Co se zobrazuje na displejích ( TODAY ) našich přístrojů.
Nikde jsem nenašel diskuzi na toto téma, tak jsem si jí dovolil založit. ( A to jsem použil i nové - pokročilé funkce Hledání. ) :D
A hned vkládám obraz Svého TODAY. Už se mi tam všechny zástupci programů nevejdou, tak mám ještě 2. řádky schované. :D
** Doplnění názvů programů :
1. Omega One Battery Pack
2. Phone Dashboard
3. Pocket Ndays
4. GPRS Monitor
5. WeatherPanel ( animované ikony )
Tak se pochlubte i VY.
A hned vkládám obraz Svého TODAY. Už se mi tam všechny zástupci programů nevejdou, tak mám ještě 2. řádky schované. :D
** Doplnění názvů programů :
1. Omega One Battery Pack
2. Phone Dashboard
3. Pocket Ndays
4. GPRS Monitor
5. WeatherPanel ( animované ikony )
Tak se pochlubte i VY.
Na to jak se znam JirkuP z diskuzi a vim jaky je machr, tak me prekvapuje ten bordel na TO-DAY (nemyslim to zle). ;)
Porad menim, ale uz delsi dobu ma moje TO-DAY tento vyraz (popis):
- temer klasické datum obohacene o aktualni svatek
- PocketBreeze v4.2
- Spb Pocket Plus v2.2 (jeste mam misto pro dve male ikonky rychleho spusteni)
- WeatherPanel v2.1.1
- PocketZenPhone v4.5.1
Porad menim, ale uz delsi dobu ma moje TO-DAY tento vyraz (popis):
- temer klasické datum obohacene o aktualni svatek
- PocketBreeze v4.2
- Spb Pocket Plus v2.2 (jeste mam misto pro dve male ikonky rychleho spusteni)
- WeatherPanel v2.1.1
- PocketZenPhone v4.5.1
Tak tady muj Today:
Wisbar Advance
Svátky
Weather Panel
Pocket Breeze
SmartFilter
RingtoneX
Snoopsoft Dashboard
Wisbar Advance
Svátky
Weather Panel
Pocket Breeze
SmartFilter
RingtoneX
Snoopsoft Dashboard
Tak toto je moj c500. Plocha je prepísané .xml a spodná lišta je v podstate xbar, kde som si vytvoril lištu a prepísal v .ini suboroch čo sa dalo. Inak som nemohol docieliť aby sa mi zobrazoval čas a spustené programy tak ako som chcel.
[QUOTE="BigOne"]jak jste na WeatherPanel našli usti nad labem? me to našlo akorat Prague? dik[/QUOTE]
Setting/Add New/Search/
do kolonky zapsat : ústí nad labem ( i s čárkama !)
OK
Vždy mi to šlo na první pokus. Musíš to napsat i s čárkama.
Setting/Add New/Search/
do kolonky zapsat : ústí nad labem ( i s čárkama !)
OK
Vždy mi to šlo na první pokus. Musíš to napsat i s čárkama.
[QUOTE="BigOne"]jak jste na WeatherPanel našli usti nad labem? me to našlo akorat Prague? dik[/QUOTE]
Většina stránek o počasí jede na na tzv. lokace, to jsou místa, odkud jsou do meteo centrály zasílaná data. Každá lokace má svůj mezinárodní kód. Při nastavování se většinou zadávají názvy, lokace nebo zeměpisná poloha. Pokud zadáš jméno místa, tak většina programů dohledá polohu a bude zobrazovat data z nejbližší lokace. Některé programy ale přijmou jen přesný název lokace nebo mzn. kód, jinak to vyhodí chybu "nenalezeno". Přikládám soubor s názvy a kódy CZ lokací pro případ, že zadáš Horní Dolní a program to nenajde... musíš si v seznamu dohledat nejbližší lokaci. No a v případě Ústí n/L. je to jasné, je na seznamu lokací
Většina stránek o počasí jede na na tzv. lokace, to jsou místa, odkud jsou do meteo centrály zasílaná data. Každá lokace má svůj mezinárodní kód. Při nastavování se většinou zadávají názvy, lokace nebo zeměpisná poloha. Pokud zadáš jméno místa, tak většina programů dohledá polohu a bude zobrazovat data z nejbližší lokace. Některé programy ale přijmou jen přesný název lokace nebo mzn. kód, jinak to vyhodí chybu "nenalezeno". Přikládám soubor s názvy a kódy CZ lokací pro případ, že zadáš Horní Dolní a program to nenajde... musíš si v seznamu dohledat nejbližší lokaci. No a v případě Ústí n/L. je to jasné, je na seznamu lokací
No dobře, jak nás JirkaP pokáral ;) , tak tady je můj aktuálně používaný Today. Jedu WisBar + PocketBreeze v ikonách BW, PocketWeather v ikonách StarDock a k tomu iLauncher, spodní řádek je zprava BT, RingtoneX, XCPUScalar (frekvence, vypnutí + SR)....
