..chcete si vydělat?
..nabízím 400kč člověkovi,který bude schopen mi tohle obědnat a zároveň dostat do ČR až přímo k "mému nosu"..
..neumím francouzky,a nikdy nic nenakupuji po internetu,toť muj důvod..;)
..jedná se náhradní baterii s vyšší kapacitou 1400mAh pro MDA II..
..tady vše najdete a pochopíte..
..budu moc vděčný,když se to někomu z vás podaří,předem děkuji..;)
..neumím francouzky,a nikdy nic nenakupuji po internetu,toť muj důvod..;)
..jedná se náhradní baterii s vyšší kapacitou 1400mAh pro MDA II..
..tady vše najdete a pochopíte..
..budu moc vděčný,když se to někomu z vás podaří,předem děkuji..;)
Nó jestli koukám dobře: 43 € x 33 Kč, to máme nějakých 1400. Baterii do MDAII koupíš v GSMobilu v Praze v Čakovicích za cca 1500 (pokud ti to bude vyhovovat).
[QUOTE="ipf"]Nó jestli koukám dobře: 43 € x 33 Kč, to máme nějakých 1400. Baterii do MDAII koupíš v GSMobilu v Praze v Čakovicích za cca 1500 (pokud ti to bude vyhovovat).[/QUOTE]
..no,bohužel mi to nebude vyhovovat,a důvodů je hned několik..:?
1.v gsmobilu v čakovicích jsem pečenej-vařenej,takže vím i přesně kolik baterií mají skladem,a také vím,že jejich cena se pohybuje kolem 1700kč bez Dph..:no:
2.ta co maj v gsmobilu má kapacitu 1200mAh,což je standartní kapacita,to už nechci,to je málo..:no:
Chci minimálně těch 1400mAh jež nabízejí frantíci na svém webu..
Pokud by někdo věděl o nějaké s ještě vyšší kapacitou,sem s ní! :)) Budu ještě raději!
A předběhnu wuffiho,ten mi jistě poradí,ať kontaktuji AH mobile,viď?... :D
Tak tam muj zájem o tento akumulátor řeší Milan Hruška již od minulého pátku,bohužel zatím neúspěšně..frantíci nehodlají odpovídat na mejly s prozbou o zaslání..či alespoň podání vysvětlení zda do ČR pošlou či nepošlou zboží...:((
..no,bohužel mi to nebude vyhovovat,a důvodů je hned několik..:?
1.v gsmobilu v čakovicích jsem pečenej-vařenej,takže vím i přesně kolik baterií mají skladem,a také vím,že jejich cena se pohybuje kolem 1700kč bez Dph..:no:
2.ta co maj v gsmobilu má kapacitu 1200mAh,což je standartní kapacita,to už nechci,to je málo..:no:
Chci minimálně těch 1400mAh jež nabízejí frantíci na svém webu..
Pokud by někdo věděl o nějaké s ještě vyšší kapacitou,sem s ní! :)) Budu ještě raději!
A předběhnu wuffiho,ten mi jistě poradí,ať kontaktuji AH mobile,viď?... :D
Tak tam muj zájem o tento akumulátor řeší Milan Hruška již od minulého pátku,bohužel zatím neúspěšně..frantíci nehodlají odpovídat na mejly s prozbou o zaslání..či alespoň podání vysvětlení zda do ČR pošlou či nepošlou zboží...:((
coz problem koupit pres internet nebude, jen jsem to cvicne opruboval a dle formulare je mozne to dorucit i do CZ pomoci sluzby UPS, ovsem za poslani zaplatis 29.00 € coz mi pripada uz sakra hodne, suma sumarum te to prijde
73.62*31.46
2316.08
+400 pro mne ;)
...to mas teda dost, chces to jeste? ;))))
[CODE]
Reference Product Unit price € HT Quantity Total € HT
BT-PDA-QT-116 New Replacement battery 1400 mAh for the O2 XDA II Pocket PC PDA 42.90 1 42.90
Total H.T. : 44.62 €
TVA : 0.00 €
Shipping Cost : 29.00 €
Total T.T.C : 73.62 €[/CODE]
73.62*31.46
2316.08
+400 pro mne ;)
[CODE]
BT-PDA-QT-116 New Replacement battery 1400 mAh for the O2 XDA II Pocket PC PDA 42.90 1 42.90
Total T.T.C : 73.62 €[/CODE]
[QUOTE="romix"]coz problem koupit pres internet nebude, jen jsem to cvicne opruboval a dle formulare je mozne to dorucit i do CZ pomoci sluzby UPS, ovsem za poslani zaplatis 29.00 € coz mi pripada uz sakra hodne, suma sumarum te to prijde
73.62*31.46
2316.08
+400 pro mne ;)
[CODE]
Total T.T.C : 73.62 €[/CODE][/QUOTE]
Cenu té dopravy přehnali,to jsou skoro 2/3 ceny toho akumulátoru.
