HTC Touch HD - 8 GB paměťová karta v balení?
Zdravim vas. Ked som si kupil touch HD, tak som v krabici nikde nenasiel sd kartu. Kedze som niekde v diskusiach cital,ze by mala byt 8GB karta sucastou balenia,tak ma zaujima ako ste na tom vy.
No musim prehladat poriadne krabicu.
Je mozne ze to zalezi na predajcovy ci tam tu kartu pribali,alebo by tam malo byt origo?
Je mozne ze to zalezi na predajcovy ci tam tu kartu pribali,alebo by tam malo byt origo?
na itonline.sk som pozeral a tam je v baleni ta karta. Problem je, ze na tej stranke kde si to kupoval nie je ani popisane co vsetko obsahuje balenie.
Za chvilu idem domov,tak este raz kukne ci ju tam niekde nemam. Ked nie, zajtra rano im volam co s tym.
No zabalene to je original v plastovej krabicke v akej byvaju mikro SD karty, je tam aj miesto pre adapter na SD, ale je to pochopitelne dodavane bez adapteru, ja som tam mal 8GB sandisk, kupovane v AGEMe, takze karta by tam podla mna mala byt, jedine, ze by bol sikovny predajca, alebo niekto, komu to slo cez ruky pred tebou.
hele, tak mala, ze bys ji nenasel ani po nekolikatem peclivem prohlidnuti krabice, ta karta opravdu neni.. :-( proste te asi "ojebali", to se bohuzel stava vsude..
jinak HD je podle me dodavany s kartou z toho duvodu, aby konkuroval iphonu, kterej ma interni pamet. tady to vyrobce resi dodanim karty, takze pochybuju, ze by do nekterejch zemi dodaval pristroje bez karty
jinak HD je podle me dodavany s kartou z toho duvodu, aby konkuroval iphonu, kterej ma interni pamet. tady to vyrobce resi dodanim karty, takze pochybuju, ze by do nekterejch zemi dodaval pristroje bez karty
zajtra im to natrem. Dufam,ze sa dohodneme slusne,za taku chybu(ojeb,lebo ta karta sama od seba nevypadne z krabice) budem pitat 16GB kartu. Ked nie,tak im spravim peknu recenziu na svojom webe.
me to prislo take divne, ze by se HD dodavalo na slovensku v jinem baleni nez u nas, ale nic neni nemozne :)
tady to ale spise opravdu vypada, ze to tam kluci nejak osulili, tak hodne stesti at se k ni dostanes...
tady to ale spise opravdu vypada, ze to tam kluci nejak osulili, tak hodne stesti at se k ni dostanes...
porusim pravidla..
TY VOLE ja ti to zavidim! :-)
nicmene je to fajn, ze jsi takhle dopad.. znam u nas hodne obchodu, kde by s tebou pekne vymetli.
TY VOLE ja ti to zavidim! :-)
nicmene je to fajn, ze jsi takhle dopad.. znam u nas hodne obchodu, kde by s tebou pekne vymetli.
Tak to taky koukám, ale není nic lepšího než takováhle reklama. Nejsou blbí,těch pár korun rozdílu při nákupu se jim takhle mnohokrát vrátí. Povědomí o serioznosti je k nezaplacení.
Ja ich chapem.Sam mam e-shop a viem ,ze sa niekedy v zhone stane,ze poslem iny produkt nez je objednany(no nastastie sa to stane tak raz za pol roka) a potom samozrejme,ze tovar vymenim,uhradim postovne+dpribalim nejaku kompenzaciu za nedorozumenie.
TMSK, tak to je dost neuveritelne. Vazne som necakal, ze sa ti nieco podobne podari. Gratulujem a prajem vela stastia pri vyuzivani noveho phonu aj s novou kartou.:)
je to v psychologickom jednani. Ked napises aj zlemu obchodnikovy vetu " Dobry den, som vas velmi spokojny zakaznik a zvazujem dalsie nakupy u vas,lebo ste najrychlejsi s dodavkou tovaru a aj sluzbami. Len vas chcem upozornit na chybu,ktoru ste vy asi nezavinili,ale nejakym sposobom ste mi nedodali 8gb kartu k mobilu....bla,bla"
tak to potom jeho ego prudko vyleti hore a je ochotny pre teba urobit cokolvek:)
tak to potom jeho ego prudko vyleti hore a je ochotny pre teba urobit cokolvek:)
Standartně by měla být v balení.
