Známe dostupnost a ceny nových E-TENů X900i, DX900 a V900!
Padlo už tady pár dotazů na toto téma, tak jsem se poptal informovaných lidí a výsledky předkládám. Dostupnost a cena připravovaných E-TENů je následující:
Ceny jsou uvedeny včetně DPH a jsou doporučené koncové.
- E-TEN Glofiish X900i - říjen 2008 - 12750 Kč
- E-TEN Glofiish V900 - říjen 2008 - 13600 Kč
- E-TEN Glofiish DX900 - říjen/listopad 2008 - 15300 Kč
Ceny jsou uvedeny včetně DPH a jsou doporučené koncové.
Proboha, jsem... no idiot, psal jsem to chvili po informaci o tom, ze WM7 se asi posouvaji na druhou pulku 2009 a tohle... Omlouvam se :oops: :oops: :oops:
A co je na tom spatne? Kdyz to vynasobim 17 Kc a pripoctu 19% DPH, tak mi to vychazi na 14200 Kc. Nevim, jak to bude s cestinou, ale neco stoji cesky navod a jedna se o DOPORUCENE koncove ceny, takze real bude +/- odpovidajici. Navic se dost casto zapomina, ze v USA rozhodne nemaji dvouletou zaruku jako u nas, coz se zase na vysledne cene musi promitnout. Nicmene nikdo nikomu nebrani v tom si ho z USA nechat poslat.
Mel by se zacat prodavat 3. listopadu. Nekde sem to nasel na netu a veril bych tomu, protoze X500 se zacal prodavat 3. ledna.
Nevím, kdo je jejich dodavatel, ale v pátek jsem volal do RRC (taky dodavatel) a dodávka se opozdila, budou během tohoto týdne, ale už tomu všemu moc nevěřím... :)
Mně takhle kdysi slibovali N560, pořád se dodání odsouvalo o týden, až jsem se po 2 měsících na milou N560 vykašlal a koupil Della...
takže stále nikde v prodeji? uvažuji taky nad HTC Touch HD ale rači bych E-TEN V900 už jenom kvůli DVB-T
Tak ze mame devatenacteho, pro Etenaky den s velkym D. Tak jsem zvedavy jestli se dnes uz konecne ozve prvni majitel V900 :)
když je máte mohu si k vám zítra pro E-TEN Glofiish V900 CZ na Bratří Dohalských 131/9 190 00 Praha 9 Vysočany příjít ho kopit? mam to k vám kousek z práce
Zdravím Vás a chci se zeptat jak to vypadá s DX900? Kdy bude? Už na něj čekám jakna smilování.:? Díky
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] tvdí, že na Vánoce. Vzhledem k tomu, že je slibován od září, věřil bych spíše Velikonocům, a to ještě ne těm v příštím roce :evil: .
Tak konečně se blíská na lepší časy už se ho nemůžu dočkat. Tahání dvou telefonů je opruz a Windows Mobile už mi fakt chybí od doby co mi umřelo Vario:? Díky za odpověď
Řekl bych, že jsem s tím termínem nebyl daleko od pravdy, podle PDAdb je vydání opět o měsíc posunuto...
DX900 se objevil na stránkách výrobce, ale prodej u nás už se nejspíš do Vánoc nestihne, alespoň do letošních ;) .
[quote=Docent][odkaz, pro zobrazení se přihlaste] tvdí, že na Vánoce. Vzhledem k tomu, že je slibován od září, věřil bych spíše Velikonocům, a to ještě ne těm v příštím roce :evil: .[/quote]
Muhehe, Velikonoce na krku a po DX900 ani památky... Zase jednou jsem měl pravdu :D .
Muhehe, Velikonoce na krku a po DX900 ani památky... Zase jednou jsem měl pravdu :D .
[quote=Docent][quote=Docent][odkaz, pro zobrazení se přihlaste] tvdí, že na Vánoce. Vzhledem k tomu, že je slibován od září, věřil bych spíše Velikonocům, a to ještě ne těm v příštím roce :evil: .[/quote]
[/quote]
E-Ten už nebude, koupil je ACER takže hledej pod jejich znáčkou PDA
[/quote]
E-Ten už nebude, koupil je ACER takže hledej pod jejich znáčkou PDA