48. pravidelný pražský sraz ce4you :: Praha, 21. února 2009, SteakBar Levandule
Začátkem každého měsíce zakládám nové vlákno s pozvánkou k dalšímu pražskému srazu ce4you a ani tento měsíc není výjímkou. I když tentokráte jsem málem zapomněl.
Dovoluji si vás pozvat na další setkání všech příznivců mobilních zařízení a ce4you, tj na 48. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 21. února 2009 na tradičním místě a v tradiční dobu (viz link), tedy SteakBar Levandule, Staromlýnská 493/3, Praha 9 - Vysočany, tel: 777 336 772, GPS: Loc: 50°6'32.517"N, 14°29'54.329"E od 14 do 22 hodin. Pokud chcete něco odborného či poradit, raději přijďte do 17. hodiny a samozřejmě to napište o tom do příslušného vlákna. Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2009) srazu najdete v v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Dovoluji si vás pozvat na další setkání všech příznivců mobilních zařízení a ce4you, tj na 48. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 21. února 2009 na tradičním místě a v tradiční dobu (viz link), tedy SteakBar Levandule, Staromlýnská 493/3, Praha 9 - Vysočany, tel: 777 336 772, GPS: Loc: 50°6'32.517"N, 14°29'54.329"E od 14 do 22 hodin. Pokud chcete něco odborného či poradit, raději přijďte do 17. hodiny a samozřejmě to napište o tom do příslušného vlákna. Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2009) srazu najdete v v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
[quote=Zdenek Malinsky] I když tentokráte jsem málem zapomněl.[/quote] Jak můžeš zapomenout na pravidelné testování infraportů... :O Pokud mi do toho nevleze něco jiného, tak samozřejmě dorazím :) (Napsala bych "dorazíme", ale o Krabičkově účasti beztak nikdo nepochybuje, tak to není třeba :D )
[quote=Velvet] o Krabičkově účasti beztak nikdo nepochybuje, tak to není třeba :D )
[/quote]A tak to mohla byt krasna sobota.
[/quote]A tak to mohla byt krasna sobota.
Presne tak, dorazim taky, abych mel pripadne uslintane pany prochazejici krizi stredniho veku pod dohledem.:D
Raphael je už docela stará piksla, nad tím nikdo slintat nebude, neboj. ;)
Mám prosbu - pokud někdo ví, že na sraz dorazí a má nějaká novější BT sluchátka, mohl by je na sraz vzít?
Vedl jsem teď v jednom vláknu na toto téma debatu a chtěl bych si něco ověřit. Díky
Mám prosbu - pokud někdo ví, že na sraz dorazí a má nějaká novější BT sluchátka, mohl by je na sraz vzít?
Vedl jsem teď v jednom vláknu na toto téma debatu a chtěl bych si něco ověřit. Díky
taky dorazime a tentokrat snad na dyl. konecne si budu zase pripadat, ze k vam vsem patrim Na 100%, mam po dlooouhe dobe WM ;-)
Nazdar lidi, zajímá mě, jestli bude na srazu někdo, kdo používá TomTom 7.915.9196 s mapou 8.15 ( 2096 ). Jinak rád přijdu na žebírka a pro nějaký ten rozum. Podle důležitosti vlastně naopak.
Přesunuto ze zbytečně založeného tématu. Příště, prosím, více pozornosti. Díky admin
Přesunuto ze zbytečně založeného tématu. Příště, prosím, více pozornosti. Díky admin
pokud me sniih nesezere, tak skocim do auta a dorazim from spindle mlejne, klasika nak kolem ty 6ky :) pak pokec, due palacinka a go home? mno se uvidii jeste :))
No tak kdyz prijde Matrad na ty palacinky,tak to si je dam take ;) sebou budu mit tradicne Touch HD,netradicne Xperii a mininotebook Lenovo S10e a nebudu mit Shifta ani Qosmio(Ivan mu rika Gismo) :D