4. nepravidelný nekuřácký sraz ce4you :: Praha, 2. října 2010, Klid po práci
Dovoluji si vás pozvat na setkání příznivců mobilních zařízení a ce4you "bez kouře a dýmu", tj. na 4. nepravidelný nekuřácký sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 2. října 2010 od 14 hodin v restauraci Klid po práci, Sokolovská 198/207, Praha 9 - Vysočany (mapa). Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace. Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s mobilními zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Přihlašovat se nemusíte, ale budu rád, když tak v tomto vláknu uděláte, abychom měli představu, kolik lidí se nás přibližně sejde a jak nechat připravit stoly.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde. Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Seznam přihlášených:
001. Zdeněk Malinský
002. Pavel Koza
003. Velvet
004. Carabei
005. Jerry Salcer
006. + Jr.
007. hajekm
008. mrak1969
009. krabicka3
010. ?
K vidění budou Windows Phone 7 na zařízení LG Optimus 7 a pak možná ještě jedna novinka. ;)
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace. Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s mobilními zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Přihlašovat se nemusíte, ale budu rád, když tak v tomto vláknu uděláte, abychom měli představu, kolik lidí se nás přibližně sejde a jak nechat připravit stoly.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde. Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Seznam přihlášených:
001. Zdeněk Malinský
002. Pavel Koza
003. Velvet
004. Carabei
005. Jerry Salcer
006. + Jr.
007. hajekm
008. mrak1969
009. krabicka3
010. ?
K vidění budou Windows Phone 7 na zařízení LG Optimus 7 a pak možná ještě jedna novinka. ;)
Bylo by lepší, aby se tentokrát přihlašovali, v Levanduli jsou zvyklí na naše proměnlivé počty, ale tady nás ještě neznaj :)
Jj, už jsem načal seznam.
Doufám, že dorazí hajekm, neboť [s]mi dluží[/s] mu dlužím od jara jedno prsíčko. :oops:
Doufám, že dorazí hajekm, neboť [s]mi dluží[/s] mu dlužím od jara jedno prsíčko. :oops:
Myslím totok.
No, snad nás tam bude více.
Právě před chvílí jsem psal Velvet, že asi není o nekuřácké srazy zájem, takže pokud nebude nějaké rozumná účast ani teď v sobotu, ani v prosinci, že asi v příštím roce v pořádání nekuřáckých srazů nebudeme pokračovat. V květnu na posledním nekuřáckém taky žádný velký nával nebyl, takže když není zájem.... :oops: :(
Právě před chvílí jsem psal Velvet, že asi není o nekuřácké srazy zájem, takže pokud nebude nějaké rozumná účast ani teď v sobotu, ani v prosinci, že asi v příštím roce v pořádání nekuřáckých srazů nebudeme pokračovat. V květnu na posledním nekuřáckém taky žádný velký nával nebyl, takže když není zájem.... :oops: :(
Stavim se taky. Jsem zvedavy, jak moc se to bude tykat jakekoliv elektroniky. :) Srazy uz dlouho vypadaji tak, ze se sejde parta lidi a probiraji bezna temata, jako politiku, fotbal, zeny, atd. :)
[quote=krabicka3]Jsem zvedavy, jak moc se to bude tykat jakekoliv elektroniky. :) Srazy uz dlouho vypadaji tak, ze se sejde parta lidi a probiraji bezna temata, jako politiku, fotbal, zeny, atd. :)[/quote]
ad 1 Co třeba vakuový tranzistor? Vyhovuje? Možná je budu vyzvedávat v Hloubětíně, tak je budu moci ukázat. :yes:
ad 2 A o čem by sis chtěl povídat, když o cihlách diskutujeme ve fóru?
ad 1 Co třeba vakuový tranzistor? Vyhovuje? Možná je budu vyzvedávat v Hloubětíně, tak je budu moci ukázat. :yes:
ad 2 A o čem by sis chtěl povídat, když o cihlách diskutujeme ve fóru?
