Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 67

Téma: HTC Touch Diamond - Software (kompatibilita software a postupy jak jej zprovoznit)

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Založení nového vlákna

    Toto vlákno bylo založeno z důvodu naprosté nepřehlednosti původního vlákna o HTC Touch Diamond. To bylo uzamčeno a v další diskuzi o HTC Touch Diamond a software pokračujte zde.

    Vaše případné technické dotazy se pokuste najít na HTC Touch Diamond Wiki.
    Pokud na svůj dotaz nenajdete odpověď směrujte jej do nově založených vláken:

    HTC Touch Diamond - Zkušenosti, obecná diskuze (co se nám líbí a co ne)
    HTC Touch Diamond - Příslušenství (obaly, baterie, dokovací stanice, fólie) - zkušenosti a rady
    HTC Touch Diamond - Software (kompatibilita software a postupy jak jej zprovoznit)
    HTC Touch Diamond - ROM, Flash a Tweak (nové ROMky a jejich zprovoznění, úpravy registrů...)

    Dodržujte zde prosím pravidla pro diskutující. Snažte se každý svůj příspěvek v prvním řádku popsat pro lepší orientaci (viz. tento příspěvek). Necitujte předchozí příspěvek pokud na něj reagujete.
    Pamatujte na slušnost. Tak jak vy k jiným, tak oni k Vám. Žádný učený nespadl z nebe, ale ptát se na základní věci, které se netýkají jen HTC Touch Diamond, ale Windows Mobile Professional obecně je zbytečné. Nejdříve prosím hledejte a až pak se ptejte.
    Poptávat či nabízet warez JE PŘÍSNĚ ZAKÁZÁNO.
    Děkuji.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Diskuze k rozdělení vlákna byla přesunuta sem. Tam kam patří. osch
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    130

    Snad to patri sem

    Mam Spb Mobile Shell 2.1 a nevim jak ho mam donutit aby Now obrazovka z nej se zobrazovala pri stisku 'home' klavesy (domecek) u Diamonda, me se zobrazuje jen Today obrazovka. Kdyz Diamonda zapnu tak tam je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    Doufam ze to muzu hodit sem,
    u meho diamonda se mi prestala zobrazovat nahore v today ta ikonka na kterou kdyz sem kliknu mi ukazala co je spustene a mohl jsem to povypinat. Po instalovani softwaru od Spb mi to prestalo jit, kdyz sem je odinstaloval a vratil se k Touch Flo tak uz tam nebyla. Nevim co s tim pokuste se poradit diky. Kdyby jste netusili co myslim viz obrazek :

    www.farma-maja.cz/screen.jpg

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    70

    Nevíte jak rozchodit iGO8 na Diamondovi, příp. jak změnit Internal Storage na Storage Card?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    2stabo: jdi do task manageru, máš tam dole možnosti. Jdi na button a zaškrtni quick menu v today obrazovce a vedle v others si nastav velikost ikon. A ikona tam bude.
    Edit: já to mám v angličtině a nevím jak to je přeložené
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Mám HTC Touch Diamond a mám problém s jakoukoli aplikací TomTom.Zkoušel jsem více verzí.Pokaždé když ji chci spustit,tak vyskočí hláška že program nelze spustit pro nedostatek paměti.I když nemám v přístroji žádnou jinou spuštěnou aplikaci.Mám ještě Touch Cruise a v něm všechny zkoušené TomTom běží bez problémů.Děkuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    22

    Zdravim vsetkych... mam taky problem s diamontikom ze som si aktivoval internetovy balik 100MB ktory som precerpal... a navyse dalsich 80MB... kedze na o2SK ma 29Sk za 1MB navyse prenesenych dat tak mi dosiel uce 3500SK... co ma velmi zarazilo!!!! preto potrebujem surne zohnat soft na register prenesenych dat a hovorov... prosim poradte mi... kde v telefone najdem takyto register alebo existuje nejaky soft ktory by mi to meral realne na jeden mesiac??? za odvede dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Např. SPB GPRS Monitor a PhoneAlarm
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Spousta vás tu tvrdí že jim na Diamondu TomTom jede bez problémů.Ale jáká verze a na jaké ROM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Citace Původně odesláno od vuzi
    ...jde GPS i v google maps ? Lidi na netu psali, že to moc nejde
    přesunutý dotaz. moderátor
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Mě google maps funguje, ale zkoušela jsem jenom chvilku - není to soft, který bych využila nějak více.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj.. tak jsem přehrál ROMku, kterou jsi psala.. ale pořád nic.. žádný satelity a nevím proč, ale když použiju Rychlé GPS, tak se ani neukážou tečky v igo8
    EDIT
    taky mě teď napadlo, jestli jsem neměl před flashem formátovat tu vnitřní velkou paměť, igo a tom tom jsou nainstalovaný tam.. a po flashu je bylo jejich předchozí nastavení..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Já bych to tedy všechno vyresetovala - a udělala čistou instalaci znovu a musí to jít. V tom tom nastavuju interní gps a v igo mám automatické nastavení, nic víc, nic míň.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    ok, ale jak to mám provést ? btw, psal jsem ti SZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 20:34
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 16:56
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - software
    Od jan.hronik v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 22:19
  4. HTC touch HD - Antivirový software
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 22:10
  5. HTC Touch HD - kompatibilita aplikací
    Od milos797 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 21:31