U mne nyní na Today:
WisBar - Spb Pocket Plus 3.0 - PocketBreeze - WeatherPanel - a dole v liště iLauncher.
WisBar - Spb Pocket Plus 3.0 - PocketBreeze - WeatherPanel - a dole v liště iLauncher.
Cože jste tak všichni zamilovaní do toho počasí? Stejně je většinou ve skutečnosti jinak, než jak hlásí meteorologové:sarcastic:
Docela mne pobavila ta Milešovka. To je podle Cimrmana? (co se mu stalo? Ále, spadl z Milešovky ...):D
Docela mne pobavila ta Milešovka. To je podle Cimrmana? (co se mu stalo? Ále, spadl z Milešovky ...):D
[QUOTE="Jarouš"]
Většina stránek o počasí jede na na tzv. lokace, to jsou místa, odkud jsou do meteo centrály zasílaná data. Každá lokace má svůj mezinárodní kód. Při nastavování se většinou zadávají názvy, lokace nebo zeměpisná poloha. Pokud zadáš jméno místa, tak většina programů dohledá polohu a bude zobrazovat data z nejbližší lokace. Některé programy ale přijmou jen přesný název lokace nebo mzn. kód, jinak to vyhodí chybu "nenalezeno". Přikládám soubor s názvy a kódy CZ lokací pro případ, že zadáš Horní Dolní a program to nenajde... musíš si v seznamu dohledat nejbližší lokaci. No a v případě Ústí n/L. je to jasné, je na seznamu lokací[/QUOTE]
děkuji, zdá se že Hrade Králové nepatří mezi meteorologické metropole :((
Většina stránek o počasí jede na na tzv. lokace, to jsou místa, odkud jsou do meteo centrály zasílaná data. Každá lokace má svůj mezinárodní kód. Při nastavování se většinou zadávají názvy, lokace nebo zeměpisná poloha. Pokud zadáš jméno místa, tak většina programů dohledá polohu a bude zobrazovat data z nejbližší lokace. Některé programy ale přijmou jen přesný název lokace nebo mzn. kód, jinak to vyhodí chybu "nenalezeno". Přikládám soubor s názvy a kódy CZ lokací pro případ, že zadáš Horní Dolní a program to nenajde... musíš si v seznamu dohledat nejbližší lokaci. No a v případě Ústí n/L. je to jasné, je na seznamu lokací[/QUOTE]
děkuji, zdá se že Hrade Králové nepatří mezi meteorologické metropole :((
tak se také přidám ;)
SBSH PocketWeather
SBSH PocketBreeze
SPB Pocket Plus
Pocket NDays
ale barvu pozadí často střídám :D ... podle ikonek počasí :D
SBSH PocketWeather
SBSH PocketBreeze
SPB Pocket Plus
Pocket NDays
ale barvu pozadí často střídám :D ... podle ikonek počasí :D
Tak ešte raz, týmto tiež ďakujem Zdeňkovi Malinskému, ktorý ma upozornil na to, že predtým som žiadny today nepriložil...
[QUOTE="bobo.4150.sk"]Tak ešte raz, týmto tiež ďakujem Zdeňkovi Malinskému, ktorý ma upozornil na to, že predtým som žiadny today nepriložil...[/QUOTE]
Není zač. Jestli dorazíš na III.sraz, zaplatíš panáka :D :D a jsme si kvit.
Mám teď cihlu v přestavbě, tak nic zatím nepošlu. Ikonky ve spodní liště mě taky lákaly, ale vzhledem k tomu, že jsou přístupné pouze v today, jsem od nich upustil.
