Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 12 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 167

Téma: HP iPAQ hx4700 - to nejlepší od HP

  1. #121
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od Spider
    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Pěkna prezentace vašich mazlíku
    Je to spis jen reklama nez ukazka, taky se neni cemu divit kdyz oni sami tu reklamu vytvorili
    Mno prezentace je většinou jakoby reklama na daný výrobek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Ta presentace je dojemná. Obzvlášť ta část, jak tiskne . Ve skutečnosti je tisk asi jediná bída, kterou se mi nepodařilo nějak uschopnit (teda kromě ne-vkládání příloh do pošty, ale to je jasný bug). Když už vytiskne, tak bez češtiny a většinou i bez grafiky.

    Jinak má pravdu. Ten diaplay :yes: a ta hudba :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    14

    moj prvy prispevok konecne som sa stal aj ja majitelom hx4700 a ako si tak instalujem predosle softiky z 2210, mam s niektorymi problemy. ako priklad uvediem spb pocket plus 2.0, kde mu zjavne vadi nove rozlisenie. viete mi niekto poradit, co s tym, alebo je potrebne cakat az na nove verzie vsetkych SW? vdaka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od gaze kt
    moj prvy prispevok konecne som sa stal aj ja majitelom hx4700 a ako si tak instalujem predosle softiky z 2210, mam s niektorymi problemy. ako priklad uvediem spb pocket plus 2.0, kde mu zjavne vadi nove rozlisenie. viete mi niekto poradit, co s tym, alebo je potrebne cakat az na nove verzie vsetkych SW? vdaka.
    Nová verze PocketPlus (2.1 a 2.2 tuším) VGA umí.
    Upgrade by měl být zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od gaze kt
    ... ako priklad uvediem spb pocket plus 2.0, kde mu zjavne vadi nove rozlisenie.
    ... doporucuji nainstalovat verzi Spb Pocket Plus 2.1, ta funguje na iPAQu 4700 vcelku bez problemu a dokaze se vyporadat i s Real VGA ... Pozor na strankach Spb Software House je k dispozici jiz verze 2.2. Ta mi ale zpusobuje HW reset (dalsi info viz zde); takze to bude chtit tu starsi verzi ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... Pozor na strankach Spb Software House je k dispozici jiz verze 2.2. Ta mi ale zpusobuje HW reset (dalsi info viz zde); takze to bude chtit tu starsi verzi ...
    PavelR.
    Používám ver. 2.2 build 1649 a spokojenost, žádné HW resety se naštěstí nekonají.
    Nepoužívám Real VGA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    14

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od gaze kt
    ... ako priklad uvediem spb pocket plus 2.0, kde mu zjavne vadi nove rozlisenie.
    ... doporucuji nainstalovat verzi Spb Pocket Plus 2.1, ta funguje na iPAQu 4700 vcelku bez problemu a dokaze se vyporadat i s Real VGA ... Pozor na strankach Spb Software House je k dispozici jiz verze 2.2. Ta mi ale zpusobuje HW reset (dalsi info viz zde); takze to bude chtit tu starsi verzi ...

    PavelR.
    to su rychle reakcie. dakujem velmi pekne za radu. uz testujem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    138

    Kde sa da tato hracka kupit v BA a za kolko ??? Zatial viem iba o hpmarket.sk.
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Honzabr
    Můžu potvrdit.Teď se mi podařila instalovat čeština do PI 5.x a marně se snažím nějak odinstalovat v today ten default měřič baterii ,paměti atd(mam koupenej Omega One Batery Pack a nějak jsem na něj zvyklej) a ne a ne se ho zbavit.Až v tomhle někdo poradí jak vyzmizikovat defaultni SW tak budu rád.Počáteční nadšení z instalací poněkud vyprchalo
    Ha, me zmizel sam a nemuzu ho najit ani v registrech natoz v today.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Honzabr
    a marně se snažím nějak odinstalovat v today ten default měřič baterii ,paměti atd(mam koupenej Omega One Batery Pack a nějak jsem na něj zvyklej) a ne a ne se ho zbavit.
    Citace Původně odesláno od kiklhorn
    Ha, me zmizel sam a nemuzu ho najit ani v registrech natoz v today.
    ... no ja nevím, ve svém iPAQu 4700 jsem jen v Start/Settings/záložka Personal/Today/záložka Items/ odtrhl položku TodayPanel a indikátor stavu baterií/paměti od HP byl z Today obrazovky fuč ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    27