:!: :!: :!: Důležité upozornění :!: :!: :!:
Už to můžu napsat, páč je to tutovka: v sobotu bude na srazu k vidění novinka z dílny LG s názvem Optimus 7, takže budete mít možnost vidět nové Windows Mobile 7 na vlastní (oční) bulvy. :yes: A kdo něco zaplatí, tak si bude moci i sáhnout. ;) :D
Tak se jen modlete, aby donešečovi jelo auto nebo aby neměl vlak velký zpoždění, resp. aby tu cihlu někde neztratil nebo nerozbil. :? :? :sarcastic:
:D :D :D :D :D :D :D ;)
Už to můžu napsat, páč je to tutovka: v sobotu bude na srazu k vidění novinka z dílny LG s názvem Optimus 7, takže budete mít možnost vidět nové Windows Mobile 7 na vlastní (oční) bulvy. :yes: A kdo něco zaplatí, tak si bude moci i sáhnout. ;) :D
Tak se jen modlete, aby donešečovi jelo auto nebo aby neměl vlak velký zpoždění, resp. aby tu cihlu někde neztratil nebo nerozbil. :? :? :sarcastic:
:D :D :D :D :D :D :D ;)
Tak to bych mohl přinést i "šperk" v podobě Walkmanu Sony s označením DD-33, ten umí přehrávat magnetofonové kazety, je celej kovovej a má přímej náhon - žádnej řemínek, co říkáte? :))
Že bychom udělali soutěž o nejstarší funkční kus elektroniky? :)) Hm...škoda, že už asi nikde nemám ten starý Tesla walkman...na 4 tužkovky, velikosti menší kabelky, ale zato se dvěma výstupy na sluchátka a regulací hlasitosti pro levé a pravé sluchátko zvlášť :D
Dneska večer potvrdím v Klidu počet lidí...kdo se nenahlásil, riskuje, že nebude sedět :)
Dneska večer potvrdím v Klidu počet lidí...kdo se nenahlásil, riskuje, že nebude sedět :)
[quote=Velvet] Hm...škoda, že už asi nikde nemám ten starý Tesla walkman...na 4 tužkovky, velikosti menší kabelky, ale zato se dvěma výstupy na sluchátka a regulací hlasitosti pro levé a pravé sluchátko zvlášť :D
JJ ten znám, ale nebylo by špatný kdyby někdo měl a přinesl jeden z prvních mobilních přístrojů pracujících s analogovou tech. NMT (Nordic Mobile Telephone) v nejmenované síti nejmenovaného operátora o velikosti kufru, když jsme takový "mobilisti" :D.
JJ ten znám, ale nebylo by špatný kdyby někdo měl a přinesl jeden z prvních mobilních přístrojů pracujících s analogovou tech. NMT (Nordic Mobile Telephone) v nejmenované síti nejmenovaného operátora o velikosti kufru, když jsme takový "mobilisti" :D.
U mě dobrý, WP7 naživo rozhodně zajímavé :yes: A Desire HD a další zařízení neméně :)
Co se týká jídla, prostředí a obsluhy, já byla spokojená, snad i ostatní...
Co se týká jídla, prostředí a obsluhy, já byla spokojená, snad i ostatní...
Vše co píše Velvet mohu jenom potvrdit, navíc každý zaplatil co spotřeboval, byl jsem poslední platící :yes: :yes: :yes:
Očekával jsem, i s ohledem na Win Phone 7, větší účast, ale alespoň jsme se nemuseli mačkali a překřikovat.
Jelikož nikdo z přítomných nebyl militantním a ortodoxním nekuřákem, kterému by vadila troška kouře ve vedlejší místnosti a drtivá většina sobotních účastníků chodí i na normální tj. pravidelné pražské srazy, je velmi pravděpodobně pořádání nekuřáckých srazů zbytečné, když nikdo z těch, kdo se právě kvůli kouři ze zdravotních a jiných důvodů normálních srazů nezúčastňuje, nepřijde ani na nekuřácký. Po prosincovém nekuřáckém srazu zhodnotíme zájem a zvážíme, zda budeme s nekuřáckými pokračovat i v roce 2011.
Jelikož nikdo z přítomných nebyl militantním a ortodoxním nekuřákem, kterému by vadila troška kouře ve vedlejší místnosti a drtivá většina sobotních účastníků chodí i na normální tj. pravidelné pražské srazy, je velmi pravděpodobně pořádání nekuřáckých srazů zbytečné, když nikdo z těch, kdo se právě kvůli kouři ze zdravotních a jiných důvodů normálních srazů nezúčastňuje, nepřijde ani na nekuřácký. Po prosincovém nekuřáckém srazu zhodnotíme zájem a zvážíme, zda budeme s nekuřáckými pokračovat i v roce 2011.
Další nekuřácký sraz bude dle plánu 4. prosince 2010 na stejném místě, tj. v restauraci Klid po práci.
Pokud by někdo chtěl do vlákna něco dopsat, ať mi pošle soukromou zprávu, já to tu odemknu.
Pokud by někdo chtěl do vlákna něco dopsat, ať mi pošle soukromou zprávu, já to tu odemknu.