Jako ideál si představuji Wisbar 2, datum, čas, svátky (nemusí být), Agile, zobrazení událostí kalendáře na dnes + 1-3další dny, stav baterie a pamětí, regulace osvětlení, ikonky cca 5 nejčastěji používaných aplikací.
Není zač. Jestli dorazíš na III.sraz, zaplatíš panáka :D :D a jsme si kvit.
Mám teď cihlu v přestavbě, tak nic zatím nepošlu. Ikonky ve spodní liště mě taky lákaly, ale vzhledem k tomu, že jsou přístupné pouze v today, jsem od nich upustil.
Jako ideál si představuji Wisbar 2, datum, čas, svátky (nemusí být), Agile, zobrazení událostí kalendáře na dnes + 1-3další dny, stav baterie a pamětí, regulace osvětlení, ikonky cca 5 nejčastěji používaných aplikací.
2: bobo.4150.sk.... To je po výbuchu atomovky v Jaslovských Bohunicích nebo je to důsledek tsunami? Já jen že rozpůlený pecen chleba (památník SNP) z BB někde v tichomoří, to je fakt dobrej fórek... :yes:
U mna to vyzera asi takto:
od hora:
- Wisbar Advance 2.0.1.7 (horna lista)
- Spb Pocket Plus 2.0
- Task (Pocket Informant)
- Calendar (Pocket Informant)
- Pocket nDays 3.5
- WeatherPanel 2.0
od hora:
- Wisbar Advance 2.0.1.7 (horna lista)
- Spb Pocket Plus 2.0
- Task (Pocket Informant)
- Calendar (Pocket Informant)
- Pocket nDays 3.5
- WeatherPanel 2.0
Došel jsem k pojetí na displeji co nejmíň. Všechno potřebné mám na lištách. Nahoře právě spuštěný SW k přepínání, otvírání a ukončení (spravuje to Magic Button), dole všechno k občasnému použití (tady to hlídá TrayLaunch).
Dole zleva:
přepínání rozlišení (OzVGA), přepínání zobrazení (výška/šířka RotateSE.NET), soft reset (PHM Reset), vypnutí (PHM Suspend), správa PIM (Pocket Informant), zobrazení PDA na PC (Pocket Controller), klávesnice vnitřní a externí (PHM a AE Keyboard Mapper), BT, WiFi a myška (BT Stowaway Travel Mouse).
K občasnému použití (zapnutím v nastavení Today/Dnes) mám připravené Spb Pocket Plus a Svátky.
Počasí jsem uložil do archivu - teď si občas přečtu předpověď ČHMI z webu.
Dole zleva:
přepínání rozlišení (OzVGA), přepínání zobrazení (výška/šířka RotateSE.NET), soft reset (PHM Reset), vypnutí (PHM Suspend), správa PIM (Pocket Informant), zobrazení PDA na PC (Pocket Controller), klávesnice vnitřní a externí (PHM a AE Keyboard Mapper), BT, WiFi a myška (BT Stowaway Travel Mouse).
K občasnému použití (zapnutím v nastavení Today/Dnes) mám připravené Spb Pocket Plus a Svátky.
Počasí jsem uložil do archivu - teď si občas přečtu předpověď ČHMI z webu.
osobne me to docela prekvapilo, ale oproti vetsine mam plochu skoro prazdnou - nahore Spb pocket plus a pod nim uz jen vestavene tasks a calendar. vse dulezite se nachazi na zalozkach nebo HW tlacitkach. ten ctverecek dole je proto, ze jsem vyhodil klasickou klavesnici a misto ni mam Resco keyboard. a ten bily pruh na strane je kvuli tomu, ze jsem se pri vyrabeni pozadi sek o pixel a znova se mi ho delat nechce.
Pocket NDays
PocketZenPhone
PocketWeather
PHM Tools - Traylaunch
To: blue face -> hledej... treba na google
P.S. dvakrat je to tady proto ze kdyz uploaduju soubor se stejnym jmenem, tak se ten minuly prepise.
PocketZenPhone
PocketWeather
PHM Tools - Traylaunch
To: blue face -> hledej... treba na google
P.S. dvakrat je to tady proto ze kdyz uploaduju soubor se stejnym jmenem, tak se ten minuly prepise.
Abych jen neprudil.
Standard od T- mobile.
