44. pravidelný pražský sraz ce4you :: Praha, 18. října 2008, SteakBar Levandule
Máme tu začátek nového měsíce, takže jsem tu tradičně s pozvánkou pro všechny příznivce nejlepších mobilních zařízení na 44. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 18. října 2008 na tradičním místě a v tradiční dobu (viz odkaz níže). Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2008) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2008) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Nestálo by za to složit se na pana majitele a zaplatit mu na tenhle večer večeři v jiné restauraci ?
2 Docent: Kdyz to zaridis, milerad na to venuju 50Kc.;) To myslim vazne.
Jinak pocitam, ze zitra bude mit Vodafone skladem Rafika, takze do nej pujdu. Bude na srazu nekdo, kdo ma na Rafika nejakou hyper super vychytanou ROMku?:)
Jinak pocitam, ze zitra bude mit Vodafone skladem Rafika, takze do nej pujdu. Bude na srazu nekdo, kdo ma na Rafika nejakou hyper super vychytanou ROMku?:)
aby pak po nas nepozadoval 50kc po kazdem a na kazdem dalsim srazu, to by pak uz zase vydelaval moc ;)
hele, kdyz tam prida 2 stupne na teplomeru, tak mu tech 50 Kc klidne dam, jako vstupne. A dalsich 50 Kc, kdyz tam nebude.
Já budu zvědav, jestli někdo z těchto návrhů něco uskutečníte, nebo jsou to jen hrdinské tlachy a skutek utek:?:
Osobně se zeptám pana majitele, jestli někdo z vás se s ním aspoň spojil, aby prokonzultoval dané problémy. Pokud ne a jsou to jen výstřely, abyste si ulevili a nic se neřeší, tak je tato diskuze opravdu k ničemu :(
Mluvil někdo s majitelem a probíral věci, které někomu z vás vadí?
Osobně se zeptám pana majitele, jestli někdo z vás se s ním aspoň spojil, aby prokonzultoval dané problémy. Pokud ne a jsou to jen výstřely, abyste si ulevili a nic se neřeší, tak je tato diskuze opravdu k ničemu :(
Mluvil někdo s majitelem a probíral věci, které někomu z vás vadí?
Osobne si ani nemyslim, ze by s majitelem mel mluvit o nejakych problemech nekdo z nas, jako spis poradatel srazu.
Kazdopadne pochybuji, ze se neco zmeni. Jak se rika, nejhorsi je srazka s blbcem.;)
Kazdopadne pochybuji, ze se neco zmeni. Jak se rika, nejhorsi je srazka s blbcem.;)
Offtopic : Na druhou stranu srazka s blbcem je v dnesni dobe temer na kazdem kroku, ale zas je velmi tezke se jim stat, pac, jak se to rika : Konkurence je obrovska :D :D :cool:
Nastesti to vypada, ze se mi po 3(nebo 4??) mesicich konecne povede udelat si v sobotu 18teho cas a zastavit se na srazek meho oblibeneho serveriku:) A moc a moc se tesim :O :cool:
PS Doufam ze tam bude dost Rafiku na pokoukani :yes: ;)
Nastesti to vypada, ze se mi po 3(nebo 4??) mesicich konecne povede udelat si v sobotu 18teho cas a zastavit se na srazek meho oblibeneho serveriku:) A moc a moc se tesim :O :cool:
PS Doufam ze tam bude dost Rafiku na pokoukani :yes: ;)
Taky chci přijít, už jsem dlouho neměl skvělá žebírka nebo 400g Rumpfsteak :) Vše závisí na počasí, čím horší počasí, tím větší pravděpodobnost, že to prosedím v hospodě :)
Prosím, věřím, že tam budete někdo s HTC Touch Pro, rád bych přijel a na toto zařízení se podíval?
Zítra nashledanou
Milan_B
Zítra nashledanou
Milan_B
[quote]Tentokrat to nevypada na hojnou ucast. Dorazite vubec nekdo?[/quote]
Já přijdu,ikdyž nebude účast hojná,ty s kterými je největší sranda tam jsou vždycky a to stačí.
Já přijdu,ikdyž nebude účast hojná,ty s kterými je největší sranda tam jsou vždycky a to stačí.
2 uiqjirka: Agree. :)
btw uplne ciste teoreticky...Xperii se ti nahodou nepodari prinest uz na tento sraz?
btw uplne ciste teoreticky...Xperii se ti nahodou nepodari prinest uz na tento sraz?
Ahoj, mam mobil s WM6 asi 10 dni, chcel by som sa opytat na par otazok osobne, je tento zraz urceny aj pre uplnych zaciatocnikov (este som nebol na ziadnom zraze)?
Matko5 přijď, rádi tě uvidíme a rádi ti pomůžeme ;) . V tento okamžik to vypadá časově nadějně, takže se pravdpodobně ukážu.
Prijdte vsichni,pan Majitel tu je a tesi se na vas :D Zatím je velice prijemny,v dobrem slova smyslu.
[quote=uiqjirka]Prijdte vsichni,pan Majitel tu je a tesi se na vas :D [/quote]Tak to mě ani moc nemrzí, že dneska nedorazím... :D
Zatim bez excesu s majitelem. Ikdyz dneska je tepleji,tak neni takova zima.:) Jinak cituji Ivana:"Ja jsem debil a chci se mit dobre!":D Jinak 12 kuzelek je uctyhodny vykon.:)
Shrnutí za mou osobu,
skvělí lidé, skvělá zábava, skvělá obsluha, žádný problém :yes: . Těším se na další sraz :).
