HTC Touch Diamond - Software (kompatibilita software a postupy jak jej zprovoznit)
[quote=Bobanovicz]Tím vyřešíš ovládání zvuku systému, ale při hovoru ovládání hlasitosti nefunguje, aspoň u mě.[/quote]
Bohužel mám ten samej problém ... Má někdo nějaké řešení? Jinak mi program moc vyhovuje...
Bohužel mám ten samej problém ... Má někdo nějaké řešení? Jinak mi program moc vyhovuje...
Osobně používám program AEButtons Plus - ten je určen ke změně funkcí kláves. Aby mi klávesy volume +/- neblbly, mám je pomocí programu přemapovány na funkci zesílit a zeslabit hlasitost. Je to přesně to stejné jako jejich původní funkce, ale přes tento program to funguje :D. Mimochodem, v programu se dá ještě nastavit co dělat při dvojitém/trojitém stisku klávesy nebo dlouhém přidržení - všemu se dají přiřadit různé funkce nebo spouštění programů. Pro mě perfektní utilitka.
Zdravym mam taky maly problem ci skor otazku: mal som nainstalovany Advanced Configuration Tool 3.0, nainstaloval som 3.3..No v nastaveniach v polozke Remove Programs mi stale ukazuje ze mam nainstalovane obydva, Ale v programoch mam 3.3.. No ked som sa ho snazil odinstalovat mi vypisalo ze nebol poriadne odinstalovany ci chcem polozku odstranit z listu instalovanych programov ked som dal ano nic sa nestalo je tam stale. A toto iste mi roby aj z 3.3.. a aj sa odynstaluje zo systemu ale v PROGRAMS ostane .lnk a da sa spustit ale ked si ho dam vyhladat ci uz v TotalComanderi alebo Resco expoloreri tak mi ho v zariadeni nenajde, az ked ho odstranim vo windowse tak zmizne aj .lnk ale v REMOVED PROGRAMS su stale obydva. Moja otazka znie ako ho mam odinstalovat korektne tak aby sa mi uz nikde nezobrazoval ani v REMOVE PROGRAMS. nepomohol ani Soft Reset. HR som neskuusal. Dakujem
Ahojda, mam problem s novym MDA compact IV. Pri instalaci slovniku nedokaze najit "vnitrni pamet" 4G i kdyz ji vyberu a potvrdim v tabulce instalace k slovniku a cpe se do "uloziste" 84M.:evil:
Zde si vytvori zkomoleny adresar " vnitr pam" a protoze zde neni misto vyhodi hlasku : nedostatek pameti......
MDA c III AJ verzi OS W a se stejnym SW naprosto OK.
Davam vinu te cestine za kazdou cenu v CJ verzi OS W.
Poradi nekdo?
Diky predem
Elda994:)
Zde si vytvori zkomoleny adresar " vnitr pam" a protoze zde neni misto vyhodi hlasku : nedostatek pameti......
MDA c III AJ verzi OS W a se stejnym SW naprosto OK.
Davam vinu te cestine za kazdou cenu v CJ verzi OS W.
Poradi nekdo?
Diky predem
Elda994:)
Zkus si teda tu "Vnitřní paměť" nazvat jinak - najdi si tento výraz v registrech a přepiš na něco jiného. To co máš teď ve vnitřní paměti, budeš muset znovu nainstalovat nebo přesunout.
Diky.Tomu jsem se chtel vyhnout.
Ale mas pravdu, asi je to jedina moznost. Na na 4 all mobile jsem nasel vlastniky se stejnym problemem.
Nic jineho nez prejmenovani vnitrni pameti na storage card jim nezbylo. Slovnik opravdu nezna nazev "vnitrni pamet".
Pri instalaci ji sice najde a zobrazi spravne, pak skutek utek.
Udelam to taky tak, nebo si sezenu AJ verzi OS WM 6.1 jako jsem to udelal s MDA III.
S tou nasi cestinou jsou proste jenom problemy...a pritom by to byl tak krasny PC jazyk :-)
Elda994
Ale mas pravdu, asi je to jedina moznost. Na na 4 all mobile jsem nasel vlastniky se stejnym problemem.
Nic jineho nez prejmenovani vnitrni pameti na storage card jim nezbylo. Slovnik opravdu nezna nazev "vnitrni pamet".
Pri instalaci ji sice najde a zobrazi spravne, pak skutek utek.
Udelam to taky tak, nebo si sezenu AJ verzi OS WM 6.1 jako jsem to udelal s MDA III.
S tou nasi cestinou jsou proste jenom problemy...a pritom by to byl tak krasny PC jazyk :-)
Elda994
:) Hotovo. Zmena nazvu v registrech na Storage Card - HReset- a slovnik se nainstaluje do pameti 4G (drive Vnitrni pamet)....
Nutna opetovna instalace vsech programu ulozenych na 4G..tomtom atd......
Nutna opetovna instalace vsech programu ulozenych na 4G..tomtom atd......
Zdravím mám diamonda 2 dny z netu sem si stahnul tomtoma 7 full a nevím jak ho tam dostat...dík za odpověď
a to mas legalni (s tim bych ti neporadil :sarcastic: )? Jestli ne tak to muzeme jedine poresit pres SZ myslim ze s warez tu neuspejes :( Ale na netu je navodu dost ;)
legální nemám stáhnul sem to s czshare.cz je tam sice nejaky navod na instalaci ale nejak tomu nerozumim...da se kdyztak stahnou ta navigace z jineho serveru?
tak uz se mi ten totom 7 nainstaloval ale rikami to ze tam nejsou zadne mapy kdyz sem si nasel mapy evropy v cestine ale nevim kam je tam mam naistalovat aby mi to jelo...poradi mi nekdo dik
tak uz se mi ten totom 7 nainstaloval ale rikami to ze tam nejsou zadne mapy kdyz sem si nasel mapy evropy v cestine ale nevim kam je tam mam naistalovat aby mi to jelo...poradi mi nekdo dik
mapy se kopiruji do rootu primo do internal storage. Pote je nutna aktivace map, ta bude popsana urcite v tom navodu. Pripadne ti pomuze google. Nerad bych tu resil warez jsou tu na nej haklivy ;)
Zdravim, nekde jsem cetl o programku na Diamonda, kdy pri doteku stylusu na jakoukoli aplikaci zpusobi jemne zavibrovani. Nemohu ale uz tento clanek najit, nevite nekdo jak se tento sw jmenuje ?
dam svuj dotaz to tohoto tematu snad to nebude uplne mimo toto tema ;) Jak mam upravit registry abych mel na pravem soft. tlacitku misto volby kontaktu volbu nova sms ??? Diky
Dej si tam tohle, to je jeste lepsi Fabliv action screen