nové ROM pro Portégé G900
Zdravím všechny (či spíše těch pár:) ) majitelů komunikátoru G900...
K názvu threadu není co dodat, trochu mi přijde že tu něco takového chybí, třeba pro človeka, který není tolik zběhlý v angličtině, případně neví kde hledat a ztrácí tak možnost svou G900 flashnout, a že je to opravdu potřeba, pač s origo ROM je to líná, téměř nepoužitelná cihla:yes: :D
Většinu ROMek co jsem měl v zařízení pochází ze zahr., dnes již zaniklého/převzatého serveru www.myg900.com, dnes pod taktovkou www.portegeclub.com
--------------------------------------------------------------
Nyní se objevila velmi kvalitní, a zatím nejrychlejší ROM co jsem na g900 viděl :-D Je dostupná ve verzi v Manillou 2D i bez, jsou to prostě šikulové:yes:
G900 Wm6.1 C:20757 B:20757 WWE + Manila2D sinancetinkaya
Xip 20757 ,Build 20757 (z Touch HD ROMky)
Manila2D
ArcSoft 5.0.43.51
HTC EnlargeMenu
HTC PhonePad VGA
Live Messenger Mobile
VModeSwitch+ ForceHiRes
S2V
MoBlue
RemoteDesktopMobile
SqlCeMobile
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste], Storage:34.86 mb ram:79 mb
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste], Storage:32 mb ram:58 mb
ORIGO SITE ZDE
Osobně využívám Manilla verzi spolu s programem SecondToday, namapovaným na contact klavesu, tam Pocket plus 4 a SBP Diary a naprostá dokonalost, vřele doporučuji :yes:
K názvu threadu není co dodat, trochu mi přijde že tu něco takového chybí, třeba pro človeka, který není tolik zběhlý v angličtině, případně neví kde hledat a ztrácí tak možnost svou G900 flashnout, a že je to opravdu potřeba, pač s origo ROM je to líná, téměř nepoužitelná cihla:yes: :D
Většinu ROMek co jsem měl v zařízení pochází ze zahr., dnes již zaniklého/převzatého serveru www.myg900.com, dnes pod taktovkou www.portegeclub.com
--------------------------------------------------------------
Nyní se objevila velmi kvalitní, a zatím nejrychlejší ROM co jsem na g900 viděl :-D Je dostupná ve verzi v Manillou 2D i bez, jsou to prostě šikulové:yes:
G900 Wm6.1 C:20757 B:20757 WWE + Manila2D sinancetinkaya
Xip 20757 ,Build 20757 (z Touch HD ROMky)
Manila2D
ArcSoft 5.0.43.51
HTC EnlargeMenu
HTC PhonePad VGA
Live Messenger Mobile
VModeSwitch+ ForceHiRes
S2V
MoBlue
RemoteDesktopMobile
SqlCeMobile
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste], Storage:34.86 mb ram:79 mb
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste], Storage:32 mb ram:58 mb
ORIGO SITE ZDE
Osobně využívám Manilla verzi spolu s programem SecondToday, namapovaným na contact klavesu, tam Pocket plus 4 a SBP Diary a naprostá dokonalost, vřele doporučuji :yes:
Gratulace:) Už stahuju, flashnu a jdu testovat :)
Jen upozornuji že hned při prvním startu vyhodím defaultní IPM driver za ShKoderův;)
Jen upozornuji že hned při prvním startu vyhodím defaultní IPM driver za ShKoderův;)
Jinak první poznatky - Opera 9.5 funguje ( mam pocit ze v te predchozi beta mi to vyhodilo nejakou chybu :( ), nepodarilo ze mi tam hodit Shkoder ipm (mozna to chce jen lepsi import reg. - stacil jsem tam hodit jen nejakej strarej prg. , ale zas na druhou stranu se to tvarilo zue je vse ok, tak nevím), jinak i bez SHkoderu jede docela svizne (otazkou je co se bude dít az se tam toho nasype víc;) ) a všechna základní customizace co jsem provádel byla v poho...Dalsí vec, TouchFlo je deaktivované?(Myslím to integrované, nekdo psal ze je to soucasti buildu od 755 ci co) Tj, Nějak mi listování prstem nefunguje...
