Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 100

Téma: Čeština na hx4700

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Mám jen takovej dotaz - máte už někdo oficielní češtinu od svého prodejce, když už ji Sunnysoft vydal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    Mám ji ofociálně od minulého týdne, kdy mi ji prodejce poslal. Registrace O.K. Jen ty známé chybky, ale ty jsou diskutovány jinde...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    314

    Jake chyby? muzes sem dat odkaz taky si chi 4700 koupit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Mám dotaz, který asi mají všichni majitelé hx4700: kdy bude opravená verze češtiny pro hx4700?
    Předpokládám, že ty chyby, které tam jsou nebudou jen o "přehrání jedné knihovny", protože jsou to chyby v překladech, které jsou celkem podstatné a zarážející. Pokud to dělá automat, snad bych to i pochopil, ale pokud u toho sedí myslící bytost, tak je to ostuda !!!
    Mno a přehrávat po každý opravě znovu celý PDA ... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od petrd
    Jake chyby? muzes sem dat odkaz taky si chi 4700 koupit..
    Tady se dočteš o problémech s češtinou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od ipf
    Citace Původně odesláno od petrd
    Jake chyby? muzes sem dat odkaz taky si chi 4700 koupit..
    Tady se dočteš o problémech s češtinou.
    No ale na tom odkazu, co jsi poslal jsme problém řešili a jaksi nevyřešili - viz. zálohování. Nechci teď instalovat češtinu, abych ji třeba kvůli nové verzi musel za tejden instalovat znovu. Na to fakt nemám chuť. Takže bych taky rád slyšel aspoň nějakej přibližnej termín opravy. A taky by se mohl někdo vyjádřit k tomu, zda ta předělávka půjde nahrát na již naistalovaný HP, nebo se bude muset opět instalovat na prázdný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    Tuhle jsem bránil Sunnysoft a teď jsem asi taky v loji( .Co jsem nainstaloval češtinu tak mám problém s SPB Pocket+ .4700 se chová podivně- nejde měkký reset.Zastaví se na úvodním obrázku a nic se neděje .Do původního stavu ji uvede pouze HáEr.Nestkal jste se s tím někdo? Řešení (krom neinstalování češtiny)?Jo ještě se mi při nastavovací obrazovce Pocket+ nezjevuje tlačítko OK takže nelze nastavení potvrdit a soft reset se dostane do stavu výše popsaného. Sákryš co s tím???
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Honzabr
    Tuhle jsem bránil Sunnysoft a teď jsem asi taky v loji( .
    Kterou verzi Spb PocketPlus? 2.1 nebo 2.2. Včera jsem nainstaloval 2.2 na 4700ku s tímto výsledkem. Verze 2.1 mi funguje bez problému. Lokalizaci používám jen klávesnici Language Extenederu build 4365.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    Skutečně 2.2 nedávno jsem ji koupil.Zajímavý je, že mi 14 dní fungovala.Až instalace Sunnysoft češtiny mne odřízla a teď už to nejde ani bez ní.Skusím 2.1 a dám vědět na druhou diskusi.Kde se dá najít LENg čeština na 4700??
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Stáhnul jsem si poslední verzi Interwrite (tuším build 110011) z 2. listopadu 2004.
    Po HR a proklikání se až k instalaci do PDA se mi na obrazovce v NTB objeví: NEPLATNÝ INSTALAČNÍ SOUBOR.
    Co s tím drahý SunnySofte? Kde je problém?!

    ... snažím se zachovat chladnou hlavu a nebejt sprostej ... ale je to hrozná fuška :
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Stáhnul jsem si poslední verzi Interwrite (tuším build 110011) z 2. listopadu 2004.
    Po HR a proklikání se až k instalaci do PDA se mi na obrazovce v NTB objeví: NEPLATNÝ INSTALAČNÍ SOUBOR.
    Co s tím drahý SunnySofte? Kde je problém?!

    ... snažím se zachovat chladnou hlavu a nebejt sprostej ... ale je to hrozná fuška :
    Ti to teda vedou, že? :-D Na čem to asi testují? A testují vůbec?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Cab s opravenym backupem a terminalem je zde: http://www.sunnysoft.cz/download/h4700cz.zip

    Setup na stazeni bude zitra spolecne s finalni verzi h6340.

    Problem s neplatnym instlalacnim souborem mi to tu nehlasi. Testovani probiha prekvapive na hx4700.

    PS> Vyzkousejte si soubor stahnout i nekdo jiny, jeslti se Vam neplatny soubor objevi. Problem bude spis na NB nebo v nekompletnim stazeni souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    OK - paráda. Tak jsem zvědavec, jestli to pojede. Pak bych do toho možná i šel.

    Ještě mám na někoho ze Sunnysoftu jeden dotaz - proč má česká lokalizace tolik problémů se softwarem třetích stran? Vždyť v anglické verzi firmwaru vše chodí bez sebemenšího problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Kleid
    Cab s opravenym backupem a terminalem je zde: http://www.sunnysoft.cz/download/h4700cz.zip

    No, takže instalace z CABu (při vypnuté lokalizaci a restartu systému) hlásí asi 3 nepřepsatelné soubory, po restartu nefunguje Backup jako před instalací.

    Chybová hláška mně ale pobavila: Nastala neočekávaná chyba. Pokud se tato chyba opakuje, navštivte: http://www.spritesoftware.com/support/supporthtml.
    Oni za to totiž asi můžou chudáci ani o tom nevědí ... ))))

    Fakt to Kleide testujete na hx4700?
    Já nechci pořád hardresetovat, takže na češtinu kašlu, dokud jí nedostanu oficiálně od AH Mobile a pak se těšte ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    No já už dostal češtinu oficielně od dodavatele. Ale co je mi to platný, když stejně nejede. Bordel. Už mě to s..e. To se nemůže udělat pořádně, aby to chodilo?!?! Za ty prachy bych si to aspoň tak představoval....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mio 550 čeština
    Od Jony_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 17:08
  2. hx4700 čeština na BT klavesnici
    Od sorsi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-03-2005, 08:53
  3. Čeština
    Od Žulda_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-02-2005, 17:49