Máte někdo nějaké informace o podzimním velkém srazu (výjezdní zasedání :D ) ?
skvělí lidé, skvělá zábava, skvělá obsluha, žádný problém :yes: . Těším se na další sraz :).
Máte někdo nějaké informace o podzimním velkém srazu (výjezdní zasedání :D ) ?
Velký víkendový sraz letos nebude. Uvažovali jsme o něm, ale jelikož zatím nový web není úplně dokončen (a je to hlavní priorota) a s ohledem na datum a blížící se konec roku, to letos opravdu nestihneme. Když jsem dělal na jaře anketu, tak ani moc velký zájem nebyl.
Zdravim :)
Chlapi mate nekdo tu fotku s temi notebookami a Rapaelem? Myslim ty 4 lcd s ce4you :-D Uploadnul by ji nekdo sem?,Diky :)
Ps Jj, sraz se myslim vice nez povedl ;) Jen tak dale
Chlapi mate nekdo tu fotku s temi notebookami a Rapaelem? Myslim ty 4 lcd s ce4you :-D Uploadnul by ji nekdo sem?,Diky :)
Ps Jj, sraz se myslim vice nez povedl ;) Jen tak dale
[quote=Zdenek Malinsky]Velký víkendový sraz letos nebude. Uvažovali jsme o něm, ale jelikož zatím nový web není úplně dokončen (a je to hlavní priorota) a s ohledem na datum a blížící se konec roku, to letos opravdu nestihneme. Když jsem dělal na jaře anketu, tak ani moc velký zájem nebyl.
[/quote]Nechapu, jak souvisi dokoncovani webu s ucastniky velkeho srazu. Co by nemeli stihat? Copak oni musi dnem i noci programovat webove stranky? A ze se zajem o velky zimni sraz posuzuje dle pul roku stare jarni ankety a ne nejake aktualni je rovnez ponekud zavadejici, nemyslis? :sarcastic: Pokud jde o Pavla, muze programovat i tam a cpat se pri tom tlacenkou a zapijet to pivem (vecer skotskou). Stejne na tech srazech do toho notase cuci temer bez ustani a nechce se nami bavit. :))
[/quote]Nechapu, jak souvisi dokoncovani webu s ucastniky velkeho srazu. Co by nemeli stihat? Copak oni musi dnem i noci programovat webove stranky? A ze se zajem o velky zimni sraz posuzuje dle pul roku stare jarni ankety a ne nejake aktualni je rovnez ponekud zavadejici, nemyslis? :sarcastic: Pokud jde o Pavla, muze programovat i tam a cpat se pri tom tlacenkou a zapijet to pivem (vecer skotskou). Stejne na tech srazech do toho notase cuci temer bez ustani a nechce se nami bavit. :))
Ach jo :sarcastic: :? Dokončování webu s účastníky velkého srazu nijak nesouvisí a tedy by ani nemuseli nic stíhat. O tom jsem ovšem nic nepsal, ty to snad někde vidíš :?:
Zorganizování velkého sraz není otázkou jednoho dne, ale min. 1 - 1, 5 měsíce = dohadování o termínu konání, propagace na webu, čekání, kolik lidí se přihlásí a zda vůbec bude mít smysl v daný termín něco pořádat....a to ještě pouze za předpokladu, že už je vybráno místo konání a dohodnuto s majitelem daného objektu. Jak jsem již psal, pro nás s Pavlem je prioritou rozběhnout novou verzi webu, takže na toto nezbývá čas. Ipf už se v tomto směru neangažuje, nikdo jiný není a sraz se sám nezorganizuje. A, opět jak už jsem zmínil, blíží se pomalu konec roku a to má většina lidí jiné starosti, než jezdit někam na víkendový sraz.
Na posledním velkém srazu nebyla kapacita zdaleka naplněna a rok před tím nás bylo jak do mariáše, takže asi tak. Ovšem iniciativě se meze nekladou - kdo má chuť, může sraz zorganizovat a uspořádat a někam nás pozvat. Já se o propagaci na webu postarám.
Zorganizování velkého sraz není otázkou jednoho dne, ale min. 1 - 1, 5 měsíce = dohadování o termínu konání, propagace na webu, čekání, kolik lidí se přihlásí a zda vůbec bude mít smysl v daný termín něco pořádat....a to ještě pouze za předpokladu, že už je vybráno místo konání a dohodnuto s majitelem daného objektu. Jak jsem již psal, pro nás s Pavlem je prioritou rozběhnout novou verzi webu, takže na toto nezbývá čas. Ipf už se v tomto směru neangažuje, nikdo jiný není a sraz se sám nezorganizuje. A, opět jak už jsem zmínil, blíží se pomalu konec roku a to má většina lidí jiné starosti, než jezdit někam na víkendový sraz.
Na posledním velkém srazu nebyla kapacita zdaleka naplněna a rok před tím nás bylo jak do mariáše, takže asi tak. Ovšem iniciativě se meze nekladou - kdo má chuť, může sraz zorganizovat a uspořádat a někam nás pozvat. Já se o propagaci na webu postarám.