Inspirace od ostatních:
WisBar v 1.x (zkouším, zatim mne neuchvátil)
NDays
Standard od T- mobile.
Inspirace od ostatních:
WisBar v 1.x (zkouším, zatim mne neuchvátil)
NDays
Od doby, kdy jsem zde prezentoval aktuálně používaný Today, mám již několik SZ s prosbou o info. Rád odpovím všem, ale jednodušší možná bude to sem hodit. Podotýkám, že nejsem agentem Juniho ani Handango :D . Za design může soubor B&W, který obsahuje ikony a skiny nonVGA a VGA pro programy PocketBreeze, ContactBreeze, WisBar, SpbP+ a Weather panel. Stránky onoho finského maníka jsou ZDE, najdete tam plno free, ale B&W je na Handango asi za 5$, tzn. i s DPH (VAT) to je něco kolem 140,- Kč.
Pro korektní zobrazení češtiny ve skinech WisBar je potřeba malá úprava:
Jedu v TotalCommanderu, v cihle mám nainstalovaný font CETahoma. Rozbalte B&W, vlezte do nonVGA či VGA adresáře, rozbalte soubor pro Breeze. Tam jsou tři soubory *.skin. Zadejte editaci, zadejte Ctrl+H, jako hledaný výraz zadejte Frutiger Linotype, jako náhradu zadejte CETahoma. To udělejte u všech používaných souborů *.skin. Uložte, překlopte do cihly a budete mít např. u WisBar správně česky názvy položek v settings, programech atd. To se ale týká jen výrazů, které bere WisBar z počeštění WM03, rozhodně od toho nečekejte překlad položek, které používá WisBar, prostě zmizí čtverečky a zkomoleniny....
Je to v současnosti hojně používaný soubor ikon a skinů, dle dostupných informací pracuje Juni na doplnění ikon WetherPanelu pro PocketWeather, tzn. že doplní počet ikon počasí na potřebných 47+0 ikon... no uvidíme, zda dodrží slovo...
PS: Umí to i landscape, ale nemám ověřenou kvalitu, zatím nejedu WM SE :oops: , na kvalitu se ptejte TheMelina, který to provozuje na vysavači :D
Pro korektní zobrazení češtiny ve skinech WisBar je potřeba malá úprava:
Jedu v TotalCommanderu, v cihle mám nainstalovaný font CETahoma. Rozbalte B&W, vlezte do nonVGA či VGA adresáře, rozbalte soubor pro Breeze. Tam jsou tři soubory *.skin. Zadejte editaci, zadejte Ctrl+H, jako hledaný výraz zadejte Frutiger Linotype, jako náhradu zadejte CETahoma. To udělejte u všech používaných souborů *.skin. Uložte, překlopte do cihly a budete mít např. u WisBar správně česky názvy položek v settings, programech atd. To se ale týká jen výrazů, které bere WisBar z počeštění WM03, rozhodně od toho nečekejte překlad položek, které používá WisBar, prostě zmizí čtverečky a zkomoleniny....
Je to v současnosti hojně používaný soubor ikon a skinů, dle dostupných informací pracuje Juni na doplnění ikon WetherPanelu pro PocketWeather, tzn. že doplní počet ikon počasí na potřebných 47+0 ikon... no uvidíme, zda dodrží slovo...
PS: Umí to i landscape, ale nemám ověřenou kvalitu, zatím nejedu WM SE :oops: , na kvalitu se ptejte TheMelina, který to provozuje na vysavači :D
Tak zde zasílám slíbené scr...
Jen jeden dotaz.Hrál jsem si v nastavení p. breeze a něco zapnul a něco vypnul a zjišťoval co se stane (takhle to testuje neznalec angličtiny :D ). Teď mám za datumem dvě závorky v kterých jsou čísla.Tu druhou už jsem pochopil.Je to číslo týdne,ale ta první mě nenapadá co by to mohlo být :sarcastic:
Jen jeden dotaz.Hrál jsem si v nastavení p. breeze a něco zapnul a něco vypnul a zjišťoval co se stane (takhle to testuje neznalec angličtiny :D ). Teď mám za datumem dvě závorky v kterých jsou čísla.Tu druhou už jsem pochopil.Je to číslo týdne,ale ta první mě nenapadá co by to mohlo být :sarcastic:
dopructe mi pls nejakej dobrej skinner. zkousel jsem PocketBlinds, ale s tim se chudak masina skoro ani nespustila.
