Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 80 z 92 PrvníPrvní ... 3070787980818290 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,186 až 1,200 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #1186
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    31

    Tak jsem si taky nainstaloval verzi TF a maka paradne, opravdu se povedlo :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1187
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ahoj, tak po nějakém čase jsem se pustil zase do práce.
    A venku je Glide edice, zatím jen v testovací verzi.

    Také tato verze je již náročnější na pamět, takže nemohu doporučit na běžnou práci pro 64ky.
    Protože Glide nebyl originálně zkonstruován pro 64ové stroje.
    I když je spustitelná i na 64mb a jede velmi svižně. A když už na 64ách, tak si zavírejte programy.

    Zatím známá chyba je, že se čas neaktualizuje po připojení s AS.
    Dále bych potřeboval otestovat "omezovač hlasitosti headsetu", jelikož sluchadla vůbec nepoužívám.
    Všechny detaily a link na první straně.

    PS : nemám momentálně příliš času, tak mějte slitování.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1188
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Bezva:yes: Zítra to tam zkusím hodit

    Jinak neště nějaky změny od posledně, když už na ty Glide budeš pracovat. Vyměn tam ten javaemulátor. (Ten co tam ted je vydrzí funkční tak tyden)

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1189
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Co zítra... dneska, jdu na to... jen doufám, že stihnu alespoň do rána tam nahodit IGO, jinak jsem v prd.......
    Pitka, seš "Frajer a největší kapacita". nevím, jestli těma sluchadlama, co jsi psal myslíš taky obyč. BT Handsfree, které používám. Podám zprávu.
    Zatím moc díky a jdu na to. Kdybych se neozval tak to ASUS nerozchodil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1190
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak moje první hrátky s Glidem by Pitka...
    Po půlnočním flashnutí, jsem jen doufal, že ráno budu schopen volat z uložených kontaktů a navigovat dle IGO.
    Ano, vše po importu kontaktů ze zálohy SPB v pořádku (Obnovou jsem obnovil pouze dokumenty a kontaky)
    Vše funkční.
    K samotnému Glidu... ještě jsem to naživo neviděl, takže co jsem si hodně přizpůsobil TouchFLO, je tady zase něco jiného
    ale to je v pohodě. Změna je život.
    Je to, jak píše Pitka, velmi svižné, rychlé a bezproblémové. Nemám ještě vše prolezeno a prozkoumáno, ale píšeu něco teď,
    protože pak by tohp bylo zase moc.
    Celkový dojem z BETA verze - jsem nadšen . Pěkné, zajímavé, rychlé, intuitivní a hlavně, NIKDO nemá Glide na P535 jen my tady.

    K softare výbavě...
    Nevím co je v originální ROM s glidem, ale UrTime by tam nemusel být vůbec.
    Proč je Theme šedé na zeleném podkladu?
    Formát času? (Am - PM)
    Shlaunch - Nejde spustit "Správce úloh", jak normálně ukončit Shlaunch?
    Přímo z Glide jde spustit EziMusic, proč ne taky EziPhoto
    Jak normálně ukončit EziMusic?

    Super je v Glide MultiHome, vypadá to moc pěkně a zajímavě, jen mě mrzí, že v každém tom jiném Houmu,
    nejsou stejné funkce, což bych asi nakonec chápal, ale chcybí mi (je to jedno v kterém) aby byly
    dostupné modely jako Čas, kalendář, EziMusic, EziPhoto, SMS (zprávy), počasí.
    Vždy tam jedna věc chybí. A taky jestli jde nastavit nebo upravit v OS to, že když aktivuji MultiHome "WorldClock - Zaměstnání"
    tak kalendář, který tam je mi ukazuje události minimálně týden dopředu, což je super a v defaultu mi to moc chybělo.
    V MultiHome ostatní - je ale kalendář vždy jen na pár dnů dopředu (2-3 dny) a to je na nic.

