HTC Artemis 3300
Dobrý den.Jsem tu nový a tak všechny zdravím.Mám HTC Artemis 3300 a mám víc problémů.Když mi přijde nebo chci poslat SMS tak se to neustále připojuje k GPRS.Další problém je s nainstalováním prográmků jako je třeba budík SpoonAlarm.Nainstaluju,ale nefunguje.Další věc je,že bych chtěl zvýšit výkon procesoru.A poslední.Někde někdo psal,že je prý na tomto přístroji blokovaná Wi-Fi od společnosti T-Mobile.Děkuji za odpovědi a rady.
Když mi přijde nebo chci poslat SMS tak se to neustále připojuje k GPRS.
[color=blue]Podívej se do nastavení, zda nemáš nastaveno odesílat SMS pomocí GPRS a nikoli přes GSM. A SMS odejde a příjemci dojde? Máš datový tarif? A proč je problém, že se to připojuje k GPRS? Připojování můžeš zamezit - viz link[/color]
Další problém je s nainstalováním prográmků jako je třeba budík SpoonAlarm.Nainstaluju,ale nefunguje.
[color=blue]Návod je zde. Jsi si jistý, že instalace proběhla korektně a že aplikace podporuje tvou verzi OS?[/color]
Další věc je,že bych chtěl zvýšit výkon procesoru.
[color=blue]Možná by stačilo flashnout novou/novější ROM (viz zde nabo XDA-dev.). Na přetaktování je několik utilitek, dle použitého procesoru. Je to tu diskutováno, tak zahledej. Ovšem počítej s tím, že z Trabanta Veyron neuděláš = 400 a víc nepřetaktuješ ani náhodou. [/color]
Někde někdo psal,že je prý na tomto přístroji blokovaná Wi-Fi od společnosti T-Mobile.
[color=blue]HTC Hero (aka T-mobile MDA Compact III) nemá WLAN chip.[/color]
[color=blue]Nevím, jak si k tomuto zařízení přišel, ale možná si pro úplný začátek (před 1.použitím) měl udělat hard reset. [/color]
[color=blue]Podívej se do nastavení, zda nemáš nastaveno odesílat SMS pomocí GPRS a nikoli přes GSM. A SMS odejde a příjemci dojde? Máš datový tarif? A proč je problém, že se to připojuje k GPRS? Připojování můžeš zamezit - viz link[/color]
Další problém je s nainstalováním prográmků jako je třeba budík SpoonAlarm.Nainstaluju,ale nefunguje.
[color=blue]Návod je zde. Jsi si jistý, že instalace proběhla korektně a že aplikace podporuje tvou verzi OS?[/color]
Další věc je,že bych chtěl zvýšit výkon procesoru.
[color=blue]Možná by stačilo flashnout novou/novější ROM (viz zde nabo XDA-dev.). Na přetaktování je několik utilitek, dle použitého procesoru. Je to tu diskutováno, tak zahledej. Ovšem počítej s tím, že z Trabanta Veyron neuděláš = 400 a víc nepřetaktuješ ani náhodou. [/color]
Někde někdo psal,že je prý na tomto přístroji blokovaná Wi-Fi od společnosti T-Mobile.
[color=blue]HTC Hero (aka T-mobile MDA Compact III) nemá WLAN chip.[/color]
[color=blue]Nevím, jak si k tomuto zařízení přišel, ale možná si pro úplný začátek (před 1.použitím) měl udělat hard reset. [/color]
Děkuji za odp.Ten budík je nainstalovanej správně.Tedy aspúoň to tak psalo.
To taktování asi nechám tak jak je.
To GPRS zkusím a dám vědět.
A mám ještě další dotaz.Jak a kde nastavím vyzvánění na SMS?
To taktování asi nechám tak jak je.
To GPRS zkusím a dám vědět.
Ten budík je nainstalovanej správně.Tedy aspúoň to tak psalo.
[color=blue]A defaultní budík nevyhovuje? Já ho celá léta používal ke vší spokojenosti.[/color]
[color=blue]Start-Settings-Sounds and Notifications-Notifications a zde zvolit a zaškrtnout potřebné. Myslím, že u tohoto modelu a verze OS jde použít jako zvonění jen soubory typu wav a wma (koukni, v jakém tvaru tam máš defaultní zvonění) a nikoli mp3.[/color]
[color=blue]A defaultní budík nevyhovuje? Já ho celá léta používal ke vší spokojenosti.[/color]
[color=blue]Start-Settings-Sounds and Notifications-Notifications a zde zvolit a zaškrtnout potřebné. Myslím, že u tohoto modelu a verze OS jde použít jako zvonění jen soubory typu wav a wma (koukni, v jakém tvaru tam máš defaultní zvonění) a nikoli mp3.[/color]
A kde prosím tě najdu ten defaultní budík?A u těch zpráv mi to v poli událost vždy zůstane jen na active sync.
A kde prosím tě najdu ten defaultní budík
[color=blue]Dostaneš se tam buď z Today(rozkliknout today plugin s datumem) nebo Start-Settings-System-Clock and Alarms-Alarms[/color]
?A u těch zpráv mi to v poli událost vždy zůstane jen na active sync.
