Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 63

Téma: SPB Full Screen Keyboard v češtině

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    64

    Tak po několikeré urgenci na domácích stránkách aplikace, kdy se nic neděje s přidáním české lokalizace do možností stažení a po konzultaci s naším "pedagogickým dozorem" dávám volně k dispozici "počeštění" Fullscreen klávesnice. Zip rozbalit, a soubory nahrát do adresáře kde máte originální instalaci. Přepsat stávající soubora a je to Připomínky a návrhy na PM. Dále prosím Kloníka ať sem dá i on svojí práci. Má klávesnici po grafické stránce lépe vyvedenou a s jiným rozložením kláves. Tak ať je z čeho vybírat:yes:
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    13

    Fajn Dado, strkám sem i moji přeloženinu. Snad to někdo využije, alespoň mně sedí Je to instalační soubor, kterej to nainstaluje sám jako skin do umístění kde má být a v nastavení programu ho pak zvolíš. Prostý jako facka... Ten vzhled je rotovanej o 180°:sarcastic:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00052539_Czech-Rotated_cjfs.png 
Zobrazení: 35 
Velikost: 73.7 KB 
ID: 1544  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    nojo a českou T9 resco stejne neumi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    2

    zdravím všechny příznivce tohoto skvělého progrmu
    od minula jsem přepracoval slovník na ceskou T9
    ted je tam zhruba něco málo přez 20 000 slov

    http://rapidshare.de/files/924923/dic.rar.html

    tak si to užijte
    instalace je stéjna zmíněným souborem dic.txt
    -přepíšete ten stávající ve složce programu
    -restartujte milaška

    ahoj Z
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Tak jsem psal na zde uvedeny mailik o ceskou lokalizaci klavesnice - bez odezvy :-(
    Tak jestli nekdo cte tuhle diskuzi a má to a bude ochoten mi to poslat..... budu mu vdecny (freewall@volny.cz)

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Tak adresa na ten T9 jaksi nefachčí :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Tak se omlouvam, na dalsich strankach jsem nasel vse potrebne (krome tedy odkazu na slovnik T9).

    Dekuji vsem, je to super :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od zefir
    zdravím všechny příznivce tohoto skvělého progrmu
    od minula jsem přepracoval slovník na ceskou T9
    ted je tam zhruba něco málo přez 20 000 slov

    http://rapidshare.de/files/924923/dic.rar.html

    tak si to užijte
    instalace je stéjna zmíněným souborem dic.txt
    -přepíšete ten stávající ve složce programu
    -restartujte milaška

    ahoj Z
    Také se mi T9 nepovedla stáhnout :?
    Píše to: File /files/924923/dic.rar.html has been deleted.
    Reason: No download for a loner period. Inactivity-timeout exceeded.
    Nemohl bys jí šoupnout sem? Děkujííí
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    2

    ahojky
    tak ten predesli odkaz uz smazali
    posilam novy

    Kód:
    http://rapidshare.de/files/1133362/dic.rar.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ahoj, mám problém. Naimstaloval jsem verzi 2.1. Pokud ji vyberu zobrazí se mi Resco Keyboard a ne SPB Full Screen Keyboard. Používám Real VGA režim.Je problém v tom, nebo vám to chodí?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1

    Nazdarek vespolek. Zda se mi, ze ten odkaz na T9 opet nefunguje. Bylo by mozne ho aktualizovat? Diiiiiky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    64

    Taky by se mi hodila ta t9. Mohl by to někdo postnout.

    Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Zkoušel to někdo provozovat v real režimu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Zkoušel to někdo provozovat v real režimu?
    Zkoušel a dělá mi to to samé co Tobě. V Real se místo SPB Full zobrazí Resco Keyboard Pro. Nevím kde je chyba. Používám jen v SE VGA.(
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    128

    byl by někdo tak laskavý a poslal mě tu českou T9 pro Full Screen Keyboard?
    Děkuji
    JT
    taja@seznam.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SPB Full Backup
    Od voda2 v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 11:46
  2. full path na desktop u win ce 5.0
    Od karelmm v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 10:29
  3. artemis full úložiště
    Od pepo096 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-02-2008, 22:12
  4. spb full screen keyboard - chyba detekci stisku
    Od xtonda_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 16:44