Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 12 PrvníPrvní ... 9101112 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 167

Téma: HP iPAQ hx4700 - to nejlepší od HP

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    27

    Ono se není čemu divit, protože se diskutuje pouze o tom, co které PDA nemá a neumí. To co umí se bere tak nějak automaticky.
    No ja si tedy koupim pda, ktere "neco umi", ne naopak. A to ze se berou automaticky urcite standardy mi prijde jako samozrejme. Ovsem vzdy zalezi na osobnich preferencich konkretniho uzivatele, me osobne by absence usb host sice pomerne dost mrzela, casto pouzivam flash disky, ale kvuli tomu si nebudu kupovat jine pda, ktere je celkove mene vydarene nez hp hx 4700.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Ani nejsem překvapen, že se opět někdo našel, kdo vytrhne jednu větu z celého kontextu a pak k tomu napíše hovadinu. Přečtěte si to prosím ještě jednou a jestli ani potom nepochopíte význam toho co jsem napsal, tak potom je to na lékaře. To je snad v poslední době nějaká moderna, takto psát. prosím zůstanme normální.
    MilanO
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Citace Původně odesláno od MilanO
    .... Já jsem třeba velmi spokojen s touchpadem....
    Tak to já zase považuji touchpad za jednu z mála vad na kráse tohoto jinak squelého zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    ... Až bude více času zkusím zjistit jakou modulaci bluetooth skutečně používá a výše uvedené informace doplnit.
    ... ještě k EDGE a 115 kbps omezení mezi PDA a mobilním telefonem. Napsal jsem přímo do Widcommu, aby mi napsali jak to je. Sdílní sice moc nebyli, nicméně potvrdili, že jediný omezující faktor při komunikaci mezi PDA a EDGE telefonem přes DUN profil je rychlost bluetooth - tj. 721 kbps, což pro EDGE více než postačuje ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    134

    skoda, chcel som si kupit hx4700 ale nema to usb host.

    Splna skoro vsetko co potrebujem:
    4" display
    VGA
    cpu nad 500 MHz
    min 128 MB pamate
    Irda, BT, WiFi
    slot na SD
    3,5 mm jack

    len to USB host chyba.

    Ked budete vediet o takom zariadeni tak mi dajte vediet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od neoxo
    skoda, chcel som si kupit hx4700 ale nema to usb host.

    Splna skoro vsetko co potrebujem:
    4" display
    VGA
    cpu nad 500 MHz
    min 128 MB pamate
    Irda, BT, WiFi
    slot na SD
    3,5 mm jack

    len to USB host chyba.

    Ked budete vediet o takom zariadeni tak mi dajte vediet.
    Tvoje kritériá spĺňa Asus MyPal 730W.

    Inak, iPaq 4700 nemá 128 MB RAM, iba 64. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Asus ma 4" VGA displej? :O
    2. K cemu USB host?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    To je velká sranda. "hrušky s hruškama a holky s holkama"
    MilanO
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    1. Asus ma 4" VGA displej? :O
    2. K cemu USB host?
    1. To je pravda, iba 3,7". 4" má naozaj len 4700.
    2. No v poslednej dobe vidím n použití ... Inak, divím sa, že ešte žiaden výrobca neprišiel na trh s USB-host CF alebo SD kartou. Podľa mňa by v tom nemal byť problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    1. Asus ma 4" VGA displej? :O
    2. K cemu USB host?
    1. To je pravda, iba 3,7". 4" má naozaj len 4700.
    2. No v poslednej dobe vidím n použití ... Inak, divím sa, že ešte žiaden výrobca neprišiel na trh s USB-host CF alebo SD kartou. Podľa mňa by v tom nemal byť problém.
    1. To me vadi spis jen 64 RAM (HP Hx4700 i Dell Axim 50 V). Zajimave je, ze Hx ma vetsi plochu displeje nez Lux a pri stejnem poctu bodu je vysledek propastne lepsi pro Hx. Pritom by to melo byt obracene. Kde soudruzi z FSC udelali chybu?
    2. N vyuziti ano. Ale k cemu a proc? Me to prijde uuuuplne zbytecne. Tobe treba ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od peter.nr
    Inak, divím sa, že ešte žiaden výrobca neprišiel na trh s USB-host CF alebo SD kartou. Podľa mňa by v tom nemal byť problém.
    ... problém v tom žádný není neboť hned několik výrobců podobné příslušenství nabízí (zde, zde, zde atd.)

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    27

    Tak jsem se take stal stastnym majitelem 4700 a prvni co jsem zkousel rozchodit pripojeni k netu pres wifi. Chci, aby se pda pripojilo prostrednictvim wifi na notebook (s wifi kartou), ktery by poskytl internetove spojeni, konkr. pres usb CDMA modem. Na notebooku jsem povolil v nastaveni firewallu "umoznit ostatnim uziv. pipojeni k internetu prostrednictvim bezdrat. site" a zprovoznil jsem wifi spojeni s pda: ad-hoc, bez sifrovani, open. Signal super, jen mi pda nechce "vlizt" na net. Nevite nekdo jak na to? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od Jakub Šesták
    Chci, aby se pda pripojilo prostrednictvim wifi na notebook (s wifi kartou), ktery by poskytl internetove spojeni, konkr. pres usb CDMA modem. Na notebooku jsem povolil v nastaveni firewallu "umoznit ostatnim uziv. pipojeni k internetu prostrednictvim bezdrat. site" a zprovoznil jsem wifi spojeni s pda: ad-hoc, bez sifrovani, open. Signal super, jen mi pda nechce "vlizt" na net. Nevite nekdo jak na to? Diky.
    Myslím, že na net se připojíš přes ActiveSync. Jak nastavit synchronizaci přes WiFi najdeš třeba tady. V ActiveSync je potřeba povolit připojení PDA k netu. Je to v NASTAVENÍ.
    Přes AdHoc jsem to sice nezkoušel, ale asi ti to nepůjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    27

    Synchronizaci jsem pres wifi rozbehl, ale na net s ipaqem nemuzu. Skousel jsem podle toho postupu zadat do kolonky WINS IP adresu notebooku, ale nic. Mam CDMA modem od Eurotelu, notebook ma jen jeden usb port. Pokud pripojim ipaq pres usb kolebku a zadam v Exploreru adresu, na pc se objevi pozadavek na pripojeni k netu (ten cdma modem), ale jelikoz mam jen jeden usb port, nemuzu mi pripojeny i ten modem (ano, jdu si koupit usb hub Ale to mi stejne neresi muj problem - nejde se pripojit k netu na pc pres wifi. Na CZFree jsem se venku pripojil na tech sdilenych 64Kbps, ale doma to s tim pc nejde. Neni mozne hledat problem v tom, ze Eurotel praklada IP adresy pomoci NAT, a tudiz nejde sdilet toto pripojeni na vice pocitacich bez specialniho routeru? Mate nekdo nejaky napad? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    192

    Myslím,že máš smůlu (jako já).U CDMA to objektivně takto propojit nejde.CDMA se zasekne.Musel jsem to řešit AP ASUS 500G s úpravou firmware. A teprve přes něj připojíš síť na CDMA bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 12 PrvníPrvní ... 9101112 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iPAQ hx4700 buglist
    Od PavelR. v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-11-2004, 20:25
  2. iPAQ hx4700 & sw SPB Pocket Plus!
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-10-2004, 12:23
  3. FS PL 720 nebo HP IPAQ hx4700
    Od skautik_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 08-09-2004, 07:24