Za těchto podmínek to tedy vzdávám..:((
Jedině že by se našel člověk jež by to pro mne udělal zdarma :yes: ,pak bych o tom uvažoval..To už by mi zas tak moc nepřišlo..
Jestli dát cca2000 za 1200mAh baterii v gsmobilu nebo cca2300 za 1400mAh baterii od frantíků..
Tak to raději ty frantíky..;)
73.62*31.46
2316.08
+400 pro mne ;)
[CODE]
Total T.T.C : 73.62 €[/CODE][/QUOTE]
Cenu té dopravy přehnali,to jsou skoro 2/3 ceny toho akumulátoru.
Za těchto podmínek to tedy vzdávám..:((
Jedině že by se našel člověk jež by to pro mne udělal zdarma :yes: ,pak bych o tom uvažoval..To už by mi zas tak moc nepřišlo..
Jestli dát cca2000 za 1200mAh baterii v gsmobilu nebo cca2300 za 1400mAh baterii od frantíků..
Tak to raději ty frantíky..;)
[QUOTE="romix"]mozna kdyby se seslo vic zajemcu, poslalo by se to najednou a dopravu si pak podelili...[/QUOTE]
..dobrej nápad! :)
..vim o sobě jako o vážném zájemci a ještě mam jednoho kámoše co ji chce též na 100%!
Kdo je další?..:))
..dobrej nápad! :)
..vim o sobě jako o vážném zájemci a ještě mam jednoho kámoše co ji chce též na 100%!
Kdo je další?..:))
[QUOTE="ipf"]Baterie v GSMobilu stojí 1832 Kč (koncová cena), tak si to spočtěte a přeberte.[/QUOTE]
Máš pravdu, 1832.60kč i s dph,teď jsem tam volal..
Minulý týden mne tedy obsluhovala zřejmě nějaká špatně zaškolená zaměstnankyně GSmobilu,jelikož mi cenu s dph spočítala na cca 2013kč..:mad:,tak jsem ji nekoupil a jel pryč..
Stejně ale chci tu francouzskou s vyšší kapacitou.;)
Máš pravdu, 1832.60kč i s dph,teď jsem tam volal..
Minulý týden mne tedy obsluhovala zřejmě nějaká špatně zaškolená zaměstnankyně GSmobilu,jelikož mi cenu s dph spočítala na cca 2013kč..:mad:,tak jsem ji nekoupil a jel pryč..
Stejně ale chci tu francouzskou s vyšší kapacitou.;)
[QUOTE="xp"]
Stejně ale chci tu francouzskou s vyšší kapacitou.;) [/QUOTE]
Vždyť si ji můžeš koupit v GSMobilu, přelepit nálepku na 1400 a máš to. Osobně si myslím, že mezi nimi až tak velký rozdíl nebude, spíš půjde jen o to, jak to kdo spočítá. Anebo použitý jiný materiál ve výrobě, což vyhodilo o trošku vyšší kapacitu :D .
Stejně ale chci tu francouzskou s vyšší kapacitou.;) [/QUOTE]
Vždyť si ji můžeš koupit v GSMobilu, přelepit nálepku na 1400 a máš to. Osobně si myslím, že mezi nimi až tak velký rozdíl nebude, spíš půjde jen o to, jak to kdo spočítá. Anebo použitý jiný materiál ve výrobě, což vyhodilo o trošku vyšší kapacitu :D .
souhlas s ipf, myslim si že investovat do baterky která vydrží při provozu cca o 1h déle než ta co je k dostání u nás takové peníze je hloupost (osobní názor)
beru to i z pohledu záruky, co když baterka přijde a za týden nepujde nabíjet co pak?;)
beru to i z pohledu záruky, co když baterka přijde a za týden nepujde nabíjet co pak?;)
[QUOTE="Gvaks"]...co když baterka přijde a za týden nepujde nabíjet co pak?;) [/QUOTE]
nóóó.. pak si dáme DELI :D .
nóóó.. pak si dáme DELI :D .