    Uvazuji o hp, ale pod jednou podminkou - chci rychly internet. Nabizi se vyuziti meho CDMA modemu od ET, ale jak jsem pochopil, nelze ho k HP pripojit. Ptam se tedy, jake mam moznosti? Chci pda hlavne na net, pres GPRS je to nesmysl - moc pomale, WiFi je jen nekde a navic bych musel pro rychly net podepsat dalsi smlouvu s jinym providerem, coz nehodlam, jelikoz mam uz ten CDMA. Poradte prosim, muzu k nejakemu pda pripojit ten Gtran CDMA modem a mit rzchly net? Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Jakub Šesták
    Nabizi se vyuziti meho CDMA modemu od ET, ale jak jsem pochopil, nelze ho k HP pripojit.
    ... nejenom k HP iPAQ 4700 ale CDMA modem neze pripojit ani k jakemukoli jinemu PDA.

    Ptam se tedy, jake mam moznosti? Chci pda hlavne na net, pres GPRS je to nesmysl - moc pomale, WiFi je jen nekde a navic bych musel pro rychly net podepsat dalsi smlouvu s jinym providerem, coz nehodlam, jelikoz mam uz ten CDMA.
    ... no ja to mam vyreseno tak, ze doma mam chello (s WiFi routerem - tj. muzu i na PDA) a kdyz potebuji byt s iPAQem pripojen nekde mimo pouzivam EDGE, ktere je v teto chvili "nejrychlejsim" mobilnim internetem.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Jakub Šesták
    Uvazuji o hp, ale pod jednou podminkou - chci rychly internet. Nabizi se vyuziti meho CDMA modemu od ET, ale jak jsem pochopil, nelze ho k HP pripojit. Ptam se tedy, jake mam moznosti? Chci pda hlavne na net, pres GPRS je to nesmysl - moc pomale, WiFi je jen nekde a navic bych musel pro rychly net podepsat dalsi smlouvu s jinym providerem, coz nehodlam, jelikoz mam uz ten CDMA. Poradte prosim, muzu k nejakemu pda pripojit ten Gtran CDMA modem a mit rzchly net? Dekuji.
    Udajne to jde, je potreba nejaka "redukce" (Asus) a pomoci WiFi a USB pripojit k cihle. Presne si na to nevzpomenu, ale rikal mi o tom byvaly sefredaktor Mobilu a ja to pak rikal P.Kozovi.
    PS:
    S modemem by to pry nemelo prijit na vic, nez 5 tisic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    27

    Ano, o moznosti pripojeni usb CDMA modemu od ET jsem cetl, dokonce nejaka ceska firma (ted si nevzpomenu) dela firmware do toho WiFi routeru Asus, takze staci koupit a propojit a jede to. Nepochybne pekna vec, do ktere bych pravdepodobne sel, pokud bych poridil ten HP iPAQ hx4700 (zda se mi "nejlepsi" - muj nazor. Ovsem pri pouziti sluzby EDGE, coz pokud se nepletu je technologie GPRS, bych musel platit jeste T-Mobilu. Mohu se zeptat, jakych rychlosti prumerne dosahujete se sluzbou EDGE? Jaky je prumerny ping? Pokud by to bylo uchazejici (na rychle prohlizeni webu) tak bych o tom mozna uvazoval. Dekuji za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... ano jedná se o ASUS WL500b a WL500g. Pro "béčkovou" verzi (ten mám doma) existuje jen beta verze FW pro CDMA (viz zde). Nicméně CDMA v této podobě není mobilní internet spíše je to alternativa k ADSL popř. kabelovému internetu. Sám využívá služeb UPC a WiFi v iPAQu 4700 si s ASUSem rozumí poměrně dobře.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 12 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iPAQ hx4700 buglist
    Od PavelR. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 20:25
  2. iPAQ hx4700 & sw SPB Pocket Plus!
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-10-2004, 12:23
  3. FS PL 720 nebo HP IPAQ hx4700
    Od skautik_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-09-2004, 07:24