Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 70

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - flash ROM - samostatný návod

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Asi bych to neřešil a flashnul bych to na druhým PC, když to tam jde spustit. Hledáním problému na ntb akorát ztratíš spoustu času s nejistým výsledkem a flash ti bude trvat místo 1 minuty možná i tejden. Co ti ostatně brání nasflehovat to na druhým PC? Osobně mě žádnej důvod nenapadá ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od Hodo65
    Asi bych to neřešil a flashnul bych to na druhým PC, když to tam jde spustit. Hledáním problému na ntb akorát ztratíš spoustu času s nejistým výsledkem a flash ti bude trvat místo 1 minuty možná i tejden. Co ti ostatně brání nasflehovat to na druhým PC? Osobně mě žádnej důvod nenapadá ...
    No právě, to jsem si řekl taky a tak už tam mám Proven 1.08 a nový radio. Ale jinak bych byl každému moc vděčný za tip, jak to dostat z toho mýho krámu, páč druhý NTB je pracovní a kdo ví, jak dlouho ještě... :-) Každopádně díky moc všem!:yes:

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    31

    Nájde sa tu niekto kto dokáže odblokovať sieť. HTC Touch pro som zakúpil v T-mobile Slovensko a funguje iba v ich sieti. Ja potrebujem HTC používať na sieti ORANGE hlavne koly 3G sieti. Pomôže niekto. Falshol som romku ale to asi nepomôže. Nájde sa niekto ochotný poradiť ? dík

    PS: nakoniec som si poradil za 15E http://raphael.sim-unlocker.com/ a funguje spolahlivo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kdybys to pořídil tady a zaplatil 10 GBP (místo 14 EUR), vyšlo by tě to tak o 20% levněji ;-) a měl bys Touch Pro odblokovaný kompletně, tzn. SIM, CID a Security Unlock najednou ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    31

    Čo už potreboval som to čím skôr poriešiť. Veľmi by som na tom extra neprerobil 1 E to zas nie je veľa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    1 EUR sice není moc, u nás dnes 27,187 Kč, ale vzhledem k tomu, že máš možnost zaplatit buď 10 GBP (1 GBP dnes 30,302 Kč) nebo 14 EUR (1 EUR těch 27,187 Kč), tak pokud dobře počítám je rozdíl v ceně při platbě GBP a EUR 27,187 x 14 - 10 x 30,302 = 380,62 - 303,02 = 77,60 Kč. A to už jsou skoro 3 EUR ... Rozdíl vznikne právě tou platbou v GBP a EUR a jejich vzájemným poměrem. Předpokládám samozřejmě, že poměr mezi GBP a EUR bude na Slovensku stejnej jako u nás.
    Nejde samozřejmě primárně o těch 77,60 Kč, ale spíš o princip. Pokud můžu zaplatit za tu samou věc za stejných dalších podmínek co nejméně, vždy to udělám. Nemoc z povolání - jsem ekonom ;-)

    smazat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Mne zasa na mojom NBK pri spustení Hard SPL vyhadzuje hlášku "Nepodarilo sa správne inicializovať aplikáciu (0xc0000135). Na synovom NBK to ide OK, ale nechce sa mi tam inštaliť AS a synchronizovať to s jeho NBK. Nevie dať niekto info, v čom môže byť chyba a ako to odstrániť?

    Apropo - čo vravíte na ROM PROven 1.08 v porovnaní s orig. ROM 1.401 .
    Je tam vidno rozdiel v rýchlosti, stabilite systému atď?
    A čo sa týka rozdielov medzi nimi - TF3D - odlišnosti, druh a počet aplikácií - je to to isté?

    Dikes za info
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Takže na problém s chybou pri inštalácii HardSPL si odpoviem sám - nainštalil som NET Framework 2.0 a funguje OK :yes:

    Ďalší bod - otázky okolo ROM PROven 1.08 versus origoš ROM 1.401 sú stále aktuálne - tak dajte pls dáke info, alebo ju nikto nepoužíval ???
    Dikes
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od janox
    Takže na problém s chybou pri inštalácii HardSPL si odpoviem sám - nainštalil som NET Framework 2.0 a funguje OK :yes:

