Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 60

Téma: Velká recenze zařízení Dell Axim X50v

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    16

    Vysel update Rom na X50v : http://support.dell.com/support/downloads/type.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&SystemID=PDA_AXIM_ X50&category=0&os=PPCA&osl=en&deviceid=7464&devlib =7
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Citace Původně odesláno od Myrek
    Misto 2200 mAh baterie jsem si koupil Pocket Power Bank, coz je soucasne nabijecka 4 baterii (jsou v cene), napajeni ma vystup na USB + redukci na normalni kulaty napajeci caplik.
    Ten Pocket power bank se asi v CR koupit neda nebo se mylim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    Ten Pocket power bank se asi v CR koupit neda nebo se mylim?
    Da se objednat na www.semsons.com, zaplatit kartou a poslou ti to pres USPS.com, do jednoho tydne to mas doma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    288

    Citace Původně odesláno od Myrek
    Ten Pocket power bank se asi v CR koupit neda nebo se mylim?
    Da se objednat na www.semsons.com, zaplatit kartou a poslou ti to pres USPS.com, do jednoho tydne to mas doma.
    A mas alespon pribliznou predstavu, kolikrat se s tim da nabit PDA(s tema ctyrma 1600mAh bateriema)? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    188

    A mas alespon pribliznou predstavu, kolikrat se s tim da nabit PDA(s tema ctyrma 1600mAh bateriema)?
    To je vcelku jednoduchy: kapacita baterie v Aximu je myslim 1100 mAh, napeti myslim 4.1 V, z toho vyplyva, ze 4 baterie (cca 4.8-5 V) pri 1600 mAh to nabiji skoro 2x (pri zanedbani ztrat).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Madmedic
    Muzete me prosim vas poradit odkaz na nejakou stranku s obrazkem X50v s baterkou 2200?Chci hlavne zjistit jestli je velikost stejna jako u 1100,nebo vycuhuje-a to bych ji nechtel.+nevite,kde se da sehnat ochr. folie na tento typ tady v CR?Dik
    Ano vycuhuje, dokonce se k ni dodava specialni krytka... Fotky nemaje, ale videl jsem to na vlastni oci... Lepsi je stejnak mit dve 1100, nez jednu takovou kravu...
    Chtěl bych se zeptat, jestli Becherovi nevadí systém pouze v angličtině. Co když bych chtěl v nějakém českém programu popisky česky.Ty jsou české,nebo háčky a čárky bohužel nejdou. Asi ne že.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Chtěl bych se zeptat, jestli Becherovi nevadí systém pouze v angličtině. Co když bych chtěl v nějakém českém programu popisky česky.Ty jsou české,nebo háčky a čárky bohužel nejdou. Asi ne že.
    Proc by to mne, cloveku pracujicimu v US firme, melo vadit?
    Ted testuji PocketBreeze 4.3 s vlastnim prekladem a mam tam vsechny nabodenicka... Takze njou proublem...
    Jinak nastaveni Regional Settings na Czech a maly LEng (klavesnice) to jisti. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Chtěl bych se zeptat, jestli Becherovi nevadí systém pouze v angličtině. Co když bych chtěl v nějakém českém programu popisky česky.Ty jsou české,nebo háčky a čárky bohužel nejdou. Asi ne že.
    Proc by to mne, cloveku pracujicimu v US firme, melo vadit?
    Ted testuji PocketBreeze 4.3 s vlastnim prekladem a mam tam vsechny nabodenicka... Takze njou proublem...
    Jinak nastaveni Regional Settings na Czech a maly LEng (klavesnice) to jisti. :yes:
    Děkuji za info.


    Jen tak mimochodem. Nemá tady někdo možnost jej dovézt do Čech?

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Jen tak mimochodem. Nemá tady někdo možnost jej dovézt do Čech?
    OK. Tak jeste jednou... :sarcastic:

    http://www.expansys.cz/product.asp?code=DELL_AXIM_X50V
    Maji ho skladem v dostatecnem mnozstvi a poslou ti jej az domu...

    Jeste jim teda napisu, ze tam maji blbe DPH, protoze my nemame 22%, ale 19%...
    Se spravnym DPH ta cena vychazi na nejakych 16500 Kc i s dopravou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od beecher
    Citace Původně odesláno od Kozlik007
    Jen tak mimochodem. Nemá tady někdo možnost jej dovézt do Čech?
    OK. Tak jeste jednou... :sarcastic:

    http://www.expansys.cz/product.asp?code=DELL_AXIM_X50V
    Maji ho skladem v dostatecnem mnozstvi a poslou ti jej az domu...

    Jeste jim teda napisu, ze tam maji blbe DPH, protoze my nemame 22%, ale 19%...
    Se spravnym DPH ta cena vychazi na nejakych 16500 Kc i s dopravou...
    Děkuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    urcite jste zkouseli InterWrite, funguje kompletni preklad? Nevite, zda i na nemeckou verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    Obávám se, že na německou verzi to bude problém, neb lokalizace je stavěna na anglické ROM :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od dort
    Obávám se, že na německou verzi to bude problém, neb lokalizace je stavěna na anglické ROM :disgusted:
    anglicka tedy funguje dobre? Tak to to budu muset asi koupit v anglii Ale dik za odpoved. Mimochodem skvela recenze ale tu uz je tady zvykem
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    a momentíček - já používám jen malou lokalizaci - takže jen CZ klávesnici a podporu CZ znaků - prostředí komplet anglické a to funguje ke 100% spokojenosti

    a o velké lokalizaci Vám nic nepovím, neb mi vždy spíše přinášela problémy a nestabilitu (
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od dort
    a momentíček - já používám jen malou lokalizaci - takže jen CZ klávesnici a podporu CZ znaků - prostředí komplet anglické a to funguje ke 100% spokojenosti

    a o velké lokalizaci Vám nic nepovím, neb mi vždy spíše přinášela problémy a nestabilitu (
    ok, tedka me napada, ze 3870 mam taky komplet v anglictine a nevadi mi to, dokonce nemam ani ceskou klavesnici a ziju Kazdopadne velka lokalizace by byla fajn, az budu mit tak vyzkousim. Hlavne mi slo o tu nemeckou verzi... jako konecny nazor beru, ze nemeckou verzi NE! Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Recenze na Axim X50v
    Od Surgical_ce4you v sekci Dell
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 07:43
  2. Velká recenze zařízení Dell Axim X3i
    Od Pavel Koza v sekci Dell
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 23:22
  3. Dell Axim X50v
    Od beecher v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 15:02
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-09-2004, 16:03
  5. Velká recenze zařízení Dell Axim X5
    Od Pavel Koza v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-06-2004, 07:47