Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 58

Téma: USB klávesnice (nebo jiné) a čeština.

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Jojo, mě to s IR klávesnicí taky běhá v poho, ale s tou USB to nějak neběhá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    15

    Přátelé,

    mám nesmělý dotaz. Zde již mnohokrát zmiňovaná UMAX Lumi EL610 - tuto klávesnici si plánuji koupit k FS 720 ale znervozňuje mě to modré podsvícení. Nežere to nějak moc energie? Tím bych se chtěl zeptat někoho kdo má zkušenosti s touto klavkou jestli to podsvícení jde vypnout.

    díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    UMAX el. podsvícení on/off. Osobně vyzkoušeno.
    Ta malá 610ka je skutečně krásná.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    UMAX el. podsvícení on/off. Osobně vyzkoušeno.
    Ta malá 610ka je skutečně krásná.
    to nema ceske znaky? ... nebo je to jen nejakej univerzalni obrazek? ;-)

    http://www.umax.cz/img/66494.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Ale má to české znaky. Jenom si je musíš pamatovat zpaměti, protože nejsou na klávesách (jak je obvykle zvykem u takových specialit). Po určitém čase to není problém. (Viz 1. stránka této diskuze 3. prosince 2004.)
    S AEKMap jsem to vyzkoušel, chodí česky. S LEng jsem ji nezkoušel.
    Na webu se dá UMAX 610 USB pořídít o cca 200,- až 300,- levněji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    39

    Pánové - špičková klávesnice Benq 6511-ME se dodává spolu s usb myší ( tu nepotřebuji tak ji mámve stole. Cena cca 800, Kč rozměry 270 x 130 x 8 mm.
    Je funkční s LOOX 720. Koupil jsem náhodně v obchodě s VT ve Zlíně Orange a Green. Dále jsem testoval Gembird UHB - 244 rozbočovač. Funkční bez přípojky k nn. V tom obchodě prodávají za cca 500,- Kč obaly hliník na disk do notebooku. Jeden tam chystali k prodeji, tak jsme ho zkusili a se zdrojem jel bez problému. Disk byl myslím 60 nebo 80 GB.

    Jiří
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    57

    Zdravím. Tak jsem asi úplný mimoň. Nahrál jsem soubor AEKMap z diskuse do adresáře Program Files/AEKMap (musel jsem je vytvořit), resetoval PDA a žádná nabídka nové klávesnice se mi neobjevila a externí klávesnice chodí super, ale bez české abecedy (je to obyčejná klávesnice za 200,00 zn. KME).
    Poraďte někdo, ale polopaticky, jak pro "chovance". Pokud možno rady pročti si dikusi (již se stalo několikrát) ne, moc díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1

    Chtel jsem se zeptat - mluvite-li o funkcni klavesnici, myslite tim, ze vezmete looxe, pripojite do usb samice klavenici a ona pak pise? Ihned? Nebo se zobrazi nejaka instalace ovladacu? Mam klavesnici Genius KB-19e NB a po pripojeni se nestane nic. Jen pri restartu looxe zablikaji diody. Znamena to, ze klavesnice neni kompatibilni, nebo delam neco spatne? Diky moc za pripadne rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Jo. USB klávku připojíš do USB samice a už píšeš. Česky.
    Jenom přitom nesmíš být připojený k PC přes samce.
    Takže odpojit od PC, připojit do samice, pro jistotu softreset, dát nový dokument a píše se.
    Pro češtinu řešení viz výše - nejlepší je LEng a k tomu ZeNoKeyboard nebo PHM Ext. Keyboard na odstavení SW kláves dole na displeji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    57

    Zdravím, tak nevím. Odpojil jsem Loxxe od PC, do hosta připojil externí klávesnici a lze na ní psát ovšem pouze bez interpunkce. Čeština nefunguje. Zkoušel jsem i doporučované programy ale nechce česky psát. Lokalizaci mám úplnou od Sunnysoftu aktualizovanou poslední verzi na jejich serveru.

    Poradí někdo co dělám špatně. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    No když máš nainstalovaný program Aekmap, máš taky nahraný soubor s mapováním na české znaky? A pokud ano, pak jen nastavit v Aekmapu výchozí mapu znaků a musí to fachat.
    Dada
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Dada
    No když máš nainstalovaný program Aekmap, máš taky nahraný soubor s mapováním na české znaky? A pokud ano, pak jen nastavit v Aekmapu výchozí mapu znaků a musí to fachat.
    Dada
    Zdravim, jasne, ale jak jej nainstaluji. Už jsem asi otravný. Ten prg. AEKmap jsem si stáhl z této diskuse, dal jej do adresáře Program files, ale tím se nenahraje. Jak jej nahrát do PDA? Jestli Dado můžeš, tak do osobní zprávy ať nezatěžujem diskusi hloupým příspěvkem. Stve mě to. Mam Loxxe 720, externí klávesnici a nemohu psat.
    Dik za radu a případný postup s odkazem na program.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Tak posílám instalaci programu.Smaž ručně vytvořený adresář i s obsahem.Nainstaluj a pak by to mělo být OK:yes:
    Dada
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    33

    Tak jsem nasel malou klavesnici, neco jako UMAX Lumi 610, akorat tahle neni podsvetlena. Taky stoji o polovinu min a je to CHICONY Slim KB-9945 . Jediny problem je, ze je PS/2, ale existuji redukce z PS/2 na USB, ale kdo vi jestli to bude takhle fungovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    24

    ahoj.mam problem s klavesnici.funguje bez problemu čeština,ale doufal sem že po jejim připojeni budu moci využívat ve hrách šipky klavsnice na hrani,ale ty se ani nehnou, nebo reaguje jen nahoru a dolu.nevi někdi jak mam co nastavit nebo čim to je.diky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ozi (nebo i jine) a kompas
    Od pospik v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-05-2010, 08:12
  2. zálohování SMS a přenos do PC nebo na jiné PDA
    Od alesUBL v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-03-2008, 16:53
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 18:28
  4. Qtek S200 nebo HP 6915 nebo snad jine....
    Od Frantisek1_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-07-2006, 20:06
  5. nahravani zvuku rx3715(nebo jine)
    Od Londo_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-03-2005, 10:28