Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 53 z 92 PrvníPrvní ... 343515253545563 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 781 až 795 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #781
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    No jo o mojí raději nemluvím..... Tak že necham to takle prozatím,až budou nějaky novinky doplním
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #782
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    43

    vyslkoňoval by som to asi takto: TomSoft - ovi, a Klokansoft - ovi ale fakt pekná práca vás všetkých, čo do toho vidíte
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #783
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Neskloňovat vůbec ( mám windows, sebral jsem windows, videl jsem windows, s kým s windows, o windows) každej pochopí než to lámat česky.
    Super práce, hezký, ale to OVI fakt vyhoď :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #784
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Ted už snad budou všichni spokojeni

    Ještě dotaz ohledně toho Java emulatoru co je přímo v programech....V dřívějších verzích ROm nebylo vubec třeba potvrzovat pripojení k internetu a v této verzi je to celkem 2x...je to celkem nepříjemná věc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #785
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Už sem si tam šupnul Esmertec Java Manager, nemusí se nic potvrzovat a můžeš si napsat přímo link na zástupce.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #786
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Trošku odbočím,
    Nemáte někdo soft (klávesnici) s XT9kou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #787
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Tu sem shaněl celkem dlouho....Ale tady v tom vlkně už sem se pomalu bál zeptat. Ale Pitka říkal,že je a tak sem hledal a nakoec našel:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=392197

    Tome prosím koukni na to,když přepneš na QWERTY tak tam bohužel nemam tlačítko Z

    Edit: Po reinstalu už je to ok
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #788
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    hm, tak dík, vypadá pěkně, ale z toho si nic nestáhnu. To to nemá nikdo stažené?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #789
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Mě to slo stahnou normalne.....tady to mas

    1.instaluj ten soubor gullum diamond keys
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #790
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jj, OK, děkuji, no je to pěkné už asi nechci nikdy nic jiného..., ale dneska už bohužel končím, jedu a příjdu nevím kdy ... tak ne aby jste tady zvlčeli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #791
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    JInak lidičky jak vám funguje upozornění na novou SMS? mě funguje jak se mu chce....Jednou zazvoní podruhy ne. Mam tam nastaveny ten vychozí SMS zvuk. A dneska se mi stalo že se zasekla vibrace a malem se chudak uvibroval k smrti. az do resetu zařízení....

    EDIT: podruhy zasebou, PDA se samo restartlo....

    V nastavení mám všechno zaškrtlý...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #792
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Nevím ,jak ostatním,ale mě funguje vše korektně, mám tam ,ale své melodie,zvuky. Zprávy chodí korektně i korektně zvoní,vibrují. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #793
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Kesu :
    pěknej článek )

    Co tam máš za SWy ? Od kdy resp. od jaké situace ti tohle vibrování zlobí ?
    Popiš to detailněji a zkus více profesionálněji, když seš ten WMManiak.
    Hlášku : mě to nefunguje, pomoc. Může opravdu s prominutím napsat každý j....a.
    Od tebe, ale překvapuje :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #794
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Nepsal sem pomoc Jen sem se ptal jestli s tím nemá ještě někdo problémy....
    SW mám v telefonu minimálně a nic co by používalo vibrace nebo GSM modul....
    A popsat problém líp moc nejde...Proste z niceho nic se pri příchozí SMS zasekne vibrace a vibruje az do resetu zařízení. Doufám že to je ojediněly a uvidím jak si celkově ROM sedne i se sw. Pak se uvidí co dál. jen sem se ptal jestli se s tim jeste nekdo nesetkal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #795
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    OK a nějaký SW který manipuluje z SMS, zálohou, kontakty čí telefonní částí nemáš ?
    Můžu se na to podívat, ale chtělo by to ještě více informací.
    Dělá to od samého začátku ? Nebo až po nějakém dalším nastavení, smazání něčeho, registry edit ?
    Když vypneš vibrace, dělá to také ?
    100% tam bude link na nějakou aktivitu, ted´je na tobě poznat jakou. )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 53 z 92 PrvníPrvní ... 343515253545563 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23