Tricka CE4YOU - zavazne-nezavazne objednavky:)
Damy a panove, v soucasne dobe mam vyrobeno par tricek pro ucely soutezni a ryze propagacni. Jedna se o polokosile velikost XL, barva bila, s logem ce4you na levem prsu a na jednom rukavu je modrou niti vysito www.ce4you.cz.
Jelikoz kazdy asi nechce cekat na to, az se na nej v nejake soutezi usmeje stesti, zadam vas timto o vyjadreni, jake tricko SI KOUPITE:) Tedy pouze takove zavazne-nezavazne objednavky, abych mel predstavu, kolik ceho vlastne budu chtit. Cena by se mela vejit do 400Kc vcetne postovneho (za polokosili, tricko bude asi levnejsi), zalezi na tom kolik tricek budu chtit a jaka je cena postovneho na dobirku. Nuze do teto diskuze necht prispeje kazdy, kdo ma o tricko zajem, a vyplni nasledujici miniformular:
Prosim NEDISKUTUJTE zde, at v tom neni gulas, pripadne nazory piste do diskuze sem.
Format :: Tricko | Polokosile
Velikos :: M | L | XL | XXL atp.
Barva :: Bila | Cerna
Pocet :: To je snad jasne;)
Zkusim neco i nafotit, ale bilou polokosili a logo ce4you si snad predstavi kzdy, ne:D Takze dotoho:)
Jelikoz kazdy asi nechce cekat na to, az se na nej v nejake soutezi usmeje stesti, zadam vas timto o vyjadreni, jake tricko SI KOUPITE:) Tedy pouze takove zavazne-nezavazne objednavky, abych mel predstavu, kolik ceho vlastne budu chtit. Cena by se mela vejit do 400Kc vcetne postovneho (za polokosili, tricko bude asi levnejsi), zalezi na tom kolik tricek budu chtit a jaka je cena postovneho na dobirku. Nuze do teto diskuze necht prispeje kazdy, kdo ma o tricko zajem, a vyplni nasledujici miniformular:
Prosim NEDISKUTUJTE zde, at v tom neni gulas, pripadne nazory piste do diskuze sem.
Velikos :: M | L | XL | XXL atp.
Pocet :: To je snad jasne;)
Zkusim neco i nafotit, ale bilou polokosili a logo ce4you si snad predstavi kzdy, ne:D Takze dotoho:)
Format :: polokosile
Velikos :: XXL
Barva :: Cerna (raději tmavěmodrá!)
Pocet :: 1
Pozn.
Před zadáním do výroby, zvaž i TMAVĚMODRÉ, mohlo by to být super decentní tričko !
Velikos :: XXL
Barva :: Cerna (raději tmavěmodrá!)
Pozn.
Před zadáním do výroby, zvaž i TMAVĚMODRÉ, mohlo by to být super decentní tričko !
Velikos ::| XL
Pocet :: tričko bílé 1 ks, polokošile černá 1 ks
Velikos ::| XL
Pocet :: tričko bílé 1 ks, polokošile černá 1 ks
Format :: Polokosile
Velikos :: XL
Barva :: Cerna
Pozn.: Kdyby byla ta světlě modrá jak jsem navrhoval, bylo by to naprosto dokonalé.
Velikos :: XL
Pozn.: Kdyby byla ta světlě modrá jak jsem navrhoval, bylo by to naprosto dokonalé.
Oni jeste nebyly - nebo jsem něco propás, proto jsem se ptal, že bych si alespoň něco nadělil pod stromeček -třeba tričko.
Mohl bych se ještě taky přidat k objednávkám??
měl bych zájem...
ale jestli už je pozdě nevadí... jenom jsem si chtěl něco nadělit k vánocům
měl bych zájem...
ale jestli už je pozdě nevadí... jenom jsem si chtěl něco nadělit k vánocům
Take se pridam,
Format :: Tricko
Velikos :: L
Barva :: Bila
Pocet :: jednou
No a pokud jsou, já též...
Velikost :: XXL
Koukám, že humorná reakce na ježíška v podání "Šeby" na rok a půl starý příspěvek rozpoutala objednávky na něco co není. ;)
No já pochopil, že po té první vlně před rokem a půl (tu co jsem prošvihl) už trika nejsou. A já bych si určitě jedno dal :D
odpověď na SZ[QUOTE="Pavel Koza"]Po Novym roce necham udelat nejaka ukazkova, nafotim a pak to prubnem:)[/QUOTE]
juchůůůůů :D :D :D :D :D
juchůůůůů :D :D :D :D :D
Já bych mohl trika dl. i kr. rukáv, klasiku i s límečkem, bejsku čepici (trošku větší, aby se mi vešla na řepu), micinu s kapucí, klidně i slípky nebo boxerky (bavlna nebo raději coolmax) ;) Halt bych měl místo CK logo ce4you :D
[QUOTE="Pavel Koza v článku Dynavix Mobile 2005 - speciální sleva 250Kč pro čtenáře ce4you "]... zašlu úžasné tričko s logem ce4you...[/QUOTE]
Tak trika už jsou Pavle?
Tak trika už jsou Pavle?
Na tohle téma jsem teďka náhodně narazil, je možné ještě trička objednat ? Přeci jen už je to rok a půl po založení threadu :oops:
Omlouvam se, tuto zalezitost jsem uplne pustil z hlavy. Priradil jsem ji vyssi prioritu a neco s tim zkusim udelat. Slibuju:)
Tak jestli tedy jeste nejaky budou, tak bych si taky jedno "Large" vzal.
Idealni by byla tmava polokosile.
Idealni by byla tmava polokosile.
Ahoj chlapy , já bych prosil taky jedno tričko až budou na skladě ve velikosti XXXL prej se hodně srazí ;) Diky