Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 53 1231151 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 791

Téma: Windows Mobile 2003 SE pre MDA2

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    No neviem kolký ste sa už k tomu dostali ale na XDADEV je KONECNE SE pre MDA2.

    Hned dokonca 2 verzie !!!

    Prvá pochádza z čínskej verzie Qteka je to konkrétne ver. 2.06.00WWE a druhá prišla viac menej odnikial a jej ver. je 2.02.t1WWE .

    Obidve prinášajú novú verziu radia - 1.18

    Nakolko som sa už raz naexperimentoval z oživovaním tehly neváhal som a flaschol som nou moju !!

    Zatial to vyzerá že funguje...!!!

    HERE IS LINK - http://forum.xda-developers.com/viewtopic.php?t=13588&postdays=0&postorder=asc&sta rt=0
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Jede to urcite?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    Jede

    Momentálne na tom behám sice mam momentálne celé mda2 zmrznuté ale to bude tým že som do ext.rom napchal veci z mojej minulej ext.rom jedna z nich je nekompatibilná

    P.S nevies ako restartnem MDA2 bez natiahnutia ext.rom alebo ako ju zmením ked mi momentálne odmieta komunikovat tehla?

    Mimochodom z dodanou extr.rom chodí !!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    ahoj,
    staci po HR tesne nez se rozebehne instalace z ExtRom udelat jeden SR a instalace se prerusi a uz nenabehne. Pak staci zpristupnit Extrom, udelat .caby read only a potukat jen na ty, co potrebujes.
    Milan
    ps. dal jsi tam tu cinskou, nebo tu starsi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Ahoj,
    nemůžeš napsat jak jsi to stahoval. Nemohu na těch stránkách najít žádný link ke stažení. Děkuji. MilanO
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od MilanO
    Ahoj,
    nemůžeš napsat jak jsi to stahoval. Nemohu na těch stránkách najít žádný link ke stažení. Děkuji. MilanO
    - tu starsi...
    - zaregistruj sa a prihlas sa ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Mam stejny problem nemohu najit zadny fungujici link
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    134

    ke kuchteni by se mozna hodila
    australska ROM od Sin

    Attached is everything needed to install ROM version EN-2.06.00WWE, Radio version EN-1.18.00 + a cooked extended rom (.nbf) version - based on EN-2.06.100a to suit Aussie carriers: Optus, Telstra & Vodafone. It also includes Pegasus WiFi and the original splash screens from 02. Wink
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    - tu starsi...
    - zaregistruj sa a prihlas sa ...
    Diky moc, taky mě to mohlo napadnout. jdu na to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    BTW Bluetooth ovladanie bolo zmenene nemam to na com odskusat cize neviem ci je to funkcnejsie kazdopadne soft sa tvari inak....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,185

    Hrozne me stve ze se na to dostanu az v nedeli to uz budu 40tej.Musim ted nakupovat jezka a navic se tvarit privetive a nadsene.
    Vim ze k tomu Hajakem v Upe navrazdil v nejakou cestinu poradte co tam dame.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Užž??? Woow. Už to zkoušel někdo z "důvěryhodných" (xp, jirkaP..)? A už někdo z nich uvařil pořádnou českou romku k tomu?

    Jupíí.
    Já zatím né. A osobně bych ještě nějaký ten den počkal, pokud nechceš dělat pokusného králíka.

    Prvotní verze většinou bývají trošku nedoladěné. A těch pár dnů se určitě vyplatí počkat ( až budou opraveny nejzávažnější chyby ), než si nahrát nějakou nedodělávku. Ale záleží na každém jednotlivci.

    Jen co budou trochu reference případně opravené verze, tak si to do Svého DATAPHONE2 určitě nahraji, a pak dám vědět jak to vypadá nebo nevypadá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    130

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Já zatím né..
    No ja by som to s tou rozpracovanostou tak zle nevidel vzhladom k tomu ze presne tuto verziu aj build dava toshiba do svojich zariadeni urcenych na predaj .........
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Tak tu cinskou verzi jsem stahoval uz tak pred cca tydnem - ciste "nahodne" (hledal jsem celej den) az jsem to nasel na jednom FTP serveru - nicmene byl tak vytizenej, ze to temer neslo stahnout (za hodinu jsem stahl asi 200kB), takze jsem se na to vykaslal). Uz se na WM 2k3 SE na svem MDAcku hodne tesim Ale asi bych si prvne pockal na cestinu - to asi bude jeste nejakou chvilku trvat, ze?
    A jak dlouho tipujete, ze to bude trvat, nez to bude oficialni i dle operatoru? (bude to vubec oficialni? ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Pánové,
    mám to nahozeno a je to úplně fantastické. Jede mi s tím i čeština. Jen při vytváření nového emailového účtu jsem ji musel vypnout, zamrzalo to. Jde měnit velikost písma v systému, na net se přihlašuje okamžitě, poštu stahuje o moc rychleji, daleko lépe (nevím čím to) zobrazuje. Celé MDA je velmi rychlé (nemám jej přetaktováno). Navíc se mi nainstalovaly všechny aplikace, které jsem měl v ROM před tím. Jen jedna zcela zásadní věc nefunguje, nikde nemám volbu pro otočení displeje na šířku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 53 1231151 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WMP 10 na Windows mobile 2003 se
    Od Jira.cybertec v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-12-2006, 21:07
  2. PHM Plus pro Windows Mobile 2003
    Od PavelR. v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-12-2004, 21:42
  3. Windows Mobile 2003 SE
    Od Seff v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-10-2004, 03:53
  4. Windows Mobile 2003 a Microsoft Money 2003 spolu nefunguji
    Od Fik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2003, 02:06