..hezky se snažíte,ale mě nepřesvědčíte.. :D
..prostě chci mít záložní baterii o vyšší kapacitě než je ta standartní! Nechci mít v podpisu uvedeno "dvě náhradní baterie" jako ipf.. :D A nechci už sponzorovat GSMobil po tom,co mi minulý týden vyměnili jedno plastové tlačítko na MDA II za bezmála 1000kč! :mad: ,ačkoliv se jednalo zcela zřetelně o výrobní vadu!
Takže budu trpělivě čekat,zda se ozve další zájemce o ten francouzský akumulátor se zvýšenou kapacitou.. Opakuji,že jsme již dva vážní zájemci,tzn. že ten poplatek za zaslání se již nyní dělí dvěma,přibude-li ještě někdo,bude to jedině dobře.
..když mi tady vykládáte o problémech se zárukou,proč jste o tom nevykládali i třeba v diskuzi o kovovém pouzdru na MDAII?..:O
Co kdyby si to někdo objednal,týden používal,a z ničehonic by se mu to rozpadlo...:D :D :D
..prostě chci mít záložní baterii o vyšší kapacitě než je ta standartní! Nechci mít v podpisu uvedeno "dvě náhradní baterie" jako ipf.. :D A nechci už sponzorovat GSMobil po tom,co mi minulý týden vyměnili jedno plastové tlačítko na MDA II za bezmála 1000kč! :mad: ,ačkoliv se jednalo zcela zřetelně o výrobní vadu!
Takže budu trpělivě čekat,zda se ozve další zájemce o ten francouzský akumulátor se zvýšenou kapacitou.. Opakuji,že jsme již dva vážní zájemci,tzn. že ten poplatek za zaslání se již nyní dělí dvěma,přibude-li ještě někdo,bude to jedině dobře.
..když mi tady vykládáte o problémech se zárukou,proč jste o tom nevykládali i třeba v diskuzi o kovovém pouzdru na MDAII?..:O
Co kdyby si to někdo objednal,týden používal,a z ničehonic by se mu to rozpadlo...:D :D :D
..jak tak čtu ty vaše "chytré rady",začínám mít pocit,že máte v GSMobilu kamarády,a snažíte se jim udělat kšeft!:D :D :D
Nebo jste tam udělali nějaký velký nákup,třeba koupě dvou drahých akumulátorů najednou.. :D,a oni vám udělali supervýhodnou slevu 200kč,a tak se jim teď snažíte revanžovat..
Jinak si to neumím vysvětlit pánové...
Nebo jste tam udělali nějaký velký nákup,třeba koupě dvou drahých akumulátorů najednou.. :D,a oni vám udělali supervýhodnou slevu 200kč,a tak se jim teď snažíte revanžovat..
Jinak si to neumím vysvětlit pánové...
Tebe to nějak vzalo. Ještě že už nejsou taková horka, páč bys mohl dostat inf :D .
Druhá baterka je v pohodě, pak ještě doporučuju snížit podsvícení a přepéct romku a máš dvojnásobek energie (včera jsem vydržel obvyklý denní provoz na jedinou baterku; obvykle jsem musel buď dobíjet, nebo okolo poledne měnit).
A kámoši v GSM? Nóóó, vzhledem k tomu, že jim prodej dvou baterek, včetně front, trval 42 minut, tak s nimi kamarádit nebudu (jenže jsou monopolisti, tak tam jednou bude muset většina z nás MDÁčkařů :( ).
Druhá baterka je v pohodě, pak ještě doporučuju snížit podsvícení a přepéct romku a máš dvojnásobek energie (včera jsem vydržel obvyklý denní provoz na jedinou baterku; obvykle jsem musel buď dobíjet, nebo okolo poledne měnit).
A kámoši v GSM? Nóóó, vzhledem k tomu, že jim prodej dvou baterek, včetně front, trval 42 minut, tak s nimi kamarádit nebudu (jenže jsou monopolisti, tak tam jednou bude muset většina z nás MDÁčkařů :( ).