PS To jiny DPI je zajimavy :) Jen je desný nezvyk mit zas mrňavá kontextová menu:( Tj, hned jsem tam hodil fingermenu..
PS To jiny DPI je zajimavy :) Jen je desný nezvyk mit zas mrňavá kontextová menu:( Tj, hned jsem tam hodil fingermenu..
Shkodera nějak musím ještě vyladit, mám to v TODO
Scrolování a velké menu jsou schválně deaktivované, ale není problém je zapnout:
menu: HKLM\System\GWE\Menu\PopFnt, Ht = "1000"
Touch: HKCU\ControlPanel\Gestures\Touch, Disabled = "0"
Scrolování a velké menu jsou schválně deaktivované, ale není problém je zapnout:
menu: HKLM\System\GWE\Menu\PopFnt, Ht = "1000"
Touch: HKCU\ControlPanel\Gestures\Touch, Disabled = "0"
Výborně :) Muj test s přehráváním přes A2DP dopadl na výbornou :D Skvělá práce, díky moc :)
Jinak na nějaký jiný problém jsem zatim nenarazil, ty reg. tweaky pomohly, jen menu jsem nastavil na 1200, je to teď jak na HDčku :)
Teď jsem do toho narouboval Manilu 2D, ale bohužel pokud není "zavařená" do ROMky, tak to vezme 25mb storage, čili tato varianta nepoužitelná :(
Ale až se ti podaří udelat ten ShKoder a pokud tedy vydáš verzi s Manilou, aspoň u mě to bude ROMka "the BEST OF" :D :D :D
Jinak na nějaký jiný problém jsem zatim nenarazil, ty reg. tweaky pomohly, jen menu jsem nastavil na 1200, je to teď jak na HDčku :)
Teď jsem do toho narouboval Manilu 2D, ale bohužel pokud není "zavařená" do ROMky, tak to vezme 25mb storage, čili tato varianta nepoužitelná :(
Ale až se ti podaří udelat ten ShKoder a pokud tedy vydáš verzi s Manilou, aspoň u mě to bude ROMka "the BEST OF" :D :D :D
Tak, ShKoder už funguje :)
Z nějakého důvodu se mi neimportoval .reg soubor., tj je potŘeba nahrád do Windows soubor pxa27x_ipm5.dll, pod Windows\startup\ soubor loadipm.exe a upravit registr HKLM\Drivers\buildin\ipm, zde string "DLL" a vepsat hodnotu "pxa27x_ipm5.dll" :)
A pak jen holahej Xcpuscallar :)
Z nějakého důvodu se mi neimportoval .reg soubor., tj je potŘeba nahrád do Windows soubor pxa27x_ipm5.dll, pod Windows\startup\ soubor loadipm.exe a upravit registr HKLM\Drivers\buildin\ipm, zde string "DLL" a vepsat hodnotu "pxa27x_ipm5.dll" :)
A pak jen holahej Xcpuscallar :)
Zdravicko panove, na sve g900 mam stale ROM 20748, ale potykam se s takovymy bugy, ze premyslim o teto novince :yes: .
Jak se po pul mesici chova ta ROM, vse ok, nebo mam ocekavat nejake upravy po flashovani ?
Zdar a silu.
Jak se po pul mesici chova ta ROM, vse ok, nebo mam ocekavat nejake upravy po flashovani ?
Zdar a silu.
Zdravim :) No jak se chová nevím, měl jsem ji v zařízení jen pár dní, ale behala v poho, pak jsem ve vrhnul do vlastní ROMky= je to WM 6.5b , ale beha vice nez dostatecne;) Jestli by te zaujala se podívej sem ;)
pokud by ti postačila moje WM6.1, tak počkej pár dní, jelikož vydám finální verzi, avšak pokud si fanoušek WM6.5, tak doporučuji Nesliho ROMku
AllmostOfficial 1.0 vydána, více zde
Zdravím. mám možnost koupit jednu tuhle toshibu, ale nejde z ničeho nic zapnout. Nemohlo by to být jen vadným fw? Případně mi poradte jak se dostat do nějakého servisního menu. Děkuji vám za rady.