Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 70

Téma: HTC Touch Pro (Vario IV) - flash ROM - samostatný návod

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem se rozhodl taky flashnout ROM, ale nedaří se první krok a to flash SPL. Připojím k ActiveSync, spustím RaphaelHardSPL-Unsigned_190_1_3.exe, proklikám se až na Update, naběhne progress bar s 0%, PDA zhasne, tím se odpojí od ActiveSync a po chvíli vyskočí hláška ERROR (260): CONNECTION.
    Manuální spuštění SSPLManual.exe v PDA má ten samý výsledek, PDA zhasne a odpojí se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    65

    Měl jsem podobný problém. Bylo to tím, že jsem neměl v desktopu správný NET Framework. Dal jsem tuším 3.5 a chytlo se to hned.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tak vyřešeno, chyba byla v tom, že jsem se na to připravoval už včera a na kartu jsem si překopíroval image s ROMkou, po jejím smazání flash SPL proběhl bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    64

    Mám problém se zálohou své ROM, zamrzl jsem v podstatě na prvnim kroku. Stáhl jsem si patřičný balík, rozbalil a hle, zrhuba čtyřícítka exe souborů a dvě dll knihovny a žádný cmd soubor. Problém bude možná v mé takřka nulové schopnosti porozumnět anglicky. Mohl by mi teda někdy česky napsat blbuvzdorný návod, jak si rom zálohovat apod.? (Myslím ty tři kroky, které jsou na začátku tohoto návodu a jsou tam odkazy na anglické návody.) Byl bych vděčen
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    1

    Potvrzuju zkusenost, ze mate-li na sd karte ten soubor s novou romkou, tak to zarizeni s tim CID neodemknete. Ztratil jsem tak pul dne ;[
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Lidicky, nevite, co mam delat, kdyz mi nejde spustit HardSPL stazeny odsud (i novejsi verze z XDA)? Vyhodi to chybu programu Athenna Wrapper, fakt nevim, co s tim. na XDA na tohle navod nevidim, resp. ten, co tam je s nakopirovanim prilozeneho souboru a spustenim primo v zarizeni, kdy displej zhasne a vysledek po spusteni z pc stejny, nic neresi. Poradite mi? Co delam blbe? Diky moc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Návod pro flash Hard-SPL je na XDA tady. Myslím, že ten návod je dost jasnej, osobně jsem s tím neměl sebemenší problém.
    Ovšem zaráží mě ta tvoje chyba Athenna Wrapper, seš si naprosto jistej, že máš staženej skutečně Hard-SPL pro Raphael? Z tý hlášky to na to moc nevypadá ... Z toho mýho odkazu se pro flash používá soubor RaphaelHardSPL-Unsigned_1_90_3.zip a když budeš postupovat přesně dle návodu - body 1) až 7), nevidím moc důvodů, proč by to nemělo jít.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Tak tomuto navodu snad opravdu rozumim, cili stahnu prilozeny soubor do pc, rozbalim, spustim .exe a vyskocimi windowsacka chybova hlaska tykajici se Atena Wrapper. Kdyz zkousim jit cestou prekopirovanim prilozeneho souboru do zarizeni, zhasne jen displej a uz s tim nehnu (to je pod bodem NOTE 2). Verzi SPL jsem pouzil sejnou jako ty. Pred flashem SPL jsem ted jeste provedl HR, ale vysledek stejny (
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jestli ti nenaběhne po spuštění souboru RaphaelHardSPL-Unsigned_1_90_1_3.exe ani vlastní updater (PDA Phone ROM Update Utility 3.27.4.3), viděl bych to na problém někde u tebe na PC, vlastní updater totiž naběhne i když Raphael není připojen, teď jsem to zkoušel. Naběhne dokonce i když jej spouštíš přímo ze zipu. Používám Windows XP Pro SP3, nevím, jak se to chová např. na Vistách, ty přeskakuju ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    No, taky se mi zda. Nekde jsem videl, ze musim mit NET framework 3.5, ale v pc mam verzi 3. a tahle vyssi mi nejde nainstalit. Taky bych to videl spis na problem pc, ale nenapada me jinak, po cem bych mel v pc patrat. ach jo... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám v PC .NET Framework 2.0 s SP2 a chodí to v pohodě, ve verzi bych asi problém nehledal ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Co máš za Windows a jak máš nastavené práva?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Mam win XP, SP2, prava admina. Je to muj NTB, cili, mam jeden ucet, tot vse...
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Dej sem screen s tou chybovou hláškou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Dej sem screen s tou chybovou hláškou.
    viz prispevek vyse... Nicmene, ted jsem zkusel psustit HARDSPL na druhem pc, tam se to rozebehlo. Problem je, ze to potrebuju spustit na tomto NTB! Sakra!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - Návod na Flash ROM
    Od tomsoft v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-06-2010, 09:29
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 28-11-2008, 17:27
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 17:26
  4. MDA Vario: Presny navod na prehravni firmwaru
    Od NeoPlex_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-06-2006, 12:14