Problém při zapnutí xperie pomóóóóóóć
Prosím poraďte mi někdo.
Když zapnu telefon tak se mi hned začne načítat ROM.Telefon jde zapnout pouze když je na nabíječce,ale nenabíjí.Nabíjí jenom když ho vypnu.Zkoušel jsem nahrát novou ROMKU ale problém stále trvá.Už si nevím rady
Díky všem kdo zkusí poradit.Třeba to bude blbost,ale já si myslím že telefon asi pujde do servisu
Když zapnu telefon tak se mi hned začne načítat ROM.Telefon jde zapnout pouze když je na nabíječce,ale nenabíjí.Nabíjí jenom když ho vypnu.Zkoušel jsem nahrát novou ROMKU ale problém stále trvá.Už si nevím rady
Díky všem kdo zkusí poradit.Třeba to bude blbost,ale já si myslím že telefon asi pujde do servisu
Vitam te na foru a jedna rada pro zacatek: pokud budes davat do nazvu vlakna podobne veci jako "pomoooc" nebo hromadu vykricniku, tak vetsina zkusenych lidi (tedy tech, od kterych chces radu) bude tvuj prispevek ignorovat. A podobne narazis i jinde.
start - nastavení - řízení spotřeby - je-li zařízení zapnuté, během připojení k počítači nenabíjejte jeho baterii
popř. HR
popř. reklamace - pak je potřeba mít oficiální ROM, jinak nemusí uznat záruku
PS: Příště prosím nějaký rozumný název a lepší popis problému. Nějak se mi zdá, jakoby každá věta popírala tu předchozí. :?
popř. HR
popř. reklamace - pak je potřeba mít oficiální ROM, jinak nemusí uznat záruku
PS: Příště prosím nějaký rozumný název a lepší popis problému. Nějak se mi zdá, jakoby každá věta popírala tu předchozí. :?
Když ani HR, tak ještě můžeš zkusit jinou nabiječku, nabíjet z USB , popř. i jiného PC a jiným USB kabelem.
A pak už asi jen ten servis. A znovu opakuji - oficiální ROM (vydaná výrobcem nebo mob.operátorem).
A pak už asi jen ten servis. A znovu opakuji - oficiální ROM (vydaná výrobcem nebo mob.operátorem).
Ještě mi ale někdo poraďte jak tam dostanu ofiko ROM když se telefon nespojí s PC.A musím potom provést stockspl?Díky
Mel by fungovat i flash pres kartu - Flashujeme novou ROM u zařízení Sony Ericsson XPERIA X1.