    Co se týče Omezovače hlasitosti... moc nevím k čemu je to dobré. Jestli to má teda fungovat i na standardním BT Handsfree.
    Pokud připojím BT Handsrfee, na kterých je i volume, které si můžu regulovat přímo na uchu. Samotný program ale nijak nereagoval, resp.
    pokud jsem hodnotu nastavíl na menší než -3 tak zvuk z BT handsf. úplně zaniknul (je slyšet pouze zvuk v pda)
    a zase byl slyšet až když bylo nastavení -4 a více,
    ale po celé dráze toho posuvníku od hodnoty -4 a výše byl zvuk i v BT handsf. a nijak se hlasitost neměnila

    Zatím vše, jdu dělat HW reset, protože jsem tam zase nacpal všechno možné
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1191
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Tomsoft :
    ty seš rychlííík :

    1. proč šedé téma : to je docela jedno jaké téma, vždyt´si můžeš měnit tématka ve správci motivů nebo v dnes
    A hlavně tento systém je tak trochu vymyšlen pro jednodušší nastavování at´už svých (třeba fotek jako témat atd ) či jiných 3rd party témat.
    Osobně se mi to líbilo, jelikož bary jsou stejné barvy jako hodiny.
    2. zavírání EZ aplikací : vždy přes X, tedy tlačítko OK
    3. formát času AM,PM : takto bylo vyvinuto, nelze jen tak upravit
    4. správce úloh : v ROM není použitý standardní, ale FDC TM. A nalinkováno je to bohužel na originál. Možná by šlo upravit.
    5. spouštění EziPhoto : takto bylo navrženo originál:O Taky se mi to osobně nezdá, ale chce to křičet do Asus engineeringu
    Jinak EZPhoto lze použít na foto xichtů nebo čehokoliv do kontaktů (do ATL)
    6. funkce v homu : jj, ale takto to bohužel funguje i v originálu.
    7. UrTime je originál
    Je to jejich první (Asusu) takováto aplikace, tak uvidíme jak to posunou dále.

    Ten omezovač odstraním, myslel jsem si to.

    Tome, zkuste také prosím video..... díky..
    A co říkáte dialeru ? móóc se mi líbííí..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1192
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: pitka
    Barvy témat jsou v pohodě, ale ty digitální hodiny jsou pořád šedé - myslím v tom základním ToDay, když to změním na nějakou MultiHome, tak je to OK a vždy ve stejném barevném duchu.

    Zavírání tl. OK nebo křížkem - program se sice jakoby uzavře, ale je pořád spuštěn v paměti, pouívám WkTask a vidím ho pořád na liště.

    K ostatním, co jsem psal a ty jsi reagoval, asi to tak bude, jen kdyby šlo nacpat do nějakého MultiHoumu všechno, bylo by to dokonalé... snad někdy.
    Jestli se dá změnit link na jiný TaskMan, třeba na ten FDC, bylo by to skvělé.

    na video se chystám po nějakém dalším HW resetu, teď jsou na řadě programy třetích stran, různé pokusy s nastavením atd...

    Dialer je pěkný, konečně nějaká změna, moc hezké :yes:

    EDIT:
    Video...
    Děs a hrůza myslím teda u nahrávání vlastního videa pomocí kamery v PDA.
    Zapnul jsem foťák, přepnul na nahrávání videa, začal nahrávat. Pomalu jsem posunoval přístrojem po místnosti celkem dost osvětlené a po celou dobu se to divně zasekávalo (zadrhával se obraz), nahrál jsem cca 45sec. video 320x240, pak jsem dal uložit a celou dobu co tohle píšu, se to ještě pořád neuložilo. Celou dobu je na displeji "Ukládání" a zařízení nereaguje. Stiskem čehokoli se nic nemění, pořád ukládání a konec, mrtvo. Takže jsem se ještě nemohl podívat ani na to co jsem natočil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1193
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    S tím videem jsem to čekal, to ještě není hotové. Proto jsem se ptal.
    Zkusím pořešit i ten task manager.

    Ano aplikace Glidu běží na pozadí, to musíš vypínat. Je to standardní chování :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1194
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jj, s nahráváním videa je to "Death". Udělal jsem HW a nechal to po ukončení nahrávání tak, a po 30 minutách obrazovka stále stejná, takže reset.

