Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 70 z 70

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - flash ROM - samostatný návod

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    14

    Oběma pánům děkuji za odpovědi,včera jsem to nestihl,pustím se do toho nejspíš dnes.
    to Bigis: Když já z mám panickou hrůzu z toho,že si udělám těžítko Ale když oficiální ROM dopadne dobře,Určitě budu chtít testovat taky neofiko.Jen jak říkáš,s někym a krok po kroku
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    mam problém. flashnul jsem si (celkem bez problémů podle místního návodu) TP na Titan ROM a chtěl bych teď zkusit BsB ROM, ale po připojení TP k winXP SP3 pomocí ActiveSync 4.5.0 a spuštění pdocread.exe -l z balíku itsutilsbin (poslední verze) se nic neděje. zkoušel jsem počkat i několik desítek minut a nic. netušíte kde by mohl být problém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    že by proto, že bsb rom je pro htc diamond, nejsem si jist, zda jde používat romka která je ukuchtěná pro jiné zařízení... a pokud už máš hardspl za sebou, tak co se flashování nových romek týče, tak stačí jen stáhnout archív s romkou a většinou v archívu bývá "RaphaelWrapper", u titana se to jmenuje "RaphaelCustomRUU". spojíš tel s activesync, spustíš ten RaphaelWrapper a řídíš se instrukcemi co to píše a je to. žádné zbytečné kroky nejsou potřeba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    pdocread slouží k dump ROM to pro flash nepotřebuješ a zálohovat custom ROM asi moc smysl nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    martin_m: nevyjádřil jsem se asi dostatečně explicitně. já se snažím udělat teprve zálohu/dump té Titan ROM (pdocread.exe -l) a to mi nejde; hardspl už mam za sebou (to bych asi jinak neměl Titan ROM)

    titan: proč nemá? myslel jsem, že bych nemusel pak (při návratu na Titan) všechno (co je v paměti telefonu) znovu instalovat a nastavovat. nebo se pletu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    159

    Nechápu proč dělat dump ROM, kterou si můžeš znovu stáhnout a flashnout. Ta práce s dumpem za tu práci s reinstalací nestojí (navíc to imo stahuje stejně jenom soubory z původní ROM a ne to co si instaloval pozdějc), krom toho nevim jestli to vůbec má fungovat s custom ROM, protože ty jsou dělaný trochu jinak a ani se nedají správne rekonstruovat z nbh souboru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    aha. to sem nevěděl. v tom případě na dump kašlu. díky. (stále mi ale do hlavě nejde, proč ten dump nefunguje.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravím, tak jsem si před chvílí zadělal na jeden problém a potřeboval bych pomoc

    Chtěl jsem poslat stroj na reklamaci a před tím jsem chtěl zamknout hardSPL...ale tak nějak jsem si pořádně nepřečetl návod. Zamknul jsem ho tímto souborem StockSPL_ForWarrantyOnly_SPL190_1.zip, který jsem našel zde

    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2431785&postcount=1

    Teď ale mám s největší pravděpodobností zamknuté touch pro, ale nejde spustit. Jen se objevuje ta bootovaci trikolora a v ni je naspane ze Upgrade ROM code error...

    Jsem v tom lama a teď ho nemůžu vůbec spustit...

    Díky za každou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    53

    Taky jsem dnes řešil stejný problém. Chtěl jsem zkusit flash z karty ale bohužel jsem měl poškozený soubor a tak to nedopadlo a skončilo to stejnou hláškou. Jelikož se mi nepřipojil k ActiveSyncu byl jsem v koncích. Ale nakonec jsem to vyřešil následujícím postupem. Mám WinXP. V ActiveSyncu je potřeba vypnout v nastavení připojení pomocí USB. Potom jsem vyndal kartu z telefonu, protože se to pořád snažilo nahrávat ten špatný soubor na fleshování. Potom jsem přepnul telefon do Bootloaderu Vol- + Reset. Telefon ukazuje tu trikolóru s tou chybovou hláškou. Ve spodní části obrazovky bylo tuším napsáno serial1. Nyní jsem připojil telefon k USB a ten nápis se změnil na USB. No a teď jsem pustil normálně flash ROM jako když byl telefon připojen přes Activesync. Toť vše a telefon zase normálně maká
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    No tak v tom activesync jsem to teda nevypnul, ale když jsem telefon připojil k PC, tak se mi taky nápis serial změnil na USB. Stahl jsem si nějakou oficiální romku z německého O2 ve formátu exe a chtěl flashnout...všechno vypadalo slibně než se mi při 0 nebo 1% telefon nevypnul a PC ohlásilo chybu. U spl mám číslo 1.90.00000 nebo tak nějak, tak usuzuji, že telefon už je zablokovaný proti flashnutí další romky.

    No jinak jsem to už nevydržel a telefon dnes poslal na reklamaci přes O2...to že nefunguje jsem samozřejmě zatajil. Tak jsem zvědavý co mi na to řeknou...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - Návod na Flash ROM
    Od tomsoft v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-06-2010, 09:29
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-11-2008, 17:27
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 17:26
  4. MDA Vario: Presny navod na prehravni firmwaru
    Od NeoPlex_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-06-2006, 12:14