Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 92 PrvníPrvní ... 210111213142262 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 1366

Téma: Asus P535 - WM6.1 CZ s podporou 128MB a 64MB - OS 5.2.20758 1.4.1- 4eDitions

  1. #166
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Asi?
    No to zní dobře...
    ale jo v pohodě. Až to bude tak to bude. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    200

    Tak ještě jeden malej poznatek v rámci překreslování a vykreslování.
    Malinko znát ale vykresluje se to lépe a hbitěji.
    Nastavení / sytém / Displej / Clear Type

    Zkuste s ním a bez něj
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Kluci začínám se tady v tom ztrácet --- prosím vás shrňte tady někdo -co vlastně funguje a na čem se pracuje, je v tom krapet hokej,neberte to jako rýpání,ale sami musíte uznat ,že když si to začnete číst ,tak po chvíli nevíte o čem to je.....TomSofte nebo Klokane udělejte nějaké "menu" co se opravuje, co jede bez problémů atd. Díky ,kluci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: permar
    Musím reagovat
    Zachovej klid a nohy v teple Ty poznatky jsou více méně pro Pitku a pro ostatní jen jakési info, aby to tady nepsal každý pořád do kola. Nevím jestli máš tu úplně poslední verzi, která je označena jako TEST, takže určitě není určena pro plné používání a provoz. Myslím, že nebude dlouho trvat a naše náměty a připomínky budou vyslyšeny
    a bude Final verze. K čemu by bylo znovu sepsat co vše je nebo není OK, když na tom Pitka dělá dnem i nocí :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Aby bylo co testovat, tak je ke stáhnutí test_two. Daleko stabilnější a rychlejší než one.
    Pro 128áře jsem udělal i "úpravu v Systémových informací" - toto je speciálně pro TomSofta.
    Bohužel i 64ům to bude ukazovat 128. Takový malý "Virtuální Mystifikační Upgrade"
    Samozřejmě v jiných utilitách to bude ukazovat správně.
    PP je zvedlý na 5MB, tak uvidíme co to udělá na 64ách.
    Vodafońákům se omlouvám, za Oscara. Vyřešíme příště, nebo si nastavte registry.

    Formát karty z founu dořešíme příště, ale ta deformace na SD kartách či mizení složek by neměla nastat.
    Děkuji za testy.....

    Více v prvním příspěvku.

    PS : nezapomeńte, že USB jede ve dvou modech(turbo a normal), jinak v normal vám ActiveSync nepojede !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: pitka
    Ooooooo Well,
    Chvilku jsem tu nebyl a co se neděje, už to tahám, ale nepochopil jsem to tvoje P.S.
    Já jsem do teď na všech ROM používal ActiveSync pouze s USB Normal a jelo to OK, nebo je to jenom pro tuto ROM?
    No, je to vcelku jedno, hlavně že to pojede
    Jinak samozřejmě moc dík za ROM a speciálně za "SystemInformation", jdu na to...

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Vyzkoušej připojení ActiveSync na normal a uvidíš, musíš přepnout na vyšší rychlost / Turbo.

    Když se tato verze povede tak udělám parádní Ready verzi. Držte palce, ale nejdříve tuto musím ukončit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No já se nehádám, jenom mě to překvapilo, protože jsem tonikdy nepoužíval to Turbo. Jeden dotaz.
    Na ROM je LangID: 0804 co je to za jazyk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Toto jádro a AKU je originál dělané pro JPN a Chinese (0408).
    Tady máš ostatní regiony :
    0404 CHT Chinese Traditional
    0804 CHS Chinese Simplified
    0405 CSY Czech
    0406 DAN Danish
    0413 NLD Dutch
    0409 USA English
    0407 GER German
    0408 ELL Greek
    040b FIN Finnish
    040c FRA French
    040e HUN Hungarian
    0410 ITA Italian
    0411 JPN Japanese
    0412 KOR Korean
    0414 NOR Norwegian
    0415 PLK Polish
    0416 PTB Portuguese Brazil
    0816 PTG Portuguese Portugal
    0418 ROM Romanian
    0419 RUS Russian
    041b SKY Slovak
    0c0a ESN Spanish
    041d SVE Swedish
    041f TRK Turkish

    Ono se snad zatím oficiálně ještě v EU nepoužívá, takže máte super NOVINKU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Tak sem ju tam taky nacpal, trošku sem testoval a v nastavení zvuku a upozornění v roletce událost mám na konci pár čtverečků, asi pozůstatek po korejcích. Nějak se pořád nahazuje sám od sebe ActiveSync. Jinak v pohodě i po obnovení ze zálohy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Kdy se ti sám spouští ten ActiveSync ?


    jo už vidím ty kostičky....... rýže bude možná více, ale upravuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Jen tak sám od sebe tak cca. za pět minut. Vypnu ho na nic nešahám a za pět minut jede znova. Zkusím ten čas stopnout přesněji jestli ti to pomůže, jo ještě při připojení přes AS dole nenaskakuje ikonka připojení.

    Edit: tak se i sám vypnul a dělá to po třech minutách, někdy se sám shodí někdy ne, dělá si prostě co chce
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Jaká ikonka ? Můžeš udělat screen ?

    Myslíš toto ?? Mě to jede, bez problému.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00300780_81021-195331_YSFc.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 74.5 KB 
ID: 9131  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Skoro na všech nových romkách se ti ActiveSync spouští ,resp. proces replog.
    Ale ani o tom nevíš.

    Samá kritika, něco pozitivního by nebylo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Jo, ta nalevo dole, tu tam nemám a ani neskakuje to vokno že se připojuje a ověřuje atd., ale synchronizuje OK, odpojím Qick Menu ho shodí tak jak to má být. Zkusím projít ještě nastavení jestli tam něco půjde změnit. Naposledy sem tam měl tu tvoji final verzi a bylo to tam všechno v pohodě.

    Edit: při synchru přes BT se objeví i ikonka, přes USB nee, jinak chodí ROM dobře, a vo tu ikonku taky nejde, dá se to bez ní přežít.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 92 PrvníPrvní ... 210111213142262 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 21-10-2010, 19:49
  3. Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 19:41
  4. Reakcí: 589
    Poslední příspěvek: 25-04-2010, 21:55
  5. Reakcí: 348
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 22:23