[QUOTE="ipf"]Tebe to nějak vzalo. Ještě že už nejsou taková horka, páč bys mohl dostat inf :D .
A kámoši v GSM? Nóóó, vzhledem k tomu, že jim prodej dvou baterek, včetně front, trval 42 minut, tak s nimi kamarádit nebudu (jenže jsou monopolisti, tak tam jednou bude muset většina z nás MDÁčkařů :( ).[/QUOTE]
..to víš,ještě jsem od včerejška vůbec nebyl spát,ráno ve 2:30 jsem vyjel z Prahy do Ostravy,hnal jsem to tak,abych byl v 10:00 z5 v Praze,a mohl pokračovat v další práci..a je 12:20,a já tvrdnu ještě v Olomouci,jelikož mi "umřelo" auto...:( Náhradní v nedohlednu,kšeft v Praze jsem dobrovolně daroval.. No prostě zábava..:D
Jinak pokud jde o podsvětlení,to jsem hned při zakoupení MDAII snížil na minimum..:D
A přeflešováno mam,neboj,asi miliončtyřistatisískrát...:?
A kámoši v GSM? Nóóó, vzhledem k tomu, že jim prodej dvou baterek, včetně front, trval 42 minut, tak s nimi kamarádit nebudu (jenže jsou monopolisti, tak tam jednou bude muset většina z nás MDÁčkařů :( ).[/QUOTE]
..to víš,ještě jsem od včerejška vůbec nebyl spát,ráno ve 2:30 jsem vyjel z Prahy do Ostravy,hnal jsem to tak,abych byl v 10:00 z5 v Praze,a mohl pokračovat v další práci..a je 12:20,a já tvrdnu ještě v Olomouci,jelikož mi "umřelo" auto...:( Náhradní v nedohlednu,kšeft v Praze jsem dobrovolně daroval.. No prostě zábava..:D
Jinak pokud jde o podsvětlení,to jsem hned při zakoupení MDAII snížil na minimum..:D
A přeflešováno mam,neboj,asi miliončtyřistatisískrát...:?
Pokud by bylo možné jí koupit někde na trase ČŘ-SPA tak nevidím problém;) Ale oni mají pouze zásilkovku...:(
[QUOTE="Suoraj"]Pokud by bylo možné jí koupit někde na trase ČŘ-SPA tak nevidím problém;) Ale oni mají pouze zásilkovku...:( [/QUOTE]
Ve SPA? Tak to mám další důvod jet na Formule 1 a cestou si koupit baterku :D .
Ve SPA? Tak to mám další důvod jet na Formule 1 a cestou si koupit baterku :D .
stejne se mi to nezda. Ta baterka by pri sve velikosti mohla mit klidne 2000mA :).
Chtelo by to neco jako battery-backpack. proste 2baterky na sobe a to i s krytem, "obsah" idealne tak 3000mA
BTW: casto mam pocit, ze MDA1, ktera svitila mnohem vic vydrzela dele nez dvojka
Chtelo by to neco jako battery-backpack. proste 2baterky na sobe a to i s krytem, "obsah" idealne tak 3000mA
BTW: casto mam pocit, ze MDA1, ktera svitila mnohem vic vydrzela dele nez dvojka
[QUOTE]BTW: casto mam pocit, ze MDA1, ktera svitila mnohem vic vydrzela dele nez dvojka[/QUOTE]
MDA2 má takt procesoru o něco víš než jednička - někteří až 530MHz = větší spotřeba:)
MDA2 má takt procesoru o něco víš než jednička - někteří až 530MHz = větší spotřeba:)
[QUOTE="dyndy"][QUOTE]BTW: casto mam pocit, ze MDA1, ktera svitila mnohem vic vydrzela dele nez dvojka[/QUOTE]
MDA2 má takt procesoru o něco víš než jednička - někteří až 530MHz = větší spotřeba:) [/QUOTE]
xcpuscalar + prizpusobvani taktu... Sejne vydri min
MDA2 má takt procesoru o něco víš než jednička - někteří až 530MHz = větší spotřeba:) [/QUOTE]
xcpuscalar + prizpusobvani taktu... Sejne vydri min
[QUOTE="dyndy"][QUOTE]BTW: casto mam pocit, ze MDA1, ktera svitila mnohem vic vydrzela dele nez dvojka[/QUOTE]
..no,když jsem mimo nabíječku,a jedu třeba někam daleko autem,tak to podtaktovávam na 200MHz,ve snaze,ušetřit baterii o kapku dýl..jenže výsledek neni moc valný,vydrží to téměř stejně dlouho jako při standartním taktu 400MHz..:?
