Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 92 PrvníPrvní ... 311121314152363 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #181
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Pitka, je BŮH............
    Ale kdo nezná, řekne si že to zní divně co?
    Ale jo, chvála ajen chvála, protože té není nikdy dost. Moc se mi líbí SysInfo , ale taky ten správce úloh :yes:
    sice když chci používat WkTask, tak je trochu problém, ale to moc neřeším. Buď jeden nebo druhý.
    Je to znatelně svižnější, o stabilitě zase nechci ještě mluvit, za pár hodin se toho moc nedá...
    Abych se přiznal, proč jsem se ptal na LangID. Proto, že když jsem umístil NB0 soubor na SD kartu a spustil Flash, tak mi to hodilo chybu, takovou tu známou hlášku
    "Wron Laguage ID". Tak jsem jen ještě ve Win spustil ten Unlock a je to OK.
    Udělal jsem asi 5 HW resetů, ale pořád mi nejde ten HW reset udělat těmi tlačítky, jen programově. Je to jedno, ale může nastat situace, kdy se Win sekne že už nenajede a co pak? Já vím flash ROM znovu, ale nenosím sebou pořád NB0 soubor v kapse.
    Co vidím za VELKÝ problém je tohle:
    Po cca 4 HW resetech (nehledej důvod v počtu HV resetech) prostě jen tak... takže po těch resetech a nějakém nastavení co se týče spořiču a vypínaní zařízení, mi PDA za 30sc vypne displej a za 5 minut (ze sítě) nebo za 1 z baterky se vypne - najede úsporný režim a tady je ten VELKÝ problém, už ho NIJAK neprobudím. Ať mačkám cokoli, nic nereaguje, normální reset stylusem zabere, ale to je divné řešení nereaguje ani když jsem v té chvíly si na PDA zavolal z jiného telefonu. Z volaného telefonu si myslím že vyzvání, ale skutečně PDA v takto uspaném stavu ani neškytne
    Takže zatím víc nemohu napsat, protože se zabývám tímto, pokud teda neexistuje nějaké jiné probuzení z úsporného režimu než stisk Power tlačítka...
    ... a taková SUPER ROM to je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jaktože ti nejde ten hard reset ? Mně to jede, ted´ jsem to zkoušel.

    Nemáš něco s tlačítkami ?

    Kouknu i na ten spořící režim a lang ID půjde snad vyřešit také.
    Ale flešuj přes kabel (USBloader a žádný problém). Ale přes bootloadera to musí jít také.

    Děkuji, děkuji......

    PS : myslíš, že se v tom tady ještě někdo vyzná ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Dneska jsem fakt nezvládal,ops:
    už se to sosá, přes noc podám report.......... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tlačítka mi fungujou 100% OK.
    Ale sypu si popel na hlavu. Flešnul jsem to ještě jednou a to přes USB Loader a VŠE ohledně spořičů atd... šlape jako hodinky
    Nevím co se pokazilo přes SD kartu, ale je fakt, že z 99% používám USBLoader, ale je to moje pohodlnost a jelikož mám Vistu 64 tak přes USB to prostě nejde,
    tak jsem to zkoušel přes SD kartu. Nenapadlo mě to hned, že to tak bude blbnout, když žádný error při fleši to neřvalo.
    Samozřejmě že teď spořiče fungují jak mají a HW reset pomocí tlačítek taky funguje.

    A ještě k P.S.
    Co bych mohl udělat, aby se tu všichni vyznali?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Myslím, že ty co potřebují se v tom vyznají, a pro ostatní to pak nějak sloucíme do jednoho clanku..... Jinak zitra už se taky pustím do testovaní (Dnes sem dal Pitkovi svýho ASUSe na omlazovací kůru )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Určitě všem doporučuji používat kabel nebo bootloader force mode/SD mode.
    Pokud možno, vyhněte se flešování z OS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    To neni možný už si s tim hraju nějakou chvilku a žádnej bug :yes:
    Ba dokonce vylučuju tvrzení u ActiveSync Normal, že nejde, jede a jak z praku včetně Turbo, libovolně přepínáno za chodu a připojení .... :!: :yes:
    Nejste náhodou na Vistách, já na XP
    Tedy za sebe AS is READY na OS XP

    Problémy se Screanem a spořičem vylučuju, ale asi jak už tu Tom psal nějaká chyba u něj.....

    Ba dokonce už šlape jízdenka a můj ContactManager !!! jupí...... :yes:

    Tentokrát používám zálohu s notesu a instaluju rovnou na čisto. :bulb:

    To neni možný abych nic nenašel, cígo jdu hledat......

