Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 21 z 92 PrvníPrvní ... 1119202122233171 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 301 až 315 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #301
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Citace Původně odesláno od pitka
    Hmm asi máš recht, tak nic.
    Já vím, že to má ukazovat jiná data, ale to jsem viděl jen na htc.

    Po odinstalování nemám žádný CRASH. Co to s tím děláš ??
    Odinstal restart a BUCH, polovicni default
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #302
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Start OS z po HW resetu (po kalibraci už jen restart)
    Volné RAM: 96 MB
    Úložiště: Celkem 149MB
    Použitá: 5,6MB
    Volná: 143MB
    Zástupci v windows\po spuštění:
    NIC

    Start OS z obnovenou zálohou celého systému (vše)
    Volné RAM: 91,5 MB
    Úložiště: Celkem 149MB
    Použitá: 61MB
    Volná: 87MB
    Zástupci v windows\po spuštění:
    SPB MobilleShell
    TrayLunch
    HTC Správce úloh
    AsusStatus
    BTTrayCE

    Parádička....
    Když pominu ActiveSync (asi ho smažu ) je to doladěno velmi suprově. IE funguje OK.
    Staré známé věci jako Touch a Drag&Drop - asi už rezignuju (asi se s tím dá žít), Konfigurace toho čtvrtého tlačítka se dá dodělat
    lehce. Asi bych už nic nijak nevylepšoval. Protože čím víc se vylepšuje, tím je to horší,
    ale to známe asi všichni

    ExtRom
    Není to jen pro HTC UNIVERSAL
    Nicméně se to nainstalovalo a měl jsem v sysému jako by dvě karty
    ------------------------------------------------------------------------------------------

    Ale furt mi neleze do hlavy jedno. V těch ENG ROM (8Cha PRO), které byly PRO (FULL). bylo nacpáno mraky softu,
    až moc a soubor s ROMkou měl 87MB.
    Tady, je soubor s ROM 84 a je to jak psal pitka víceméně Lite. Co tam je, že je to tak velké?
    Lite = 60MB. To je takový rozdíl nezí jádrem např. 19965 a 20755?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00301178_1_FAvL.jpg 
Zobrazení: 28 
Velikost: 36.2 KB 
ID: 9152   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00301178_2_cYKi.jpg 
Zobrazení: 24 
Velikost: 34.7 KB 
ID: 9153   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00301178_3_C8tI.jpg 
Zobrazení: 14 
Velikost: 32.6 KB 
ID: 9154   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00301178_4_hcPn.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 28.2 KB 
ID: 9155  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #303
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Nejdřív taková bouře a pak ticho, to si stáhli všichni romku a šli spát ne ???
    Jdu čudit a asi to půjdu testovat taky do postele.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #304
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Už to mám (reálný EXTROM pro P535) :
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00301180_81024-014516_4xj.jpg 
Zobrazení: 18 
Velikost: 80.4 KB 
ID: 9157   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00301180_81024-015204_jeRo.jpg 
Zobrazení: 15 
Velikost: 53.6 KB 
ID: 9158  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #305
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    velikost ?
    co je třeba tohle: \\\WMTom\Windows\install.25506.01.ruk
    je tam toho mraky .........
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #306
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Velikost 5MB. To je ono.

    A už jsem si tam nainstaloval i prográmky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #307
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: KlokanSoft
    Tam jsou informace o mobilních operátorech v daných zemích pro konfiguraci GPRS,MMS....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #308
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Citace Původně odesláno od pitka
    Už to mám (reálný EXTROM) :
    JJJJ, jupí to je ono !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #309
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Citace Původně odesláno od tomsoft
    to: KlokanSoft
    Tam jsou informace o mobilních operátorech v daných zemích pro konfiguraci GPRS,MMS....
    Bože proč tolik, to nestihnu do smrti tolik zemí navštívit, dostanu se už tak nejdál za panelák.........
    Ale jo budiž

    Balim právě jsem si přemáznul wokna zálohou, škoda ,takže ráno 3tí kolo.
    Ale jinak med a cukr, supr.........:yes:
    Dobrou jestli tu ještě někdo straší.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #310
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to tomsoft :
    rozbalená Lite má 115MB
    a moje 130MB.

    Ono by to ještě šlo zmenšit
    , ale všechny tyto nové a novější jádra a aku rostou a rostou.
    CZ lokalizace je také větší než ENG i když ne o mnoho, ale musíš počítat s takovými nárůstmi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #311
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo no to je fakt, na CZ jsem nějak zapomněl

    Rozbalená ta co jsem upravoval 20275 má 103MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #312
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Dneska se to tu zase pěkně rozjelo Jen sedím a v tichosti pozoruju. Novou verzi flashnutou už mám...je fakt super...
    Ted už jen počkat jak si celá sedne a zachová se po určitém čase. Skvělá práce Pitko, DIKY

    Ještě jeden je takovej teoretickej dotaz.....Dá se kompletne v celé ROm změnit font?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #313
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    6

    Zdravim vsetkych a chcem sa podakovat najma tym, ktori sa podielali na vytvoreni tejto skvelej ROM. ...mam ale taky problem. Ked dam Nastaveni Voice Commander, tak sa zorazi Priprava... a nic sa nedeje. Zalohu som obnovoval pomocou SPB BACKUP. Suvisi to s tym?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #314
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Dr.Becher
    A jak dlouho jsi čekal, než sis řekl že je něco špatně. Když spustíš VioceCom poprvé, tak onprohledává všechny kontakty, programy, audio a video soubory a to i z SD karty.
    Takže to může i chvilku trvat. Je fakt a už se to i probíralo, že obnovou přes SPB není systém na 100%. Já jsem teď udělal HW reset a VioceCom. normálně najel. Teď ještě zkusím i celkovou obnovu.

    P.S.
    Předpokládám, že jsi při obnovení zvolil Zesílit režim aktualizace ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #315
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    6

    to: tomsoft

    cakal som viac minut. v VC mi funguje vsetko okrem kontaktov (Priprava...) a takisto nefunguje tlacitko (Chyba kluc v registroch 40C3).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 21 z 92 PrvníPrvní ... 1119202122233171 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23