    Ďalší bod - otázky okolo ROM PROven 1.08 versus origoš ROM 1.401 sú stále aktuálne - tak dajte pls dáke info, alebo ju nikto nepoužíval ???
    Dikes
    Zrovna jsem chtel napsat o NEAT framevorku. K tem dalsim otazkam. Ja jsem treba pomerne dlouhou dobu cekal s prvnim flashem. Nutno priznat, ze me origos romka s lokalizaci inter write nijak vyrazne neiritovala, vse behalo v pohode, az na tu spotrebu baterie. Origos romka je proste zrout. Sledoval jsem poctive diskuse a nakonec jsem se rozhodl pro flash Proven 1.08 a radia .28. A vysledek? Podle meho nazoru krok spravnym smerem, system je o neco rychlejsi (bez lokalizace), ale zase to neni o tolik, jak tu mnozi pisou. V zakladu romky jsou pekne srovnane utility a tweaky, prehlednejsi menu, ikony, TF3D se velkymi moznostmi nastaveni, proste jsem si to poladil k obrazu svemu a musim rici, ze tahle romka je dle meho nazoru nejspolehlivejsi (nerikam to po zkusenostech s jinymi, ale staci cist diskuse) Jiste jsou i jine, ROMeOS 1.6 je pry take vyborna, cili bych volil mezi temito dvemi. Tot vse. It´s on you...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Dikes za Tvoj názor. Ešte mám otázku - používaš ako ukazovateľ baterky "FInxNOverBattery.cab" ?
    Ak áno, ukazuje na PROven 1.08 percentá korektne/nerobí problém s nabíjaním?
    Tento cab som nainštalil na origoš ROM 1.401 a začal robiť tieto problémy s nabíjaním - tak idem bez ukazovateľa v % čo teda nie je moc prehľadné.
    Ešte niekto má konkrétne skúsenosti? Rád by som si to čekol skôr ako to tam vpálim a ja nerád HR...
    Dikes :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od janox
    Dikes za Tvoj názor. Ešte mám otázku - používaš ako ukazovateľ baterky "FInxNOverBattery.cab" ?
    Ak áno, ukazuje na PROven 1.08 percentá korektne/nerobí problém s nabíjaním?
    Tento cab som nainštalil na origoš ROM 1.401 a začal robiť tieto problémy s nabíjaním - tak idem bez ukazovateľa v % čo teda nie je moc prehľadné.
    Ešte niekto má konkrétne skúsenosti? Rád by som si to čekol skôr ako to tam vpálim a ja nerád HR...
    Dikes :yes:
    U PROven 1.08 je v základu ukazatel baterie na horní liště, je to v procentech a ukazuje korektně. Jak říkám, také jsem dlouhou dobu čekal na názory a postřehy a PROven 1.08 dopadla zdaleka nejlépe. Potřebuji mít zařízení, které funguje, nemám čas laborovat dnes a denně s novými romkami. Věř mi, že jsem člověk, který si tyhle věci dvakrát dobře rozmyslí. Chybu jsem flashnutím PROven 1.08 určitě neudělal. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    A ešte jedno - niekde si tu písal, že si doinštalovával Task Manager?
    Znamená to, že v PROven 1.08 štandardne nie je Task Manager vložený, alebo nepoužívaš TF3D - nepochopil som to.
    Čo sa týka Radio som už hodil nové 1.25.28 a mám taký pocit, že sa chytá GPS výrazne rýchlejšie ako to origoš 1.25.17 a taktiež mám lepší GSM signál o cca 20%
    Je asi už iba otázka času, kedy dam vpálim tú PROven 1.08 ale ešte stále váham či tam nechýba niečo, čo je v tej origoš ROM 1.401
    Tak čo ten Task Manager ???
    Dikes zatiaľ
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od janox
    A ešte jedno - niekde si tu písal, že si doinštalovával Task Manager?
    Znamená to, že v PROven 1.08 štandardne nie je Task Manager vložený, alebo nepoužívaš TF3D - nepochopil som to.
    Čo sa týka Radio som už hodil nové 1.25.28 a mám taký pocit, že sa chytá GPS výrazne rýchlejšie ako to origoš 1.25.17 a taktiež mám lepší GSM signál o cca 20%
    Je asi už iba otázka času, kedy dam vpálim tú PROven 1.08 ale ešte stále váham či tam nechýba niečo, čo je v tej origoš ROM 1.401
    Tak čo ten Task Manager ???
    Dikes zatiaľ
    No, ten task manager, shanel jsem se se po utilite, ktera by dokazala namapovat TF3D task manager na hw tlacitko, ale nic takoveho jsem nesehnal. V PROven 1.08 je samozrejme predinstalovany TM, tak jsem si ho pomoci AE Buttonu namapoval na dlouhy stisk "zelene" klavesy. Da se vcelku pohodlne ovladat prsty, cili zadnej problem. I ja mohu potvrdit, ze radio .28 i me zrychlilo fixovani GPS, TOMTOM fixuje maximalne do pul minuty. Stejne, dokud nezkusis flash sam, budes jen hledat odpovedi na otazky, ktere ti vyresi flash sam o sobe. Udelej si zalohu origos romky, sezen si origos romku jako takovou a pak uz ti nic nebrani. SPL se da flashnout zpatky, takze i v pripade reklamace uspejes.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    216

    Tak som nabral odvahu a vpálil som to tam - už štartuje - tak som zvedavý na tú ospievanú ROM PROven 1.08 v kombinácii s Radio 1.02.25.28.
    Dikes za info a dodanie odvahy :yes:

    Nooo - zatiaľ sa to tvári pekne a svižne - uvidíme po pár dňoch záťaže...
    ZMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od janox
    Tak som nabral odvahu a vpálil som to tam - už štartuje - tak som zvedavý na tú ospievanú ROM PROven 1.08 v kombinácii s Radio 1.02.25.28.
    Dikes za info a dodanie odvahy :yes:

    ZMAZAT
    Jo, zaruku ti nikdo neda :-) Ale preju ti hodne stesti...

    SMAZAT

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - Návod na Flash ROM
    Od tomsoft v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-06-2010, 09:29
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-11-2008, 17:27
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 17:26
  4. MDA Vario: Presny navod na prehravni firmwaru
    Od NeoPlex_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-06-2006, 12:14