    EDIT: 3:06 - a nějak nemám co bych sem napsal, že jsem našel za chybu, ANE ŽE BY MI TO VADILO !!!!.....
    [h]KLOBOUK DOLU A POKLONA PANE PITKA.[/h]
    (klobouk vlastně nenosim, si budu muset nejakej koupit...)

    TomSoft to: klokansoft
    spustíš IE? Hmmmm, tak přeci něco NE :-(


    Tak jdu ještě chvilku škádlit.......
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: klokansoft
    spustíš IE?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Ne, upravíme. Stejně je to nejslabší browser na světě.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hm, to teda jo. Chat by se šiknul.
    K IE: jo souhlasím, ale já na net v PDA jen vyjímečně, tak aspoň něco. OperuMini přes javu jsem měl ve špitíle, byla rychlejší než IE a o dost, ale když jsem poslal příspěvek sem, byl tu 4x takže jsem se na to potom vy....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Pánové padám na klávesnici, valim, mám toho za sebou moc.
    Teď jsem ještě testnul GPS, to OK. a proťukal pár aplikací.
    Zřejmě asi neni na co si stěžovat.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    A mám tam dát tu mini ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No mě to vadit nebude, ale to je jen za mě....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Mini tam byt klidne muže, ale je určitě duležitý aby fungoval i IE, například kvuli wapu...Třeba portál vodafone live jinde než v IE nejde načíst
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Už na to moc nevidím....
    Takže zase budu ten nejhorší šťoural já jo?

    Malé mínusy:no:
    - Když jsem poprvé připojil USB kabel do ASUS tak se mi zobrazila tato hláška
    Active Sync: Neplatné připojení
    Připojení `57600 výchozí nelze otevřít. Toto připojení již není platné nebo neexistuje...
    Když kliknu na OK, zobrazí se ActiveSync. Kliknu na nabídku - Připojení a vyberu ze seznamu `USB Default.
    Odpojím USB kabel a znovu ho zapojím, pak již vše funguje jak má.
    ActiveSync funkční na Windows Vista 64 v režimu Normal i Turbo
    Jinak potvrzji samovolné spouštění ActiveSync. Ikdyž ho zavřu, po chvilce se znovu spustí (kabel připojen není)

    - Touch funkce v Průzkumníku (nefunkční Drag&Drop) pro mě důležitá věc, ale jestli jsem jediný tak na to nehleď

    - Chybí nastavení druhé akce pro Talčítko 1 (dlouhý stisk) není zas až tak důležité

    - mohlo by být ve výchozím stavu vypnuto zasílání zpráv o chybách není zas až tak důležité

    - Nefunguje IE. Ať ho spustím z nabídky Start nebo přímo iexplorer.exe z Windows, tak nic, nenajede nic,
    žádná hláška jen ticho po pěšině.

    - Formátování karty MiniSD nejde není zas až tak důležité

    VELKÉ PLUSY:yes:
    + Asociace pro obrázky fungují
    + Velikost písma v nabídkách
    + Systemové informace
    + Windows Live je plně funkční
    + Ikony složek jsou super a rychle se zobrazují
    + Zapnuto ClearTyp pro písma
    + SMS opravena automatická kontrola jmen při zadávání
    + Opravena chyba při změně z normální klávesnice na Transcriber a zpět
    + SD karta je pro čtení a zápis kdykoli připravena

    Celkový dojem je opravdu skvělý. Rychlost a funkčnost, až na pár malých mínusů, je perfektní.
    Jen mě vytáčel ten ActiveSync, že se pořád spouští. Sice sem tam třeba jednou nebo dvakrát za den
    se spustil i na jiných ENG ROM, ale tady, při startu to je zcela jisté a pak každou chvilku.
    Obnova dat ze SPB zálohy je taky plně funkční. Jen se při prvním startu OS s takto obnovenou zálohou
    objevila hláška


    Jenom malý dotaz k tomu správci úloh, který je spuštěný vpravém rohu nahoře. Je to tak správně,
    že když spustím např. kalkulačku, kalendář, poznámky, potom je všechny tyto zavřu křížkem, tak jsou pořád spuštěny?
    Zavřít je lze jedině přes toho správce úloh a to kliknutím na křížek. Když ten správce úloh vypnu,
    tak se programy zavírají normálně.


    Takže nezbývá než konstatovat, že tato TESTOVACÍ ROM je na velmi dobré cestě, stát se to nejlepší

    Uvařil jsi to dobře :yes: :yes: :yes:
    Opravdu smekám. Moc díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 92 PrvníPrvní ... 311121314152363 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 20:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 20:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 22:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 23:23