Garmin-Asus nüvifone M10 - Spuštění iGO8
rozvněž proveden update rom z SD karty 8GB pretec, ale nejak me zacalo zlobit IGO prvni problem je, ze kdyz startuju z portrait modu, tak vidim jen pulku iga a druha pulka je schovana kdesi vpravo v hyperprostoru a druhej problem mam, ze mi to v IGU píše gps přijímač nebyl nalezen, u starého pda to dělalo, když gps používala jiná aplikace, nemusí se tady taky nějak vypnout aby si data z gps nebrala jen garmin navigace ale pustila mi gps hardware i pro igo nebo musim nějak vypnout garmin navigaci, coz ale nevim jak
tak se omlouvam, špatně nastavenej port ale první problém stále přetrvává, start z hlavního menu, které mám na portrait mi igo nastartuje taky na stojaka, ale nepřizpůsobí se ale je jakoby naležato, ale je vidět jen půlka všeho a druhá spodní polovina obrazovky je černá
to: mirablezi
Jen jsem to tedy přesunul zde, protože to s ROM nemá nic společného.
Pokud se ti iGO spouští jinak, tak na M10 se pdoívej do SYS.TXT co tam máš v sekcích interface a rawdisplay.
[interface]
skin="ui_igo8_da" ; zde POZOR, dle verze igo (pokud je 8.3.2, tak tady patří UI_IGO8, pokud je verze 8.3.4 tak UI_IGO8_DA)
resolution_dir="400_240"
vga=1
[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=800
screen_y=480
driver="GX"
highres=1
Doporučuji smazat SAVE.
Jen jsem to tedy přesunul zde, protože to s ROM nemá nic společného.
Pokud se ti iGO spouští jinak, tak na M10 se pdoívej do SYS.TXT co tam máš v sekcích interface a rawdisplay.
[interface]
skin="ui_igo8_da" ; zde POZOR, dle verze igo (pokud je 8.3.2, tak tady patří UI_IGO8, pokud je verze 8.3.4 tak UI_IGO8_DA)
resolution_dir="400_240"
vga=1
[rawdisplay]
class="landscape"
screen_x=800
screen_y=480
driver="GX"
highres=1
Doporučuji smazat SAVE.
díky za založení této nové diskuse a přesunutí příspěvku. jdu vyzkoušet rady dám vědět jak jsem dopadl
takze raw display tam vůbec není kdyz jsem opravil to původní u interface, tak to přestalo fungovat úplně :-) nebyl by sys připravenej pro M10 a igo 8.3.4 předem díky
co nebylo jsem zkusil dopsat, ale hlásí mi to toto failed to open file: ui_igo_da\400_240\loading.bmp exiting application.
tak třikrát v pohodě i z portraitu to startovalo landscape, na počtvrté mi to ale zase najelo jako předtím sakra tj půlka obrazovky prázdná horní půlka vidět jen polovina všeho
Tak bohužel, máš tam pěkný "nepořádek".
IGO8 8.3.4 na M10 funguje úplně normálně. Přikládám můj SYS.TXT, který mám v M10 a jede na něj IGO8.
Pokud ti to nepojede, tak nemáš 8.3.4 nebo máš nějaký divoky DATA.ZIP, v tom případě nemohu sloužit.
IGO8 8.3.4 na M10 funguje úplně normálně. Přikládám můj SYS.TXT, který mám v M10 a jede na něj IGO8.
Pokud ti to nepojede, tak nemáš 8.3.4 nebo máš nějaký divoky DATA.ZIP, v tom případě nemohu sloužit.
tak problém finálně vyřešen, když jsem startoval přes průzkumníka přímo na kartě, tak fungovalo, když jsem startoval přes ikonu z home nefungovalo, problém byl v tom, že jsem si před úpravama instaloval igo a ono si to šahalo pro původní variantu nainstalování, jakmile jsem odebral a znovu nainstaloval, tak už vše běhá odevšad jak má a i přes portrait jede v landscapu. díky díky díky
No jo no.... to jsou ty instalace, které stojí za prd.
Nevím proč to všichni instalujete???? To nikdo neumíte vytvořit zástupce z EXE souboru na kartě???
Hoši hoši ..... co když už tu jednou nebudu :)
Nevím proč to všichni instalujete???? To nikdo neumíte vytvořit zástupce z EXE souboru na kartě???
Hoši hoši ..... co když už tu jednou nebudu :)
neumíme, teda aspon když mluvím za sebe, nešlo by dát nějaký obrazový návod;) ?
jo a nezkoušel někdo TomTom7? pořád mi to hlásí chybí zařízení GPS neví někdo co nastavit? a zda startovat se zapnutym či vypnutym gps modulem.diky
jo a nezkoušel někdo TomTom7? pořád mi to hlásí chybí zařízení GPS neví někdo co nastavit? a zda startovat se zapnutym či vypnutym gps modulem.diky