Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 67

Téma: HTC Touch Diamond - Software (kompatibilita software a postupy jak jej zprovoznit)

  1. #46
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    ahoj dotazek jak docilit toho abych to mel stejne jako na fotografii 4 ikony v jedna rade nikde v nastaveni jsem to nenasel a pri zmenseni velikosti pisma se zmensi jen pismo ikony ne predem diky za napady a rady
    ps:tohle je foto z jineho diamonda nez mam ja tam mam 3 ikony jo a programem to zadnzm neni je to v cistem systemu ale kde ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    42

    Tady máš nato prográmek.Nainstaluješ , restartuješ a máš tam taky 4 ikony vedle sebe.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    101

    diky ps jak je mozne ze je to i v uplne novem HTC Diamond kde nic nainstalovaneho neni stejne tak u nekterych od t-Mobile take ale i nebrandovane ..?Mzslel jsem ze je to nekde v nastaveni kazdopadne dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    3

    Zdravím,

    hledal jsem jestli někdo nemá stejný problém jako já ale nenašel jsem. Nainstaloval jsem S2U2, funguje super. Ale když chci ovládat hlasitost pomocí tlačíek na boku, tak mi jen vyskočí dialogové okno hlasitosti ale šipky nefungují resp. hlasitost zůstává pořád stejná. Když zavřu aplikaci S2U2 tak vše funguje. Nesetkal se s tímto někdo?

    Děkuji Vám
    Míla
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    103

    chod s2u2 settings a zmen volume control na on.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od marty22
    chod s2u2 settings a zmen volume control na on.
    Moc díky, podařilo se!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tím vyřešíš ovládání zvuku systému, ale při hovoru ovládání hlasitosti nefunguje, aspoň u mě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Tím vyřešíš ovládání zvuku systému, ale při hovoru ovládání hlasitosti nefunguje, aspoň u mě.
    Bohužel mám ten samej problém ... Má někdo nějaké řešení? Jinak mi program moc vyhovuje...

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Osobně používám program AEButtons Plus - ten je určen ke změně funkcí kláves. Aby mi klávesy volume +/- neblbly, mám je pomocí programu přemapovány na funkci zesílit a zeslabit hlasitost. Je to přesně to stejné jako jejich původní funkce, ale přes tento program to funguje . Mimochodem, v programu se dá ještě nastavit co dělat při dvojitém/trojitém stisku klávesy nebo dlouhém přidržení - všemu se dají přiřadit různé funkce nebo spouštění programů. Pro mě perfektní utilitka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    98

    Zdravym mam taky maly problem ci skor otazku: mal som nainstalovany Advanced Configuration Tool 3.0, nainstaloval som 3.3..No v nastaveniach v polozke Remove Programs mi stale ukazuje ze mam nainstalovane obydva, Ale v programoch mam 3.3.. No ked som sa ho snazil odinstalovat mi vypisalo ze nebol poriadne odinstalovany ci chcem polozku odstranit z listu instalovanych programov ked som dal ano nic sa nestalo je tam stale. A toto iste mi roby aj z 3.3.. a aj sa odynstaluje zo systemu ale v PROGRAMS ostane .lnk a da sa spustit ale ked si ho dam vyhladat ci uz v TotalComanderi alebo Resco expoloreri tak mi ho v zariadeni nenajde, az ked ho odstranim vo windowse tak zmizne aj .lnk ale v REMOVED PROGRAMS su stale obydva. Moja otazka znie ako ho mam odinstalovat korektne tak aby sa mi uz nikde nezobrazoval ani v REMOVE PROGRAMS. nepomohol ani Soft Reset. HR som neskuusal. Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    Ahojda, mam problem s novym MDA compact IV. Pri instalaci slovniku nedokaze najit "vnitrni pamet" 4G i kdyz ji vyberu a potvrdim v tabulce instalace k slovniku a cpe se do "uloziste" 84M.:
    Zde si vytvori zkomoleny adresar " vnitr pam" a protoze zde neni misto vyhodi hlasku : nedostatek pameti......
    MDA c III AJ verzi OS W a se stejnym SW naprosto OK.
    Davam vinu te cestine za kazdou cenu v CJ verzi OS W.

    Poradi nekdo?
    Diky predem
    Elda994
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Zkus si teda tu "Vnitřní paměť" nazvat jinak - najdi si tento výraz v registrech a přepiš na něco jiného. To co máš teď ve vnitřní paměti, budeš muset znovu nainstalovat nebo přesunout.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    Diky.Tomu jsem se chtel vyhnout.
    Ale mas pravdu, asi je to jedina moznost. Na na 4 all mobile jsem nasel vlastniky se stejnym problemem.
    Nic jineho nez prejmenovani vnitrni pameti na storage card jim nezbylo. Slovnik opravdu nezna nazev "vnitrni pamet".
    Pri instalaci ji sice najde a zobrazi spravne, pak skutek utek.
    Udelam to taky tak, nebo si sezenu AJ verzi OS WM 6.1 jako jsem to udelal s MDA III.

    S tou nasi cestinou jsou proste jenom problemy...a pritom by to byl tak krasny PC jazyk :-)

    Elda994


    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    Hotovo. Zmena nazvu v registrech na Storage Card - HReset- a slovnik se nainstaluje do pameti 4G (drive Vnitrni pamet)....
    Nutna opetovna instalace vsech programu ulozenych na 4G..tomtom atd......
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    2

    Zdravím mám diamonda 2 dny z netu sem si stahnul tomtoma 7 full a nevím jak ho tam dostat...dík za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-12-2008, 17:56
  3. HTC Touch Pro (Vario IV) - software
    Od jan.hronik v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 23:19
  4. HTC touch HD - Antivirový software
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-12-2008, 23:10
  5. HTC Touch HD - kompatibilita aplikací
    Od milos797 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 22:31