[color=blue]Tam jak vidíš nabídku ActiveSync, tak to rozklikni a vyber Messaging: New Message a pak pochopitelně mít u této volby zaškrtnuté Play sound[/color]
[color=blue]Dostaneš se tam buď z Today(rozkliknout today plugin s datumem) nebo Start-Settings-System-Clock and Alarms-Alarms[/color]
?A u těch zpráv mi to v poli událost vždy zůstane jen na active sync.
[color=blue]Tam jak vidíš nabídku ActiveSync, tak to rozklikni a vyber Messaging: New Message a pak pochopitelně mít u této volby zaškrtnuté Play sound[/color]
To s těma sms nefunguje...nejde to...je totiž problém s tím nastavením vyzvánění.Nejde to ani na SMS a jelikož tam mám nahranou navigaci,tak hard resetem bych o ni přišel a nevím ještě o co všechno bych tím přišel.Pomohlo by kdyby to někdo uměl tak abych když se ta navi vymaže aby ji tam nahrál znova.
Jo, ale jenom jako. Ne fotit foťákem, prostě udělat scrennshot displeje, kde ti to nejde. Já už tu nic s WM a dotykovým displejem nemám, abych ti to ukázal. Proč se trošku nesnažíš sám? Na tom není nic složitého - stačí jen číst a řídit se pokyny.
Takže se zeptám znovu: co na tom nejde?
Takže se zeptám znovu: co na tom nejde?
Já se snažím dost,ale neznám všechno.
Událost..na výběr je tam kde co včetně Nová zpráva SMS
pod tím je Přehrát zvuk...zadám jednu z nabídek a kliknu na přehrát,ale nevydá to zvuk.
Na příjem hovorů to jde normálně.
Událost..na výběr je tam kde co včetně Nová zpráva SMS
pod tím je Přehrát zvuk...zadám jednu z nabídek a kliknu na přehrát,ale nevydá to zvuk.
Na příjem hovorů to jde normálně.
Opravdu? O tom se dá celkem úspěšně pochybovat, protože kdyby sis přečetl tuto recenzi, tak najdeš vše ze svého prvního dotazu:
tady je to o SMS
zde v části Cena je vysvětleno to o Wi-Fi.
A k tomu tónu SMS? Musíš vybrat nejdříve Nová zpráva SMS, pak u Přehrát zvuk zaškrtnou (zafajfkovat) ve čtverečku a pak teprve volit nějakou melodii/zvuk. Pokud to nejde, tak je problém mezi židlí a PDA nebo to T-Mo jako vylepšení neumožňuje.
Co ten screen? Bude?
tady je to o SMS
zde v části Cena je vysvětleno to o Wi-Fi.
A k tomu tónu SMS? Musíš vybrat nejdříve Nová zpráva SMS, pak u Přehrát zvuk zaškrtnou (zafajfkovat) ve čtverečku a pak teprve volit nějakou melodii/zvuk. Pokud to nejde, tak je problém mezi židlí a PDA nebo to T-Mo jako vylepšení neumožňuje.
Co ten screen? Bude?
Pokud to nezvládneš dle tohoto návodu, tak si snad radši kup Nokii 5110 nebo Motorolu d160.
Já jsem to udělal už dříve přesně tak jak jsi napsal.Takže problém bude na 100% jinde než mezi židlí a pda.A nevím jak udělat ten screen.
Tak jsem si nainstaloval program na ten screen,ale netuším jakudělat screen zrovna té které obrazovky...
Tak i na to jsem už přišel..
Tak i na to jsem už přišel..
No vida, jak to jde, když se chce. Máš to dobře. Takže tobě Alarm1 po kliknutí na čtvereček s černým trojúhelníčkem nehraje? Ani jiný zvuk z nabídky, která se k SMS nabízí?
Přesně tak.Ani ťuk....
Taky jsem volal na zákaznickou linku HTC a tam mě řekl operátor abych vymazal celou paměť(což by prý mělo pomoct).To je sice pěkné,ale tím bych přišel třeba o navigaci která je tam nainstalovaná a já nemám zálohu na PC,protože jsem to s tím už tak koupil.
Taky jsem volal na zákaznickou linku HTC a tam mě řekl operátor abych vymazal celou paměť(což by prý mělo pomoct).To je sice pěkné,ale tím bych přišel třeba o navigaci která je tam nainstalovaná a já nemám zálohu na PC,protože jsem to s tím už tak koupil.
Chtěl bych se zeptat a nechat si poradit ohledně map na toto zařízení.Po restartu se mi přístroj vrátil do původního nastavení a zároveň se tam objevila ikona s logem navigace od Tom Tom.Chtěl bych poradit jak tam dostat další mapy.
Ta navi od iGo tam už byla,takže ji někde stáhnout musel.Já jsem jich pár našel,ale neumím to do toho PDA dostat.Tedy jako dostanu to tam,ale netuším kde to rozbalit a jak?Není k tomu návod co s tím.Myslím,že se předpokládá,že to každej už ví,ale mě hodně přes 35let a tak jsem se k takovejmhle hračkám dostal dost pozdě.Tak mějte prosím trpělivost s vysvětlováním.