..no,když jsem mimo nabíječku,a jedu třeba někam daleko autem,tak to podtaktovávam na 200MHz,ve snaze,ušetřit baterii o kapku dýl..jenže výsledek neni moc valný,vydrží to téměř stejně dlouho jako při standartním taktu 400MHz..:?
Nezkoušel ste to někdo otestovat? Zda to k něčemu je přetaktovat - měla by být cihla svižnější:?: a podtaktovat - prodlouží se výdrž baterie. Je tím spuštěný ale jeden proces nevyjde to skoro stejně. Já xcpuscalar používal jen krátce nějak mě to nenadchlo.
..tímto se "odhlašuji" ze seznamu zájemců o francouzský akumulátor...
Byl jsem dnes na návštěvě v gsmobilu,a odnesl jsem si od tamtud baterku,nabiječku do auta a náhradní kryt na baterii...;)
Byl jsem dnes na návštěvě v gsmobilu,a odnesl jsem si od tamtud baterku,nabiječku do auta a náhradní kryt na baterii...;)
[QUOTE="xp"]..tímto se "odhlašuji" ze seznamu zájemců o francouzský akumulátor... [/QUOTE]
Hm, to bude mít Suoraj radost :D . Včera mi poslal video MMS, sedí ve SPA na pláži, slaná voda mu šplouchá až do .... a on říká něco na ten způsob, že cestou tam nic nesehnal, ale pokusí se cestou zpět.... Je to jeho problém, že jo, objednal si u něj někdo něco oficiálně?
Hm, to bude mít Suoraj radost :D . Včera mi poslal video MMS, sedí ve SPA na pláži, slaná voda mu šplouchá až do .... a on říká něco na ten způsob, že cestou tam nic nesehnal, ale pokusí se cestou zpět.... Je to jeho problém, že jo, objednal si u něj někdo něco oficiálně?
..ale i kdyby ty baterie sehnal,čemuž moc nevěřím,tak je tu naprosto s přehledem prodá..;)
..v gsmobilu totiž stojí 1200mAh baterie o 300 víc než ta francouzská 1400mAh kterou možná přiveze..;)
..v gsmobilu totiž stojí 1200mAh baterie o 300 víc než ta francouzská 1400mAh kterou možná přiveze..;)
..zapomněl jsem uvést důvod zakoupení akumulátoru právě u tolik nenáviděného GSmobile servisu..
Milan Hruška z AH mobilu poslal francouzům 6 mejlů, mimo jiné se ptal, zda když bude zájem o více kusů, jestli se to "dovozné" bude platit jen jednou, tzn. zda výsledná cena bude mnohem nižší než když bychom objednávali jen jeden kus..
..francozi ale neodpověděli, ani na jeden z těchto mejlů..:mad:
Milan Hruška z AH mobilu poslal francouzům 6 mejlů, mimo jiné se ptal, zda když bude zájem o více kusů, jestli se to "dovozné" bude platit jen jednou, tzn. zda výsledná cena bude mnohem nižší než když bychom objednávali jen jeden kus..
..francozi ale neodpověděli, ani na jeden z těchto mejlů..:mad:
Jak xp předpokládal tak sem baterii nepřivezl. Nebyl by problém s tím je prodat...
Ve Franc TM to nelze ani zaplatit a potom vyzvednout. O špaňálos ani nemluvím - tam viděli (Vodafon) MDA poprvé a vzbudil zájem. Jedu tam za týden znovu a mám plánovanou zastávku v Lionu Takže sem si přivezl zase jen vína do sbírky :D :D :D
Ve Franc TM to nelze ani zaplatit a potom vyzvednout. O špaňálos ani nemluvím - tam viděli (Vodafon) MDA poprvé a vzbudil zájem. Jedu tam za týden znovu a mám plánovanou zastávku v Lionu Takže sem si přivezl zase jen vína do sbírky :D :D :D