[QUOTE="CommanderZ"]dopructe mi pls nejakej dobrej skinner. zkousel jsem PocketBlinds, ale s tim se chudak masina skoro ani nespustila.[/QUOTE]
Otestuj Pocket Theme Manager, možná bude vyhovovat tvým potřebám... např. TADY, nebo Theme Generator ZDE.. je toho více, vyhledej googlem :D
Otestuj Pocket Theme Manager, možná bude vyhovovat tvým potřebám... např. TADY, nebo Theme Generator ZDE.. je toho více, vyhledej googlem :D
Možná to patří do jiné diskuse, ale tato je momentálně nejčtenější.
Možná to patří do jiné diskuse, ale tato je momentálně nejčtenější.
Dotaz na Jarouše a Birkoffa a Paveluha
Vy používáte wisbar? A zobrazuje vám zmeškaný hovory a esemesky? A signál?
Že mi zas cosi uniká...?
Že mi zas cosi uniká...?
yasmeene2: Můžeš podrobněji popsat problém? Já to mám OK, tzn. zmeškaný hovor je na cihle oznámen jednak blikáním pravé diody červeně a dále mám potom v horní liště "!", po ťapnutí na něj se zobrazí v bublině zmeškaný hovor (pokud ho mám v kontaktech, tak i se jménem). Stejná situace je u oznámení SMS - při jedné zmeškané je v bublině text, při více je tam jejich počet). Dtto u MMS. Zmeškaný hovor je evidován i v přehledu na telefonní klávesnici. Uff, tak jsem podrobně popsal, jak to funguje u mne, co z toho nefunguje u tebe, resp. co tam máš navíc při nepoužívání WB??
[QUOTE="Jarouš"]
Můžeš podrobněji popsat problém? [/QUOTE]
No já si do teď myslel, že tyhle věci (signál, zmeškaný hovory, esemesky) wisbar nezobrazuje a proto se autor WA už pěkně dlouho pokouší o wisbar PE (momentálně v ne příliš fungující alfa verzi).
Můžeš podrobněji popsat problém? [/QUOTE]
No já si do teď myslel, že tyhle věci (signál, zmeškaný hovory, esemesky) wisbar nezobrazuje a proto se autor WA už pěkně dlouho pokouší o wisbar PE (momentálně v ne příliš fungující alfa verzi).
Takovejhle bordel mam dnes na ploše já.. Nic víc tam nestíhám ani dát, v důsledku každodenních hardresetů v rámci testování ExtROMek..:?
PS: Omlouvám se, že ten capture je tu dvakrát, trošku jsem se přehmátl..:) Stane se, no..
PS: Omlouvám se, že ten capture je tu dvakrát, trošku jsem se přehmátl..:) Stane se, no..
[QUOTE="yasmeene2"]Dotaz na Jarouše a Birkoffa a Paveluha
Že mi zas cosi uniká...? [/QUOTE]
Ja mam na SMSky a hovory Sunnysoft plus!
Že mi zas cosi uniká...? [/QUOTE]
Ja mam na SMSky a hovory Sunnysoft plus!
Tak toto je moj Today.Snazim sa vzdy udrziavat aky taky poriadok.Neznasam ked tam mam milion ikon.Potom mam v tom chaos :-)
Btw mam Wisbar free a bohate mi staci.
Btw mam Wisbar free a bohate mi staci.
Jak muzes zit bez ikon? Ja si malem hazim masli i kdyz si po hr mam v Start->programy spustit program na obnovu ze zalohy:evil:
Protoze ne vzdy mam pred sebou Today obrazovku? Takze stejnak musim do toho Start->Programy zalezt, ze... ;)
[QUOTE="blue"]toto jsou moje dva screeny,co pouzivam, nemam moc rad ty barevny ctverecky v tlacitku start[/QUOTE]
týýýý brďo, tak to zírám
6.30 - 19.00 Jsem v práci
to by mě kakalo samo o sobě, natož si to zobrazit ještě na Today
:D
týýýý brďo, tak to zírám
6.30 - 19.00 Jsem v práci
to by mě kakalo samo o sobě, natož si to zobrazit ještě na Today
:D