Jenou jsem kupoval myš k pc stala něco málo přes 1800 CZK. Kámoš si kupoval stejnou. Došli jsme domů myš rozbalili a on k ní neměl vyměnitelný závaží a já jo. Druhej den jsme tam šli, oni rozbalili další 4 myši a ve třech závaží vůbec nebylo. Tzn. i výrobce se může seknout a může jít třeba nějaká sérka špatná.
Já bych reklamoval. Přeji hodně štěstí :)
Nadruhou stranu si stejně koupíš rychlejší než class 2 :)
Jenou jsem kupoval myš k pc stala něco málo přes 1800 CZK. Kámoš si kupoval stejnou. Došli jsme domů myš rozbalili a on k ní neměl vyměnitelný závaží a já jo. Druhej den jsme tam šli, oni rozbalili další 4 myši a ve třech závaží vůbec nebylo. Tzn. i výrobce se může seknout a může jít třeba nějaká sérka špatná.
Já bych reklamoval. Přeji hodně štěstí :)
Nadruhou stranu si stejně koupíš rychlejší než class 2 :)
já jsem měl v balení kartu Transflash class6 (8GB) a byla už vložená ve slotu v přístroji takže co kus to klidně jinej obsah balení ... ani bych se tomu nedivil
to bych spíš řekl že už byl rozbalenej dřív než pře dtebou a někdo to zkoušel a zapomenul ji tam ...
už jsem pár telefonů kupoval a nikdy to tak nebylo ... kde jsi ho kupoval? a měl jsi tam ješte nerozdělanou plombu?
Jinak buď rád za class6 :)
už jsem pár telefonů kupoval a nikdy to tak nebylo ... kde jsi ho kupoval? a měl jsi tam ješte nerozdělanou plombu?
Jinak buď rád za class6 :)
jestli plombou myslíš nálepku tak co si dobře pamatuju tak ji přeřízl prodavač přede mnou. každopádně doinstalaci a konfiguraci jsem prováděl hned v prodejně takže pochybuju, že by balení někdo rozbaloval natož HDčko spouštěl. koupil jsem ho v liberci v maxmobilu.
Ja osobne jsem koupil telefon v CZ verzi pres distribuci (agora), mel sem ho druhy den od uvedeni ceske verze do distribuce a kartu sem mel take jiz vlozenou ve slotu zatimco v baleni jen prazdne pouzdro (krabicku bez adapteru). Telefon sem si vybaloval sam a plomba na krabici byla v poradku a telefon byl v surovem stavu, musel sem doinstalovat windows a vse ostatni donastavit sam po zapnuti. Tezko rict proc je to jednou tam a podruhe tam ci neni vubec. Ja sem kazdopadne nadmiru spokojen a esli to nekdo rozdelal nebo ne je mi ukradene, hlavne ze to funguje :)
to ano, ale já jsem podle informací z fóra očekával paměťovku class2 a mam class6 což v mém případě potěší, ale když výrobce na paměťovku zapomene jak si na fóru již někdo stěžoval to je potom problém ...
Tak se taky připojuji, v balení sem měl také pamětovou kartu class 6.Nikdo předemnou balení neotvíral.Kupováno v Alze
Já bych to s tím rozbalením nehrotil. Spousta prodejců před odesláním či prodáním zákaznikovi přístroj rozbalí, zkontroluje, zapne/vypne.
Gratuluji ke Class 6, pokud balení nikdo neotevíral a nálepku sis přeřízl, tak je to milé překvapení. Možná, že je to jiná (mladší) várka, kde jsou Class 6.
Gratuluji ke Class 6, pokud balení nikdo neotevíral a nálepku sis přeřízl, tak je to milé překvapení. Možná, že je to jiná (mladší) várka, kde jsou Class 6.
Tak mi to nedalo a zabrousil sem pod kryt a jak jiz sem psal mel sem kartu strcenou jiz v telefonu a je to take class 6 od Transcend :P Tak mozna ti co ji meli vlozenou uz pred rozbalenim, tak jako ja, jsou ti stastnejsi s rychlejsi kartou :)
Na druhou stranu, kdyz dam kopirovat par filmu apod v klasickem divx do telefonu tak to stejne leze jako snek (i s "hotfixem"), tak nemusite az tak litovat :)
Na druhou stranu, kdyz dam kopirovat par filmu apod v klasickem divx do telefonu tak to stejne leze jako snek (i s "hotfixem"), tak nemusite az tak litovat :)