Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 59 z 59

Téma: [ROM|WWE|WM6.5|Sense 2.5] Rhodium AF

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    jak to myslis?

    R3 je oznaceni verze ROM Rhodium_AF.

    Napriklad strom verzi s tlacitkem Start nahore (tedy momentalne windows 21889 a nizsi) ma verze R1, R2, R2.5, R3...

    Cili R3 je cela nova ROM. Tzn flashnutim provedes hardreset.

    -------------------------------

    Pokud tvoje otazka smeruje na Operu 10 nebo na programy na automaticky zamek klaves, tak ty se instaluji zvlast.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    35

    Diky za odpoved...

    Nevim proc, ale myslel jsem, ze ze ono R3 je nova verze Manilly z verze 2.5

    Proto jsem se tam blbe zeptal
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    jasny :-) Uz chapu ... tak to byla jen "shoda jmen" :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Ozaj a aká je tá nová R3 v porovnaní s origoš WM6.5 - teda čo sa týka "žrania" RAM, rýchlosti, sekania a nútených reštartov. Teraz mám ofiko WM6.5 aj s lokalizáciou a som veeeeľmi príjemne prekvapený - žiaden problém viac ako mesiac. Jediné mínus je po pol dni používania iba cca 45 MB RAM, ale zatiaľ som v súvislosti s tým nemal žiaden problém - iba mám z toho zlý pocit.
    Takže kto ju má alebo mal nainštalenú a používa/l ju viac ako týždeň - dajte dajaké info. :O
    Dikess - som netrpezlivý
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Takze po ~5 dnech pouzivani
    - ROM je stabilni, nepada mi Manila - to me tesi asi uplne nejvic, protoze to byla prakticky jedina vec, ktera mi vadila u Touch Flo 3D
    - bugy co najdu uvadim v prvnim prispevku
    - ROM je dostatecne rychla, aby byla pouzitelna - v tuto chvili se uz nechci vratit k 2.1
    - kdybych byl zvykly na rychlost 2.1, tak bych na 2.5 nadaval
    - vzdycky po dni pouzivani skoncim na ~85% RAM ... pomuze jenom softreset - CleanRam nepomaha - vyssi lvly cisteni nefunguji
    - kdyz je obsazeno tolik ram, tak win zacnou killovat neaktivni procesy - tzn treba kecate s nekym na icq, pustite youtube a pak zjistite, ze ICQ se vyplo
    - dovoluju si rict, ze prvni TouchFlo 2.5 ROM, ktera je pouzitelna bez vetsich problemu
    - verdikt: ani jeden nuceny reset (vsechny jen kvuli pameti nebo kvuli instalaci aplikace, ktera pozadovala softreset)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    Jen chci upozornit, ze v nejblizsich dnech by mela udajne vyjit Rhodium_AF verze, kde bude oficialni Manila 2.5 z Topazu ... takze v podstate pro nase zarizeni. Podle ohlasu lidi z Diamonda to beha hezky svizne, ale nefunguje treba music tab.... takze nechme se prekvapit.

    Jinak ja jsem zatim s R3 naprosto spokojen ... upravil jsem si vse k obrazu svemu a krom malo RAM nemam problem :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak se na HTC supportu objevila nová ROM s HTC Sense pro TouchPro2. Je tam dost jazykovejch verzí včetně standardní WWE - přímej link tady, bohužel po zadání mého sériového čísla TP2 (z oficiální české distribuce v CZ verzi) to hlásí známou hlášku "Sorry, this software download is not suitable for your device."
    Ale jestli je venku už tahle verze, možná se dost brzy dočkáme i nové verze East Europe a když to moc dobře dopadne, tak snad bude k téhle ROM i česká lokalizace od Sunnysoftu ...
    Dejte vědět, jestli to jde někomu stáhnout po zadání SN zařízení z český distribuce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Mě nejde stáhnout, mám ze sunnysoftu anglickou verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    kvuli problemum s Dead Screen jsem prestal Rhodium_AF pouzivat a presel jsem na JackOS. Ta mi pripada rychlejsi a hlavne ma dostatek volne pameti. Jedine co tam nefunguje spravne je Lockscreen (indikace novych sms/mailu/missed calls), ale resi se to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Pro ty co chtějí stahovat a nejde jim to: ht95tll00196
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    panove ohledne oficialni ROM diskutujte prosim zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    Nevím, jestli nepíšu moc se zpožděním... ROM Upgrade RUU_Rhodium_S2_HTC WWE EastEurope_2.07.401.1_Radio_Rhodium_4.49.25.91_Sig ned_Ship jde nahrát zcela bez problémů. Nemám ovšem rád Touch Flow, ale to nejde odinstalovat. Z úvodní obrazovky sice zmizí, ale otravuje v smskách, notifikacích. Notifikace jsou stupidně nepoužitelné, jdou pouze skrýt, ale nejde otevřít zprávu, smazat ji, odpovědět na ni, zavolat na dané číslo... Navíc je práce s smskama mnohem pomalejší, fonty menší. K nově vytvářenému kontaktu nelze psát s diakritikou. Nedostatků je více, ale tyhle jsou pro mne nejpodstatnější.

    Existuje možnost, jak Touch Flow zcela odstranit? Celkově mi totiž tato ROM přijde svižnější než předchozí, nativní Opera povolí 3 okna, je stabilnější a rychlejší.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    1) Tohle je vlakno o ROM Rhodium_AF, nikoliv o oficialni ROM. Priste pokladej svuj dotaz ohledne oficialni ROM prosim jinde.
    2) pokud chces odstranit TouchFlow uplne, tak musis pouzit neoficialni ROM, kde to autor odstranil (doporucuji toto)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    45

    Omlouvám se, už jsem se zorientoval a díky za přesměrování. Holt v tom flashování neležím až po uši každou noc...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Reakcí: 1072
    Poslední příspěvek: 26-06-2010, 19:58
  2. Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-03-2010, 21:00
  3. Ceska ROM pro Touch Pro 2 Rhodium
    Od petross v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 14:30
  4. Proč si (ne)koupit HTC TP2 Rhodium?
    Od Sajmon_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 12-10-2009, 12:06
  5. TF3D Rhodium smsky
    Od Wolfford v sekci Touch Pro
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-10-2009, 00:33