno od jirka.s
    Jen bych se zeptal, jestli se stejna mapa (stejne detaily) zobrazi i na PPC.
    Ano, úplně stejné :yes:
    Tak to me tesi, protoze vypada vazne pekne. Co se tyce PC map, tak je to asi standard, ale na PPC takove pekne vektorove mapy nejsou - vz. treba srovnani s PocketKimem ...



  3. #48
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Já taky netvrdím, že je mapFactor dokonalý a jak jsem uváděl dříve, tak svoje připomínky jsem již zaslal na Mapfactor (jak píše Richard - možnost uložit body, velikost map a další). Ale je použitelný a pořád je jediný v CZ (myslím ČR+Evropa a komplet v CZ)
    Nevím jak bych své požadavky, připomínky zasílal na Alturion, Navigon ...
    Každý máme svůj názor a myslím že nemá cenu tady v diskusi o Mapfactoru se dohadovat, který je lepší a který horší.
    Ty co zde diskutují tak zřejmě Mapfactor mají a používají, a kdyby proti němu měli velké výhrady, tak by ho asi nepoužívali.
    Diskuse na téma "Nejlepší navigace na PDA" by měla být otevřena jinde (pokud už není).

  4. #49
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    Jen jestli to nema neco spolecneho s tim, ze je nejlevnejsi - tudiz i nejprodavanejsi

    Ja tvrdim, ze program ktery neumi zobrazit celou mapu jednoho statu a automaticky mapy prepinat nelze povazovat za pouzitelny

    Tuhle chybu nema ani nejlevnejsi navigace do auta a je ostuda, ze takovahle brutalni chyba je tam tak dlouho.

  5. #50
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Ty chyby o kterých se tu píše se týkají i poslední verze ? I té verze 4.2 profesional ??? Skoro se mi nechce verit ze by vyrobce pustil do obehu pomerne jiz drahou verzi programu s mapou cele Evropy kterou ovsem lze do PDA dostat pouze po kouscich ?????!!! Pokud by jim to makalo tak si to klidne a rad samozrejme koupim - pro CR opravdu neni jiny srovnatelny softik .... ale pokud bych na ceste s Prahy treba do Bruselu musel 5x nastavovat cestu mi pripada jako vysmech ... rsp.obrovsky podvod vyrobce ....

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    No tak tomu uz verim ...... :-( volal jsem do mapfactoru kde mi potvrdili ze to "asi" nejde ... ze tak pul republiky by mohlo jit ... ale ne urcite , opravdu nechapu k cemu muze tahle mapa v PDA slouzit :-( Neda se nic delat , jedine se modlit ze Route66 (ktery povazuji za absolutni spicku v mapach alespon castecne pouzitelnych pro CR - Praha je delana velice dobre) rozsiri podrobnost map ........ Mapfactor je mrtvy software ..... PocketKim prakticjy v soucasne verzi take ... mapy jsou pomerne slusne , ale navigace spis zadna nez spatna .... o SmartMaps je celkem zbytecne hovorit ... no a tim je vyber vycerpan :-( Tomtom si CR nejak nevsima .....

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    To losos : dobrý příspěvek, všechno je špatný a za to co dnes není se budeme modlit. Jenomže já chci používat navigaci teď a než až tam někdy něco někdo dodělá. Smířím se i s omezeníma, nebo respektivce se s nima naučím.
    netvrdím že až někde něco někdo dodělá, že si nekoupím nový SW na navigaci, ale to až někdy



  8. #53
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    457

    NEJDE ? Tak tomu neverim ani vterinu. Rozdil mezi nejde a neumim je pomerne velky, uz proto ze vsechny konkurencni programy to umi, a to se stejnymi mapovymi daty. Dokonce i jednoucelove navigacni systemy, obsahujici nekolikrat mene pameti amnohem pomalejsi CPU nez PDA umi.

    Takze v pripade ze neumi, to mohou rovnou zabalit. Navigacni soft, ktery funguje pouze tak ze se musi trasa napred pripravit v PC (!!!) nelze povazovat za plnohodnotny. Skoda, malem jsme to i koupili.

    Ad Alturion 6 - jeste se nestalo, ze by me Alturion bez nejmensich problemu nekam nedovedl - a to i do nejmensich vesnicek. Samozrejmne myslim Alturion 6.1, ta neupdatovana verze z krabice je neco uplne jineho.

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    65

    Zdravím,
    vlastním Navigator CE v. 4.0 . Mám jeden problém při dojíždění k cíli (v naplánované trase) mi to vždy hlásí kruhový objezd-"vyjeď 1. výjezdem. Proč? Četl jsem diskuzi (doufám, že pozorně), ale s podobným problémem jsem se nesetkal. Poraďte.
    Díky

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Na www.mapfactor.cz je ke stažení patch Navigator CE tusim 4.1.8, zkus to, možná to pomůže. Aktuální verze je nyní tuším 4.3.1

  11. #56
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Potřeboval bych poradit.Testuju Navigátor 4 a ze začátku vše OK.Pak nevím z jakého důvodu, když vyexportuju nějakou trasu na kartu a chci ji v PDA otevřít, objeví se mi cesta storage card ale uplně jiný adresář než ve kterém je mapa uložena.Přitom předtím když jsem laboroval s trasama,mi to normálně šlo.Dá se někde nastavit nebo změnit ručně cesta k mapě?
    Dík

  12. #57
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Na strankach je update jak pro PC, tak PDA.



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    1

    Nevíte zda jde naimportovat nějakou mapu chorvatska do Navigátoru ver.4??? Díky moc...

  14. #59
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    150

    Obávám se, že rozhodně nejde

  15. #60
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Tato diskuze vzhledem ke změnám struktury uzamyká a pokračovat můžete zde: http://www.ce4you.cz/forums/view_forum.asp?f=630

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. iGO - rady, tipy, zkušenosti
    Od beecher v sekci iGO
    Reakcí: 315
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 22:33
  2. Navigon - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci Navigon
    Reakcí: 132
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 15:21
  3. Tom Tom - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 735
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:33
  4. Pocket Kim - rady, tipy, zkušenosti
    Od Crusader_ce4you v sekci PocketKiM
    Reakcí: 328
    Poslední příspěvek: 24-11-2005, 14:31