    EDIT:
    Ještě drobnost... nejde někde v OS nebo v Glide nastavit, aby se na ToDay nebo Glide zobrazovaly v kalendáři akce, alespoň an 5 dnů dopředu a né jen ten další jeden den?
    Tak jak je to v MultiHome "Zaměstnání"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1195
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    S tím kalendářem zatím nevím, nestudoval jsem to nějak extra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1196
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Drobně jsem rozlazen
    To fakt nejde... chtěl jsem abych měl na ToDay obrazovce VŽDY MultiHome, al evždy po restartu není. To se fakt musí pokaždé aktivovat z AsusToDay?
    Jestli ano, tak na co to tam je a jestli ne, tak jsem lopata a neumím to nastavit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1197
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tak sem se konecne dostal domu. A jdu to tam hodit. Jsem na to zvědavý

    Jinak doufám že Pitka planuje i WM 6.5 Už se to na internetu pomalu líhne:

    http://wmpoweruser.com/?p=2555
    http://wmpoweruser.com/?p=2554
    http://wmpoweruser.com/?p=2536

    EDIT:
    Tak je tam

    - Musím říct, že to vypadá zajímavě teď sem si celkem zvykl na TF, ale tohle je zase neco trosku neco jiného. Budu to pruběžně testovat ale spíš až při ostrým provozu.
    - Dotaz: Dají se nekde sehnat další temata pro Glide?
    - Jelikož nejsem zastance úplně ořezaných ROM tak se mi líbí i základní SW výbava vč. všech prohlížečů
    - Grafický drobnosti - Doufám že finálka bude mít upravenou grafiku při startu a zakladním nastavení zařízení - Je to příjemný zpestření
    - V TF verzi mě zlobilo nekonvertovaný video ve vyšší rozlišení (sekalo se jako blázen) - zde je vše bez problémů - CHVÁLÍM
    - Co se týče omezovače hlasitosti - Jak už zde bylo zmíněno - Funkce celkem k ničemu - Ani při plny hlasitosti by to nikomu neublížilo a s použitím origo HF, který má vlastní ovladac, absolutně nepotřebný
    - Funguje muj oblíbenej TodayShrink - SUPER

    Podtrženo sečteno...téměř dokonalost...k TF edici se rozhodně nevrátím.... Pitko ses fakt Borec:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1198
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Tomsoft :
    takhle to není dělané, i když proč ne.
    Souhlasím s tebou a radím ti nerestartovat

    I když jde jen o link na aplikaci a přidání do možností Dnes. I když ono to není jen SHDESK.EXE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1199
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: pitka
    Ano link a šup s ním na ToDay to by bylo :yes: :bulb:

    Mám ale jeden velký error
    Třikrát se mi to kouslo a to totálně.
    Vždy je to spojené s přehráním nějakého vyzváněcího zvuku. Co jsem dělal.
    Nainstaloval jsem si jako vždy a zatím to vždy na 100% fungovalo, SPM PhoneSuite. V nastavení je možné si navolit zvuk pro zameškanou SMS + Volání,
    vybral jsem tedy tuto možnost, že chci mít zvuk pro identifikaci zaměškané SMS nebo zameškaného hovoru, vyberu z nabídky zvuk, který je součásti SPB a když zvolím, aby se mi ukázkově přehrál, nic to nezahraje a konec, roztočí se kurzor a tím jsem zkončil. Když to nechám tak, zařízení po chvilce přejde do úsporného režimu a už ho neproberu, musím jen resetovat, a tak se to nastavení ani neuloží.
    Mám aktivní WOW zvuk a SPB je první app, kterou jsem nainstaloval po HW resetu. Nevím, jestli se to nepere s jiným nastavením, ale nikde v OS není volitelný zvuk pro zameškaný hovor nebo SMS, tak nevím. Ještě zkusím vypnout WOW a akci opakovat.

    EDIT:
    Ještě jsem si všiml, že někdy se nepřehraje žádný zvuk, který je spojen s OS dialogem "Dotaz" Např. soft reset hodí dotaz zda ANO či NE a to vždy zahrálo zvuk, někdy to zahraje někdy ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1200
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tome já to video a pravděpodobně i zvuky nemám pořádně dodělané. Podobně ze zvukama mi to dělá i na 750ce.
    Tak možná je to tím.:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 80 z 92 PrvníPrvní ... 3070787980818290 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23