Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 58

Téma: Rhodium (HTC Touch Pro2) - čeština na HW klávesnici

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    to Hodo65

    Mozna nekde delam chybu, ale treba v zadavani udalosti do Kalendare mi cestina pres HW klavesnici nefunguje.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem to teď zkoušel, při zadání nové události do kalendáře diakritika na integrované klávesnici normálně funguje tím způsobem, že přidržíš klávesu a následně vybereš písmeno s diakritikou, tzn. naprosto stejně, jako na softwarové klávesnici. Netuším, kde by moh bejt u tebe zakopanej pes.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    Tak jsem se v tom drobet povrtal, a zjistil jsem, ze jsem mel klavesnici nastavenou na UPLNA QWERTY.

    Tak jsem ji prenastavil na INTERWRITE KEYBOARD, a uz jdou zadavat cesky znaky i na HW klavesnici.
    Jenze to ma mensi hacek Ve Wordu a Excelu jsem se naucil vybirat pismenko s diakritikou dlouhym stiskem na HW klavesnici a tuknutim do displeje. Ale v KALENDARI si takhle prepisu vsechno, co jsem v ty kolonce napsal, tim jednim pismenem. Nastesti volba sipkou a enterem funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    A proč nepoužíváte postup popsaný v úvodu tohoto vlákna? Vaše problémy by zřejmě neexistovaly.
    Je nutné na HW klávesnici něco držet a pak ještě ťukat na obrazovku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Díky Termitere a Japao.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    30

    Kde se vypíná napovídání slov při psaní přes HW klávesnici? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Na HW klavesnici Fn+space a v ponuke dat ABC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    30

    Diky. mohlo mne to dojit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    3

    Nedá se nějakým způsobem podobně předefinovat předinstalovaná softwarová klávesnička? Používám Full QWERTY a kdyby šly znaky, které se zobrazují při delším stisku, přeřadit jinak (aby byly české na začátku), tak by to bylo skvělé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim, mam TP2 bez nainstalovane cestiny (pri prvnim startu jsem vybral anglictinu). Rád bych ale psal české znaky, a to především na externí klávesnici. Mám ale na mysli psaní bez nějaký Fn nebo klikání na display. Normálně mít diakritiku místo čísel tak, jak je to na normální PC klávesnici. Pomůže mi Sunnysoft Keyboard? Kdyby ano, tak za něj ty 300 klidně dám. Celé zařízení počeštěné mít nechci a vypadá to, že u lokalizace, která je v ROM se nedá samostatně vypnout počeštění systému, což u instalované lokalizace, kterou jsem měl na ipaq 214 šlo. Každopádně vyzkouším trial, ale chci se zeptat na Váš názor nebo zkušenosti, jak tohle vyřešit.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    147

    Bohužel čeština na horní sadě kláves není. Navíc by se musel vyřešit problém přidávání háčků a čárek jako třeba ť, ď, ó a podobně.
    SS nepomůže. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tak to skutečně nechápu. Starší verze interwrite (tuším 9.5) na ipaqu to normálně podporovala. Psal jsem na externí klávesnici vesele s diakritikou
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    23

    Dobry den,

    mam tp2 z ameriky a chtel bych pouzivat XT9 CZ. Je moznost ji nekde stahnout a doinstalovat? nasel jsem nejake verze XT9, ale nefunguje to. Je to legalni a nebo je ceska verze pouze soucasti lokalizace? Diky za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od quentin1
    Taky se přimlouvám za návod jak si sám upravit to rozvržení klávesnice! Uděla jsem pár pokusů a přestalo mi tlačítko FN fungovat úplně(
    Pořídil jsem si dnes TP2, i když jsem si četl podrobnou recenzi na tomto serveru a o problémech s klávesnici jsem věděl. V minulosti používal TyTNII kde bylo jednak tlačítko OK a též 2 "hardwarová" tlačítka simulijící "stisknutí" příslušných kontextových volbeb na GUI. Obé mi velmi chybí, nejvíce dělám s poštou/outlookem, kde bych potřeboval mít OK a možnost zvolit SEND.
    Jinak jsme zkoušel to co fungovalo pod TyTN, zde funguje částečně též, nevím zda o tom všichni vědí a tak přikládám, zrychluje to práci -
    při umístění v mailu, přidržet
    FN+D zmaže zprávu (tlačítko Del na tomto modelu umožní zprávu smazat jen v seznamu zpráv (inbox)
    FN+R Repla, FN+A ReplyAll, FN+O Forward
    FB+H zobrazí seznam těchto shorcuts, funguje ale jen na zprávě typu pozvánka z kalendáře neb v mailové zprávě je toto středník (ne vše však funguje, je to zde zjevně jako nějaký pozůstatek)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    19

    ... drzý nápad... na Palmovi jsem si zvykl na psaní diakritiky dvouklikem... bylo to velmi ergonomické, příjemné. umožňuje to i tento přístup?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ceska ROM pro Touch Pro 2 Rhodium
    Od petross v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 14:30
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 16:10
  3. Rucne spustanie Touch Flo 3D v Touch Pro2
    Od Bobob v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-06-2009, 22:40